Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Da li imaš DVB-S2 tjuner na televizoru?
Imam, probao sam skoro i rade mi fta programi. Nisam još uvek raskidao saradnju jer mi je ovako lakše zbog drugog tv-a i risivera dole u kući gde su moji plus imam i HBO Max u paketu. Ali vidim da ćemo uskoro da se rastajemo 😅 Ne znam samo da li se vraća antena prilikom raskidanja saradnje sa operaterom. Velika je žal što se ovo događa a pogotovo što živim u selu gde je sada samo mts, nemam drugog izbora. Do sada je izbor za internet bio očaj a sada postaje i za tv. U 21. veku 🤦‍♂️

… tanjir ne, samo risiver… kako stoje stvari, rešili su da pogase sve što nije MTS… nadam se da će i ovi fta kanali potrajati neko vreme…

Hoće mangupi da se novi ugovor potpisuje prilikom zamene opreme? Aha. Mogu da shvatim kome je istekao ugovor ali da ti nekoga uslovljavaš kome je ostalo recimo par meseci do godinu dana sa novim ugovorima e to je već bezobrazluk.

Očigledno su prvo krenuli po ruralnim predelima u akciju.

Mene su zvali za zamenu opreme iako sam raskinuo ugovor, tako da ne sekirajte se ništa. Sve je moguće. Oterao sam ih u 3 lepe šargarepe.

I mene su zvali.....inace nemam vise ugovornu obavezu, pa kao da vam zamenimo opremu pa da se dogovorimo za dalje..... sticajem cudnih okolnosti moja oprema je u inostranstvu, pa cu im je rado vratiti cim stigne do mene.....

Da li moze mala pomoc kako da namestim n1 i novu s na ovom modelu resivera?

Prilozi

• IMG_20250801_105252.jpg
    IMG_20250801_105252.jpg
    98.5 KB · Pregleda: 39
Šta se dešava kad ti crkne risiver? Hoće da zamene za drugi ili mora na msat? Čisto da se pripremim, zvaću svakako.

Hvala. A ako neću msat, šta onda? Raskid ugovora? Nije da imam drugu opciju, to mi je u kući na selu ali bih da pregovaram malo...

Nazad
Vrh Dno