Šta je novo?

Honor 200 Pro

Uzeo sam Outfittersovu mat foliju danas i mogu samo da kažem da ne preporučujem nikom. Jako mi se sviđa što nema nikakvih otisaka prstiju i zbog toga sam je i uzeo ali je ceo ekran pun snega ili nekog noisa. Pre sam koristio isto njihovu običnu foliju i nije bilo uopšte toga, ali izgleda da je materijal ove mat neki nesrećni i baš uništi ekran.
Ja sam koristio Clear Cote, proziran i lepi se vidi. Ima u pocetku 2h nekih baloncica velo malo ali to ispari i posle sve kako treba.

Ne mat, ona ima neku zrnastu strukturu koja meni smeta. Ova je original, da kazemo, prozirna. Ne menja prikaz ekrana.
E pa na to i mislim, nisam imao pojma da je tako. Verovatno ću nositi da mi zamene za običnu, negde sam pročitao da možeš da menjaš izmedju te dve u ovom programu zamene.

koji problem mogu imati da mi hotspot radi 2 min, pa prestane, pa opet krene, u jednom momentu ga uopste " ne vidi " drugi tel kojim se kacim na honor u mrezama wifi ???

probao naravno to prvo, nece pa nece, radi 2 min, pa stane, pa opet se nakaci uredjaj...pa ga izgubi potpuno signal...tel Honor 200 jako malo koristen, uglavnom kao hotspot, kupljen nov u Mtel

Je li šta zeznuo update do sada u poređenju sa tvorničkim stanjem u kojem izlazi sa androidom 8 ?
Dodavali su kasnije neke AI opcije, ali me zanima da li su osnovne funkcije kamera bolje nego na početku, da li su slike i videa poboljšani.
Također, autonomija baterije, da li vam se čini slabija nego na androidu 8 ?

Претпостављам да мислиш на MagicOS 8, а то је андроид 14.

Претпостављам да мислиш на MagicOS 8, а то је андроид 14.
Da, tako je.
Razmišljam da kao i sa svojim prijašnjim mobitelima, uopće ne odradim update sistema. Ako nema nekih bagova ili trzanja, lagova.

Ono AI brisanje dijela slike, ili circle to search, koji dolaze uz update, mi nisu toliko bitni.

Da, tako je.
Razmišljam da kao i sa svojim prijašnjim mobitelima, uopće ne odradim update sistema. Ako nema nekih bagova ili trzanja, lagova.

Ono AI brisanje dijela slike, ili circle to search mi nisu toliko bitni.
AI brisanje dela slike moze ti biti nevazno dok ne isprobas... Samsung i Honor su odradili fantasticnu svar sa tim.

Vjerujem, većini je to super korisno.

Logično bi bilo da je i kamera bolja nego u startu. Jedino znaju autonomiju baterije pokvariti sa sistem update.
Ali malo tko je i koristio jedan od ta dva mobitela na početnom sistemu, jer svi odmah odrađuju update.

Na honor 200 pro sam uradio svaki update,autonomija je i dalje vise nego dobra,po meni odlična.

Honor 200 mi je u maloj prednosti nad Honor 400. (Druge dobre kandidate baš i nemam, možda Honor 400 Pro ali on je ipak skuplji, teži i nešto širi od onog što tražim.)

Prednosti za Honor 400 po mom ukusu:
  • Više zaobljena 4 ugla, liči na Iphone, pa mi je vizualno malo atraktivniji.
  • 5mm niži. Širina je ostala ista kao na Honor 200, to su postigli tako što je na Honoru 400 omjer ekrana 19,5:9 (kao Iphone), a na Honoru 200 je 20:9 kao kod većine mobitela.
  • Malo mi je vizualno ljepši kamera blok na 400, ali su zato praktičnost kod brisanja i čvrstoća mislim u prednosti kad su sve kamere u jednom bloku.
Osim toga, kad neko vidi 2 oka kamere automatski zaključuje da je to neka jeftinija verzija mobitela.

Prednosti za Honor 200, po mom ukusu:
  • Zbog ravno rezanih rubova Honor 400 je dosta manje udoban u ruci od Honor 200, vjerovatno bi tu maska malo poboljšala stvar.
  • Na Honor 200 kamere manje strše izbačene vani.
  • Sve kamere su u jednom bloku, što mi ima i svojih prednosti, kao što sam već napisao.
  • Honor 200 ima malo tvrđe tipke, jasniji je klik pod prstima.
  • Ima optički zoom
  • U prodaji po europi, za Honor 400, je izgleda zasad samo verzija sa 8 Gb RAM-a.
  • Trebalo bi se načekati da cijena Honora 400 padne na sadašnju cijenu Honora 200.

Nazad
Vrh Dno