scouser
- Box -
- Učlanjen(a)
- 01.01.2005
- Poena
- 775
Ne može, u pravu si. Skroz sam pogrešno pročitao tvoju poruku.Kako moze da bude skuplje 12m dinar pa 12m 50% od 12m 1000 pa 12m 50%??
Ne može, u pravu si. Skroz sam pogrešno pročitao tvoju poruku.Kako moze da bude skuplje 12m dinar pa 12m 50% od 12m 1000 pa 12m 50%??
Gledaj, inicijalna ponuda za prenos iz A1 je 12m 1000 pa sledecih 12m 50%, ako te zovu iz A1 sa boljom ponudom da ostanes kod njih, mts onda daje 12m 1din pa 12m 50% da ipak predjes kod njihPa meni su rekli 24m po 50 %, vise isplati 12m po 50%Probacu i tako, mada ne verujem
![]()
Vise se isplati da preneses u A1 pripejd, dobijes mega plan gratis i kad prodju 60 dana preneses iz A1 u mts i dobijes mnogo veci benefit (Soko lite 12m 1000 pa 12m 50%) nego kad bi preneo direktno iz YettelaDobar dan. Da li je neko imao iskustva sa prenosom postpejd broja iz Yettel u MTS i kakve benefite nudi MTS?
U a1 je 500MB za slabije paketeNema omorika s, nema morava. Za A1 koliko znam pre par nedelja uveli za sve postpejd pakete
I u mts je ko ima aktivan Net Boost 200MB 199 dinara dnevno, a u A1 su dolazni pozivi u Hrvatskoj gde ima svog provajdera skuplji nego kod mts-a na Antigvi i BarbudiI u A1 je 1din/MB kad potrošiš tu kvotu.
Da li si ranije imao tu promociju, i da li ti je nuđena?Изгледа да су укинули незваничну бокс 3 по цени фиксног промоцију (ако си мтс корисник фиксне линије минимум годину дана). Управо се враћам из њихове пословнице и рекли су ми да то више не може да се узме…
Da li si ranije imao tu promociju, i da li ti je nuđena?
Pitao sam za ovo, kazu da to ne vazi, da nije bilo nikad u ponudiGledaj, inicijalna ponuda za prenos iz A1 je 12m 1000 pa sledecih 12m 50%, ako te zovu iz A1 sa boljom ponudom da ostanes kod njih, mts onda daje 12m 1din pa 12m 50% da ipak predjes kod njih
Meni je jedan agent rekao prosle nedelje za tu kontraponudu kad sam se raspitivao za prenos jednog broja iz A1Pitao sam za ovo, kazu da to ne vazi, da nije bilo nikad u ponudiBar sam se nasalio
![]()
izgleda da stizu gde god da se nalazis. meni je danas stiglo na yettelDa li poruke od sektora za vanredne situacije (upozorenje) stizu i na KiM na mts mreži?
iako sam u grckoj trenutnoVrhunac toplotnog talasa, maksimalna temperatura danas i sutra od 38 do 43 stepena.Vise informacija na upozorenje.mup.gov.rs
Ne znam. mozda ne vazi vise, svakako je i to ok .Meni je jedan agent rekao prosle nedelje za tu kontraponudu kad sam se raspitivao za prenos jednog broja iz A1
Otiđi u bilo koju MTS poslovnicu i iniciraj prenos broja . Nema potrebe za agentima za toI gde se mogu naci MTS agenti za prenos iz A1 u MTS?![]()
Javi se u privatnoj poruci, imam preporuki za agenta u mts-u.I gde se mogu naci MTS agenti za prenos iz A1 u MTS?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari