Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Pa meni su rekli 24m po 50 %, vise isplati 12m po 50% :D Probacu i tako, mada ne verujem :D

Dobar dan. Da li je neko imao iskustva sa prenosom postpejd broja iz Yettel u MTS i kakve benefite nudi MTS?
Vise se isplati da preneses u A1 pripejd, dobijes mega plan gratis i kad prodju 60 dana preneses iz A1 u mts i dobijes mnogo veci benefit (Soko lite 12m 1000 pa 12m 50%) nego kad bi preneo direktno iz Yettela

Znaju li oni da su me iz A1 zvali i dali bolji benefit, ili da kazem samo da su me zvali i ponudili bolji benefit 😁

Pa Mts je to prvi i uveo da si ti ziv i zdrav.
Odkad to imam u mesecnom nivou.
Imam svakog meseca 6 GB roaming neta svih 24 meseca.Screenshot_2025-07-23-09-16-43-338_rs.mts-edit.jpg

@milos88nbg Odakle informacija da se ukida roming u Evropi?

@Gulftown
Bilo je reči o tome na nekoj konferenciji eu skoro. Naime planira se ukidanje rominga za Ukrajinu i Moldaviju pa se postavilo pitanje i za ZB.

@ekoguard
Čovek je mislio na sve postpejd pakete. Mts nema kvotu za roming u slabijim paketima

Nije precizirao zato sam napisao, doduse nisam ni znao da nema na slabijim paketima roaming neta, a ovi imaju drugi?
Znam da Globaltel ima i na najmanjem 1 GB

Realno su jeftini to paketi ali naravno da sam da se da svima ne samo nama na skupljim paketima.

Изгледа да су укинули незваничну бокс 3 по цени фиксног промоцију (ако си мтс корисник фиксне линије минимум годину дана). Управо се враћам из њихове пословнице и рекли су ми да то више не може да се узме…

Изгледа да су укинули незваничну бокс 3 по цени фиксног промоцију (ако си мтс корисник фиксне линије минимум годину дана). Управо се враћам из њихове пословнице и рекли су ми да то више не може да се узме…
Da li si ranije imao tu promociju, i da li ti je nuđena?

Pretpostavljam da je zeljkoz hteo da dođe do ponude 12m/1din pa 12m/50%, a to prema pisanju ovde može samo preko nekog agenta, ne i u poslovnici.....

Nazad
Vrh Dno