Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Istekao juče taj bonus dobrodošlice, nisam aktivirao novi kredit, a internet šljaka?

Verovatno će se odbiti, kad uplatim ili?
Na prepaidu se nista ne odbija naknadno. Ako ti radi bez kredita. To je tako pa tako. Ne mogu ti nista naplatiti naknadno. Samo ako imas kredita. Mogu da ti skinu do nule. Tako da je to prednost prepaida

Koja su to vremena bila kad mi je na mts-u 2006. posle utrošenog kredita ostao aktivan net. Jedan dan je bio flat surf na PC-u preko USB-a. Još nam je fiksna centrala bila analogna u to vreme :)

Posle jednog dana su isključili, sa sledeće dopune ništa nije skinuto.

Ja cu sutra prebaciti u MTS

Preneo bih Yettel pripejd broj u A1 ili Globaltel. Šta je po vama bolji izbor za pripejd korisnika?
Internet mi nije potreban, samo razgovori.

Sto se tice signala, moras proveriti na tvojoj lokaciji i to ti je (po meni) najbitniji faktor. sto se tice tarifa tj cena, to imas na sajtu pa vidis sta ti vise odgovara 😆

Preneo bih Yettel pripejd broj u A1 ili Globaltel. Šta je po vama bolji izbor za pripejd korisnika?
Internet mi nije potreban, samo razgovori.
A1 daje 6 meseci besplatan mega plan (redovno cena 1000din) imaš 500 minuta I 10gb . Samo sto ta akcija ističe danas 31.07. Mozda je produže pošto trenutno vode tihi rat sa Telekomom

Nazad
Vrh Dno