Šta je novo?

Samsung Galaxy Watch/Active

Zavisi kako se koristi, ali verovatno ne.

Nisam u toku. Samo na 6. pa na sledećim modelima vratili. Tako na odmorima punim sat samo dok je na punjacu mora da bude ukljuceno brzo punjenje

Promenili su konfiguraciju hr senzora na 7 i 8 pa ne dobacuje punjenje sa telefona. Mislim da ima na aliju privezak punjači.

@Proday Pogresno sam te shvatio izvini. Napredak na sve strane od Samsunga. Vidim danas kako Peca prilikom predstavljanja Folda provuce razmisljanje da ce uskoro na Ultrama da ostanemo bez olovke. Koristim je svaki dan. No hteo da predjem na Huawei watch gt5 pro titanium ili ultimate na kraju mi se svideo gw6 classic. Valjda volim da mucim sebe😁

@Milenijumkv pa ko je rekao da ne radi?...i meni na 6 radi, problem je što noviji 7 i 8 nemaju više tu opciju, zato "kukam" 😉👋🏻
Au imam jos uvek GW4 i bas nesto razmislaljam vreme je mozda uskoro za zamenu, kao vidim da ovi ludaci izbacili punjenje preko telefona. Pa umesto da napreduju oni sve losiji. Ja ne mogu da verujem koji su slepci.

@jevta sve se slažem ali ćeš se preporoditi i prelaskom na gw6 a daćeš mnogo manje para nego na noviji da prelaziš a imaš gotovo isti (pa čak i lepši, lakši sat). I ja sam sa 4 na 6 prešao...veći ekran i bolja autonomija znače!

Primetio sam odnedavno da mi se pojavila nova app na satu u pitanju je Galaxy Watch 4 I app Samsung Health monitor ali nisam uspeo da instaliram i pokrenem zbog regionalnih ogranicenja, da li se to moze ikako zaobici inace je sat za nemacko trziste.

Primetio sam odnedavno da mi se pojavila nova app na satu u pitanju je Galaxy Watch 4 I app Samsung Health monitor ali nisam uspeo da instaliram i pokrenem zbog regionalnih ogranicenja, da li se to moze ikako zaobici inace je sat za nemacko trziste.
Bila je ranije da se instalira modovana aplikacija by Dante63 (ne radi sa one UI8)

Vrh Dno