Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Indija ti je jeftinija i lakša za rešiti od Turske.
Kupio sam 3750 lira i prebacio na moj turski nalog koji sam davno kreirao.
Medjutim kada sam hteo da kupim ps plus 12 meseci izbacuje mo neku gresku
Jel zna neko sta se desava i kako da to prevazidjem?
Ako nisi rešio do sad, imam ja ControlD pa ako hoćeš možemo probati.

Igre koje izbacuju iz kataloga sredinom avgusta:

EA Sports UFC 5
Star Wars Jedi: Survivor
The Witcher 3: Wild Hunt
Wild Hearts
RIDE 5
Sword Art Online: Last Recollection
Naruto to Boruto: Shinobi Striker
Sword Art Online: Alicization Lycoris
Sword Art Online: Fatal Bullet
Sword Art Online: Hollow Realization
Sword Art Online: Lost Song
Vacation Simulator
Bugsnax

ps-summer-sale-2026.jpg

Jutros se probudih sa milion "snizena cena" notifikacija na PS App, malo pogledao cene i za male pare uzeo Alan Wake keca preko turaka.

Ne uplaćujem exta već drugu godinu, jeftinije mi je da kupim ono što mislim da igram.

Zdravo ljudi.
Hteo sam da proverim da li je neko imao problema sa refundacijom na Eneba? Uzeo sam PSN od 50$ i izbacilo mi da je već iskorišćena kartica. Odmah sam podigao ticket i evo već nedelju dana čekam na odgovor. Nema opcija da se uradi follow up niti bilo šta.
Prošli put kad se ovo desilo su mi uradili refund za bukvalno sat vremena pa sam ja mislio da tu nema problema ako nije ok kod.
Uzeo sam od City of Gamers koji imaju rating 9.87, skoro pa najbolji. Ali izgleda da to možeš mačku o rep...

Zdravo ljudi.
Hteo sam da proverim da li je neko imao problema sa refundacijom na Eneba? Uzeo sam PSN od 50$ i izbacilo mi da je već iskorišćena kartica. Odmah sam podigao ticket i evo već nedelju dana čekam na odgovor. Nema opcija da se uradi follow up niti bilo šta.
Prošli put kad se ovo desilo su mi uradili refund za bukvalno sat vremena pa sam ja mislio da tu nema problema ako nije ok kod.
Uzeo sam od City of Gamers koji imaju rating 9.87, skoro pa najbolji. Ali izgleda da to možeš mačku o rep...

Ja sam kod njih imao taj slučaj. Vaučer od 100 $ mi bio iskorišćen.
Vratili su mi za jedno 5-6 dana (ali do tad već prošao popust za PS plus).
Ali su relativno brzo odgovorili i tražili dodatne podatke..skrinšatove...itd

Možda da podelim iskustvo da ostali znaju.
Trajalo je 8 dana i na kraju sam uspeo da dobijem dukate nazad.
Par stvari na koje treba paziti:
  • Tražili su da kontaktiram PS support da mi potvrde kada je kod iskorišćen - datum i vreme (bio je iskorišćen 4 sata pre nego sam ga ja pazario). Prvo pitanje PS podrške je da se da broj telefona... US nalog... sva sreća pa imam drugara u US pa sam ubacio njegov inače problem :D
  • Eneba wallet - nemojte nikada novac vraćati na Eneba wallet. Service fee koji su uzeli ne vraćaju što mi je ok. Ali onda kad sam uzeo da iskoristim to iz wallet-a opet service fee. Simboličan ali brate mili to su pare koje sam dao i uzeli su service fee, kakav service fee opet...
Naravoučenije - uvek vraćajte na karticu :)
Malo su me umorili možda predjem na neki drugi servis...

Btw, Ultimate Choice vendor nikada nijedan problem. Uzeo sam dosta preko njih. CityofGamers i NeoPixel prva kupovina na oba i problem...

Pozdrav! :)

Nazad
Vrh Dno