Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Ljudi, da je tako ne bih napisao ovde...
Zvao sam, kaze mi preko tel juce su dobili obavestenje da se placa...
2 suplementa, isti prodavac, preko 5000 i 349 din.... i nije podeljeno u 2 paketa..
Ovo od 17000 je tek cudo, bt sluske i par stvari, sve spark, sve a brzo i 349 din

Gledam ovaj S24 FE, razmišljao da ga pazarim danas kad Fonly odjednom podigao cenu 256GB verzije telefona bukvalno preko noći za 3.000

Srpska posla.
Prvog dana akcije je bio 59990 din na Ananasu. Drugog dana su počeli da dižu cene. Petog dana je Ananas davao 10.000 vaučer samo za taj telefon i bio je najjeftiniji sa vaučerom. Kad prođe akcija biće ispod 60k. Teški mufljuzi.

Ljudi, da je tako ne bih napisao ovde...
Zvao sam, kaze mi preko tel juce su dobili obavestenje da se placa...
2 suplementa, isti prodavac, preko 5000 i 349 din.... i nije podeljeno u 2 paketa..
Ovo od 17000 je tek cudo, bt sluske i par stvari, sve spark, sve a brzo i 349 din

Kod svih prodavaca se mogu pronaći manje ili veće greške i čudni propusti.

Možeš da kupiš poklon karticu, platiš je platnom karticom i odmah postaješ A+ korisnik (+2000 RSD za besplatnu isporuku od jednog trgovca).
Tada poklon karticom kupiš željene artikle (i iskoristiš neki vaučer) i budeš zadovoljan.

Kod svih prodavaca se mogu pronaći manje ili veće greške i čudni propusti.

Možeš da kupiš poklon karticu, platiš je platnom karticom i odmah postaješ A+ korisnik (+2000 RSD za besplatnu isporuku od jednog trgovca).
Tada poklon karticom kupiš željene artikle (i iskoristiš neki vaučer) i budeš zadovoljan.
Ma ostavljam im mesecno minimum 20k. Imam ananas plus.
Isti je magacin, isti posiljalac kod obe porudzbine i pise 349 din oba puta...
Aj neka proba neka da vidi je mu trazi.
Pocinjem da mislim da ima veze sa tim sto sam odbio neke posiljke

Nije mi jasna logika, pratim neke Skecers patike navuko se ***a, na Anansu 3700 a svugde 5500. kako ?

Ja uzeo Pumine bele patike, svuda su preko 5000 (u Djaku cak 7500), a ovamo su 3100 samo. I to u svim veličinama, abrzo.

Danas je mogao da se uzme TV od 55 inča za 19000 uz vaučer (koji inače košta 30000). Bez vaučera je bio 22000, jel uzeo neko?

Prvog dana akcije je bio 59990 din na Ananasu. Drugog dana su počeli da dižu cene. Petog dana je Ananas davao 10.000 vaučer samo za taj telefon i bio je najjeftiniji sa vaučerom. Kad prođe akcija biće ispod 60k. Teški mufljuzi.
Od koliko gb je bio 59990? Koliko su bili tada na pocetku jula 128gb i 256gb?

Ja sam uzeo nego clan sam kluba, a naplacena mi je dostava od 1790 din?
Gabaritna pošiljka, pa zato. Ne znam šta tačno smatraju za gabarit, meni recimo nije naplaćena dostava za TV od 43 inča pre nekih mesec dana

/edit evo ja pogledao 3 drugih TV-a od 55 inča, za svaki mi je dostava 790 dinara. A a+ sam (cudno je sto nije 1790, mozda je i tebi 790 samo)?

Gabaritna pošiljka, pa zato. Ne znam šta tačno smatraju za gabarit, meni recimo nije naplaćena dostava za TV od 43 inča pre nekih mesec dana

/edit evo ja pogledao 3 drugih TV-a od 55 inča, za svaki mi je dostava 790 dinara. A a+ sam (cudno je sto nije 1790, mozda je i tebi 790 samo)?
1790 je, za neke tve je 790. Dostava pojede skoro ceo vaucer. Jedino super eto sto je i vaucer vazio.

Pa meni Dekspres uzeo 1700 dinara kada sam narucio vrata za auto sto jeste gabaritna posiljka i naruceno od privatnog lica. Ti televizori mu dodju negde slicnih dimenzija kao ta vrata

Današnje kupovine dva A+ korisnika bez naplate dostave. Znači provereno je, zato i pošalji onda mejlom prigovor podršci da je u pitanju nepošteno poslovanje.

Dal je neko narucio ovaj tv Fox 55" danas da mu je besplatna dostava ili 790 din? Evo sta pise na sajtu za A+ *besplatna dostava važi isključivo za proizvode čija pojedinačna masa ne prelazi 30kg, i čija pojedinačna vrednost je veća od 1499 RSD. Tv ne prelazi tezinu 30kg sigurno, a naplacuju.

Gledam ovaj S24 FE, razmišljao da ga pazarim danas kad Fonly odjednom podigao cenu 256GB verzije telefona bukvalno preko noći za 3.000

Srpska posla.
Prati na Gigatronu, cena je 73500 sa popustima kada se ubaci u korpu i oznaci i 2% popusta za prvu kupovinu Giga max nego sada ne moze da se ubaci u korpu uopste.

Na Ananasu je 72.000 8/256 uz kupon: Ka668F

tNT8MxQ.png

Zašto si odbio pošiljke?
Da li si odbio kad su ti poslali ili pre?
Šta su ti rekli na kraju kad si ih zvao?

trenutno je akcija na smartwatch-evima .. ako nekom treba.

Kako da preuzmem racun sa sajta,kada kliknem preuzmi racun ne desava se nista?Pokvario mi se usisivac koji sam kupio pre pola godine a nemam racun 🤦‍♂️
Edit:skinuo sam aplikaciju i tamo radi.
Kakva je procedura kada se vraca proizvod posle toliko vremena?Mislim da imam garanciju onu 2 godine obavezny

Poslednja izmena:
Pa nema neke pameti, sve je po zzp-u. Ako je proslo vise od 6m od kupovine onda ide u servis, ako je proslo manje od 6m od kupovine imas pravo da trazis nov uredjaj jer se to smatra fabrickim defektom...

Pa nema neke pameti, sve je po zzp-u. Ako je proslo vise od 6m od kupovine onda ide u servis, ako je proslo manje od 6m od kupovine imas pravo da trazis nov uredjaj jer se to smatra fabrickim defektom...
To vec ima smisla,zbunilo me ovo “kada utvrdimo da li je neophodno da nam vratite proizvod” mislim normalno da je neophodno kako drugacije da se popravi,jedino ako nisu poceli ko temu da vracaju pare bez povrata predmeta 🤣🤣

Prilozi

• IMG_6601.jpeg
    IMG_6601.jpeg
    73.9 KB · Pregleda: 21
To vec ima smisla,zbunilo me ovo “kada utvrdimo da li je neophodno da nam vratite proizvod” mislim normalno da je neophodno kako drugacije da se popravi,jedino ako nisu poceli ko temu da vracaju pare bez povrata predmeta 🤣🤣
Mogu samo da kažem da je Ananas i po pitanju reklamacija najbolji. Organizuju ti transport o njihovom trošku kompletno.
Ostalo što se tiče artikla ne zavisi od njih i ako je neispravan proizvod mahom vraćaju novac na račun.
Za jedan NVME disk sam čekao skoro mesec dana ali je uvažena reklamacija.
Jedno kućište sam vratio jer imalo oštećenja i netačne informacije od prodavca i isto ali naravno brže.
Tv sa fabričkom manom mi zamenili drugim TVom.
Nikad nisam platio poštarinu.
Jedina mana ako je to mana što ti ne najave kurira već te lik pozove kad hoće da preuzme paket.

Pazi verujem da je ovo genericka poruka za reklamaciju. Lupam sad, ako se skrsi krevet onda salon taj salje ljude na teren da pogledaju, ili tipa ves masina i tako to kabasto :D

Nazad
Vrh Dno