1500/5000Može li neko da potvrdi šalju li još uvek 1500 din vaučer za rođendan ili je to ukinuto?
Још једна похвала за City.I stigao mi paket posle sat vremena! Stvarno sam mislio da je greška u pitanju.
Bukvalno sve zavisi od kurira. Od kad je ovaj fini mladić iz Citija preuzeo moj rejon, postali su mi najbolja služba. A najveće probleme sam imao sa njima i najviše ih kritikovao ovde.
Meni je bio 10 jula,nije mi stiglo nista.Može li neko da potvrdi šalju li još uvek 1500 din vaučer za rođendan ili je to ukinuto?
Ni devojci nije stiglo, zato sam pitao.Meni je bio 10 jula,nije mi stiglo nista.
Postavio sam slicno pitanje danas, pa da odgovorim ujedno obojici. Malopre je promenjen status u Porudžbina je preuzeta i na putu je ka paketomatu, znaci indikativni datumi su stavljeni cisto da bi se ogradili. Svakako mi se ne dopada taj princip i dovodi u zabludu potrosaca, razumem da pise da je rok do 3-4 dana, ali ne da tresnu nedelju dana i viseGledah danas da narucim deciji globus, medjutim pise vreme isporuke 23-28.07 tako da to otpada posto mi treba za sl utorak, prodavac je Kengur, normalno na sajtu Kengura i nema procene kada bi stigla posiljka.
Jel postoji neki nacin da se ubrza posiljka sa Ananasa?
Meni se ovo desilo sigurno 15x do sada. Evo, i poslednje 3 pošiljke, 2 su već stigle dan-dva ranije, a i treća će verovatno sutra, što je 5 dana ranije u odnosu na ono što su napisali.meni je paket sto je trebao izmedju 17-22 stigao juche 14 city cisto da se ne iznenadite i budete bez para![]()
Nisu, zavisi šta poručuješ i da li je od jednog dobavljača.Ovi su jos podigli granicu za free dostavu posto vidim da akrtikal od 8081 din 349 din dostava![]()
Meni stoji besplatna postarina. E sad ja sam u onaj klub pa jedino to ako je razlog.Napajanje od Froga
Ja sam otkazivao narudžbinu dok nije bila potvrđenja i povrat je bio instant, u roku od par sekundi. Proveri aplikaciju banke, možda je već uklonjeno iz rezervisanih, a možda im i treba više vremena. Uglavnom povrati budu u roku od par dana, ali mislim da je zakonski rok do 30 dana.Narucio sam kuciste, prodavac bc group. Posle dva dana i dalje nije bilo spakovano, samo potvrdjeno. Otkazao sam porduzbinu preko sajta, koliko im treba da vrate novac(placeno karticom)?
Kad si već dva puta napisao mogao si da kažeš i šta je u pitanju od artikla.Jedna je 17000, druga 5000 i oba puta naplacuju dostavu?!
Sigurno su razliciti prodavci i proizvodi koji nisu mali paketi jer a+ ne placa distavu za male pakete preko 2.000 rsd.Jedna je 17000, druga 5000 i oba puta naplacuju dostavu?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari