Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Može li neko da potvrdi šalju li još uvek 1500 din vaučer za rođendan ili je to ukinuto?

I stigao mi paket posle sat vremena! Stvarno sam mislio da je greška u pitanju.

Bukvalno sve zavisi od kurira. Od kad je ovaj fini mladić iz Citija preuzeo moj rejon, postali su mi najbolja služba. A najveće probleme sam imao sa njima i najviše ih kritikovao ovde.
Још једна похвала за City.
Доста су се поправили и постали много боља фирма.

Kod mene u kraju sve City pošiljke raznosi kurir Slaviša, koji je toliko odgovoran da sam pauzirala naručivanje preko Ananasa na godinu dana. Nažalost, Lilly i još neki takođe koriste City Express i sada mi je prostor za online naručivanje sužen. Svi D Express i Post Express kuriri koji raznose pošiljke po mom kraju su odlični, nemam nijedne zamerke na njih.

Da li znate iz iskustva u cemu je fora sa sumanutim procenjenim datumom dostave? Narucio sam u nedelju bluetooth zvucnik, svestan da je pisalo da ce stici izmedju 22. i 25. jula, ali me sada kopka to sto je odmah sutradan promenjen status u Porudzbina spakovana. Nije mi jasno da ce posiljka tako da stoji nedelju dana da bi je City express preuzeo i dostavio u istom gradu odakle je preuzeta iz magacina?

Gledah danas da narucim deciji globus, medjutim pise vreme isporuke 23-28.07 tako da to otpada posto mi treba za sl utorak, prodavac je Kengur, normalno na sajtu Kengura i nema procene kada bi stigla posiljka.
Jel postoji neki nacin da se ubrza posiljka sa Ananasa?

Gledah danas da narucim deciji globus, medjutim pise vreme isporuke 23-28.07 tako da to otpada posto mi treba za sl utorak, prodavac je Kengur, normalno na sajtu Kengura i nema procene kada bi stigla posiljka.
Jel postoji neki nacin da se ubrza posiljka sa Ananasa?
Postavio sam slicno pitanje danas, pa da odgovorim ujedno obojici. Malopre je promenjen status u Porudžbina je preuzeta i na putu je ka paketomatu, znaci indikativni datumi su stavljeni cisto da bi se ogradili. Svakako mi se ne dopada taj princip i dovodi u zabludu potrosaca, razumem da pise da je rok do 3-4 dana, ali ne da tresnu nedelju dana i vise

meni je paket sto je trebao izmedju 17-22 stigao juche 14 city cisto da se ne iznenadite i budete bez para :)

Do sada nisam imao ovakav slucaj, zato sam i odustao od narudzbine, posto se radi o rodjendanskom poklonu ne bih da rizikujem

Ni meni nisu nikad slali rodj. vaucer :)

meni je paket sto je trebao izmedju 17-22 stigao juche 14 city cisto da se ne iznenadite i budete bez para :)
Meni se ovo desilo sigurno 15x do sada. Evo, i poslednje 3 pošiljke, 2 su već stigle dan-dva ranije, a i treća će verovatno sutra, što je 5 dana ranije u odnosu na ono što su napisali.

Ovi su jos podigli granicu za free dostavu posto vidim da akrtikal od 8081 din 349 din dostava :unsure:

Napajanje od Froga

Da pohvalim Ananas/City. Juče u 19h naručio 7 sitnica (abrzo), već posle sat vremena potvrđeno i spakovano, a oko 22h City preuzeo. Evo sad mi dostavljen paket. Iako je pisalo da će biti ponedeljak/utorak.

Narucio sam kuciste, prodavac bc group. Posle dva dana i dalje nije bilo spakovano, samo potvrdjeno. Otkazao sam porduzbinu preko sajta, koliko im treba da vrate novac(placeno karticom)?

Narucio sam kuciste, prodavac bc group. Posle dva dana i dalje nije bilo spakovano, samo potvrdjeno. Otkazao sam porduzbinu preko sajta, koliko im treba da vrate novac(placeno karticom)?
Ja sam otkazivao narudžbinu dok nije bila potvrđenja i povrat je bio instant, u roku od par sekundi. Proveri aplikaciju banke, možda je već uklonjeno iz rezervisanih, a možda im i treba više vremena. Uglavnom povrati budu u roku od par dana, ali mislim da je zakonski rok do 30 dana.

Narucih 16. sa Kengura i lagano juce stiglo, bio sam spreman da otkazem porudbinu ako je ne spakuju do danas.

Sta se ovo desava ananas plus vise nije besplatna dostava?!
Uredno mi je za porudzbinu koja nije gabaritna naplaceno 349...
Pravim sledecu, isto naplacuje

Ispod neke cene naplacuju postarinu.
Skoro mi se desilo, 1.499 jedna porudzbina (nije Spark) kada sam stavio 2 ista artikla postarina je bila besplatna.

Jedna je 17000, druga 5000 i oba puta naplacuju dostavu?!
Kad si već dva puta napisao mogao si da kažeš i šta je u pitanju od artikla.
Lepo stoji da se ne plaća iznad 2000 din osim za gabaritne stvari i nikad mi nije bilo drugačije naplaćeno a kupujem od kada se otvorio ananas i kupujem baš svašta nešto.
A do sada si mogao i da okreneš broj koji je bespaltan i da pitaš operatera jer mi ovde stvarno ne radimo na Ananasu pa da možemo da ti kažemo šta se dešava sa Ananasom!

Gledam ovaj S24 FE, razmišljao da ga pazarim danas kad Fonly odjednom podigao cenu 256GB verzije telefona bukvalno preko noći za 3.000

Srpska posla.

Vrh Dno