Šta je novo?

Vojvodjanska (OTP) mbanking

Teško da nece isplatiti, samo ce se verovatno odužiti
Ne kažem da neće…na kraju krajeva i moraju da ispoštuju i isplate. Ali da ja sad trebam da ih cimam i da se “bavim” sa njima je smešno. Ispunio sam sve uslove još pre 40 dana i ok njihovo je pravo bilo da isplate makar i u 23:59h 15.07. ali da probijaš rok koji si ti sam sebi zadao…ispadaju smešni. A poslao sam im poruku preko mobline aplikacije juče oko 12:30h i nisu mi ceo dan ništa ni odgovorili.

Da li vam radi prenos sa Visa virtuelne kartice na RSD tekuci racun u okviru Prestiz paketa? Meni ne prijavljuje da nema dovoljno sredstava iako ima tj. izbacuje gresku Err_95621/-113

Ja otvorio krajem aprila, plata legla 5. maja i nema uplate do ovog trenutka...
@Laki_Srb Još uvek mi nisu isplatili. 15.07. sam im pisao preko mobilne aplikacije i tek su mi juče 16.07. posle podne odgovorili kako su prosledili nadležnoj službi na proveru. U međuvremenu sam juče ujutru poslao mail direktno mom ličnom bankaru i nije mi ni odgovorila uopšte što mi je skandalozno. A i ovo da ti odgovaraju u aplikaciji posle dan i po je sačuvaj me Bože. Kad sam video da mi ne odgovara ništa posle 3 sata čekanja sam okrenuo Call centar gde su mi rekli da će proslediti nadležnima i da će me neko naknadno kontaktirati. Naravno nisu ni zvali. A majku su zvali naknadno i rekli joj naravno kako za penzionere ne važi akcija. Pa kad im je rekla da će da preda pritužbu NBS da obmanjuju narod preko FB gde su pisali da važi i za penzionere malo su spustili loptu i kao imate li link od te objave itd. Kao proveriće, pa će se javiti (nisu posle ni tražili da im dostavimo ni sliku ni link)

Ne kažem da neće…na kraju krajeva i moraju da ispoštuju i isplate. Ali da ja sad trebam da ih cimam i da se “bavim” sa njima je smešno. Ispunio sam sve uslove još pre 40 dana i ok njihovo je pravo bilo da isplate makar i u 23:59h 15.07. ali da probijaš rok koji si ti sam sebi zadao…ispadaju smešni. A poslao sam im poruku preko mobline aplikacije juče oko 12:30h i nisu mi ceo dan ništa ni odgovorili.
Ček kad bih ti još rekao koliko su se čekali lidl vauceri iz Unicredit Banke 🤣

Da li vam radi prenos sa Visa virtuelne kartice na RSD tekuci racun u okviru Prestiz paketa? Meni ne prijavljuje da nema dovoljno sredstava iako ima tj. izbacuje gresku Err_95621/-113
Evo sad probao i prebacio 100 dinara i radi.

Nazad
Vrh Dno