Šta je novo?

Raiffeisen bank

Je l mogu ove stare kartice, koje sam nekada naknadno uzeo da ih sada otkažem onlajn
Mozes da probas, pisi im kroz ebanking/mbanking sa zahtevom da ti otkazu, ali mislim da ces na kraju svakako morati da ides do ekspoziture.
Jedino taj pin za visu stari, ispada da je to onaj što je bio za Visa digital karticu?
Da
čitao sam da su uglavnom naplaćivali članarinu.
Meni su naplacivali, u poslovnici su mi rekli da ne mogu da je vezu za iRacun

Važenje kartica mi ističe u avgustu (znači 31.08). Kada šalju nove?

Koji je period od prilike u kome posle otvarana iRačuna stižu kartice?

Otprilike 5-10 radnih dana.

Isto sam i ja iz perioda kada su bile samo digitalne kartice. U nekom momentu uzeta dina cisto da je imam da se nadje sa rokom do 01/29. Sad mi je stigla jos jedna fizicka dina zamena za ovu digitalnu 11/25 koju ce ugasiti do kraja godine. Onda pretpostavljam da ce mi i fizicka visa biti izdata.

Meni stigao prvo pin za Dinu, pa Dina, sad čekam Visu koja mi jedina i treba.
iRačun, do sada sve bilo virtuelno, sad me nervira što mi Vise još nema a za svašta nešto mi vezana ova koja ističe.

i meni je kasnila Visa prilikom reizdavanja, mislio sam da je to neki izolovan slučaj, ali to očigledno da tako svima rade. Nju sam dobio u trećoj nedelji, isto se tako razmišljao hoće li stići do kraja meseca, ali nema brige.

Dobio i ja ovu novu vizu, nema nista na njoj 😃
Stara mi je vazila još godinu i nešto dana.
Znaci sad aktiviram novu i stara m i više ne treba?
I erste mi je promenila 2 master u visa. Stiglo mi 4 kartice u poslednje 2-3 nedelje 😂

Dobio i ja ovu novu vizu, nema nista na njoj 😃
Stara mi je vazila još godinu i nešto dana.
Znaci sad aktiviram novu i stara m i više ne treba?
Izgubiće se najkasnije posle par dana. Staru možeš da koristiš do kraja meseca pa aktiviraš novu.
I erste mi je promenila 2 master u visa. Stiglo mi 4 kartice u poslednje 2-3 nedelje 😂
Kompletna paleta Erste kartica je zamenjena za Visa.

Da se javim i ja - imam dinarski i devizni iRačun i samo fizičku DINA karticu (iz perioda sam kada se VISA naplaćivala). Kartice su isticale 10/2025.

Pre nekoliko dana stigao mi je prvo PIN za DINU, zatim i DINA kartica. Danas mi je stigla VISA što je čudno jer nisam do sada imao fizičku. Sad samo čekam da stigne i PIN za VISU. I da se nadam da mi neće na kvarnjaka uvaliti da plaćam održavanje za fizičku VISU. 😄

Da se javim i ja - imam dinarski i devizni iRačun i samo fizičku DINA karticu (iz perioda sam kada se VISA naplaćivala). Kartice su isticale 10/2025.

Pre nekoliko dana stigao mi je prvo PIN za DINU, zatim i DINA kartica. Danas mi je stigla VISA što je čudno jer nisam do sada imao fizičku. Sad samo čekam da stigne i PIN za VISU. I da se nadam da mi neće na kvarnjaka uvaliti da plaćam održavanje za fizičku VISU. 😄
Ja sam razumeo da je pin za Visa isti kao što je bio za Visa digital.

Jel otvarao neko skoro iRačun, kao i devizni iRačun? Zanima me da li se možda menjao proces otvaranja? Hoće starija osoba, ne toliko vična tehnologiji, da otvori, pa ne znam da li ima potrebe da odem da asistiram.

Ako se dobro sećam, na telefonu se skine posebna app, agent slika korisnika i nakon toga okrene na zadnju kameru da se slika dokument. Ne sećam se da li je posle trebalo još šta?

otvorio sam iracun u septembru 24' nema posebna app vec preko browsera na telefonu moze da popuni sve podatke i tu ce obaviti i video razgovor gde se agentu pokaze licna karta, treba potvrda adrese stanovanja, neki dokument na osobu ili ocitana licna karta, to je to u principu

da li moze broj telefona da se promeni bez odlaska u poslovnicu

Pozdrav, danas mi je stigla nova Visa debitna kartica umesto digitalne, ali ne mogu da je dodam u Apple pay wallet, izbacuje mi ovo, da li je neko imao sličan problem i kako ga rešiti?IMG_8918.jpeg

Pozdrav..
Hteo sam da otvorim iracun
Da li naplacuju odrzavanje racuna?
mislim da sve lepo pise i na sajtu, ukljucujuci i tarifnik banke, ali da, sve je bez nakande, odrzavanje, prenos do 300k, kartice, sve je bez nakande jedino imaju proviziju za placanja u inostranstvu bio je 1% ne drzi me za rec nesto su menjali skoro oko toga.

i meni stigle dina i visa za iracun najverovatnije a posto imam i klub cekam i te 2 kartice da mi stignu valjda ce do kraja meseca posto tada isticu

Видим да је доста људи који има iRačun добило физичке дину и визу, а читам овде да се за визу не добија пин јер је исти као стари. Међутим, пошто је била дигитална картица, мени тад пин није био битан па га нисам сачувао, јел морам да тражим нову картицу или постоји неки начин да се активира?

Koliko znam, pin nisi ni imao u digitalnom obliku, već si samo mogao da ga vidiš u RaiPay aplikaciji, kad dodaš karticu.

• Like
Reagovanja: uji
Koliko znam, pin nisi ni imao u digitalnom obliku, već si samo mogao da ga vidiš u RaiPay aplikaciji, kad dodaš karticu.
Постојао је пин и добијали смо га поштом. Знам сигурно јер га и сад имам. Може се применити на банкомату али логично, треба знати пин пре тога. Уколико желите нови пин, неопходно је да упутите захтев за израду нове картице и пин-а. То пише у писму које стиже из картицу.

@Tassini @Бенч za dodavanje kartice u RaiPay (Android) nije potreban pin, već samo broj kartice, datum isteka i cvc, kao za online plaćanja. Tamo može da se pogleda pin dugim stiskom na kružić i tada se otkrivaju 4 cifre. Ovo je naravno izvodljivo pod uslovom da je digitalna još uvek aktivna i da fizička nije deblokirana, odnosno da se digitalna nije izgubila, jer za aktivaciju fizičke je neophodan pin i prva upotreba na bankomatu ili umetanje čipa u pos terminal pre otključavanja internet kanala. Drugim rečima, tada nije moguće dodati karticu u RaiPay, ali možda bi poziv call centra mogao to da reši tako što se agentu pročita broj kartice (tako je bilo po starom pre aktivacije u aplikaciji).

Nazad
Vrh Dno