Šta je novo?

Dodaci ishrani: vitamini, suplementi, sportski preparati (iHerb, Myprotein..)

Danas probao da naručim nešto sa iherba i nema više Pošte u ponudi. Ostali takodje nisu dostupni. Nadam se da je kratkotrajna situacija.

Verovatno. Narucio sam pre 7 dana preko Fedexa. Bila je i posta u ponudi ali je bila dosta skuplja od Fedexa plus pdv

Nikad u zivotu nisam koristio nikakve suplemente. Posto matorim, radim puno i nisam toliko aktivan i na suncu, mislio sam da krenem da pijem neku varijantu koja ''moze samo pomoci''. Treba mi preporuka sta tacno da kupim, i odakle, koji proizvodjac. Da li postoji neki kompleks pa da sve resim jednom tabletom ili je bolje posebno?

mislio sam ono klasika sto svuda preporucuju, D vitamin, Omega 3, magnezijum, dodajte sta je jos pozeljno.

hvala.

Vitamin C pre svega, onda ovo ostalo.

Ovo su neke moje doze.

D3 kombinacija sa K2. Min 2000UI.
Zinc od 15mg
Vitamin C od 500mg
Magnezijum glicinat 300-400mg
Omega 3 180mg EPA 120mg DHA (1 kapsula)

Ishrana ti je najbolja od svega al sto kaze Megaskot najpre sa C vitaminom kreni po mogucstvu Liposomal. Od mene preporuka Now marka.

Ja sam još prošle godine novac od suplemenata preusmerio na bolju ishranu i rezultat je da se generalno super osećam, bez ijedne prehlade, a na sistematskom je sve super (krv, urin itd). Možda samo u zimskim mesecima uvedem lipozomalni vitamin D... Preporučio bih i ostalim forumašima da maksimalno smanje "farmaciju", a što više ulože u kvalitetnu ishranu, bez prerađevina.

@CikaKURE
Нема ту пуно филозофије за нас старе.Имаш два пута,кардиоваскуларни и коштано-зглобни.Мени је Мг суплемент бр. 1 , због срца(одређено стање,може и калијум),неком није,зависи,па истражи.Ово је све самоиницијативно и превентивно,искуствено,без анализа и доктора.Широк је спектар суплемената и корисних и оних који то нису.Храна јесте на првом мјесту,али дође вријеме кад ни она не помаже,а тек коплекс свега у једној таблети,бочици не постоји,али генетика постоји.Поздрав.

Danas probao da naručim nešto sa iherba i nema više Pošte u ponudi. Ostali takodje nisu dostupni. Nadam se da je kratkotrajna situacija.
I ja se nadam - ovog meseca sam poručio dva paketa sa Iherb i na oba sam platio carinu uprkos činjenici da je vrednost sa poštarinom znatno ispod 50e.

Nazad
Vrh Dno