Ako ne koristiš jedan daljinac za sve uređaje probaj da isključiš HDMI CEC na televizoru ili samom totalu ako ima.Jel se vama desavalo da se promeni kanal na Totalu kad povecate ton ili smanjite na daljincu od TV-a?
Meni se desava ponekad kad hocu da smanjim ili povecam ton na Teslinom daljincu, promeni sam od sebe kanal na Total TV-u.
🤣🤣🤣
Ugasio sam HDMI CEC. Hvala na odgovoru.Ako ne koristiš jedan daljinac za sve uređaje probaj da isključiš HDMI CEC na televizoru ili samom totalu ako ima.
Poznata situacija i vrlo česta u kombinaciji Tesla tv-a i Total TV recivera. Moji, od kako su uveli Total TV 2019. godine imaju taj "problem" koji se ne može riješiti.Jel se vama desavalo da se promeni kanal na Totalu kad povecate ton ili smanjite na daljincu od TV-a?
Meni se desava ponekad kad hocu da smanjim ili povecam ton na Teslinom daljincu, promeni sam od sebe kanal na Total TV-u.
🤣🤣🤣
U poslovnici si 10 juna potpisao raskid ugovora i do tad ti se niko nije javio?Pažljivo sam pročitao sve postove i imam par pitanja vezano za ovu temu. Bio sam korisnik EON Sat-a iliti Total TV-a, ugovor je istekao pre ,,4 godine" !
Posle promene vlasništva nisu nijedanput nazvali iz MTS-a u vezi našeg daljeg ne/korišćenja MTS:Sat-a, niti mogu da koristim Irisgo. broj ugovora (izbaci grešku ,,no such object)
Podnesemo zahtev za obustavu usluge 10. juna i za 30 dana nisu uspeli da nas kontaktiraju ,,slabo im opravdanje" jer su uredno poslali račune za mesec maj i jun preko mejla ! (Oprema nije vraćena jer sam čekao da ugase signal i pre toga nazovu kao i druge korisnike)
Iznosi na računu su isti kao i ranije kod SBB-a samo što ovu uslugu MTS:Sat uopšte nema u ponudi. Platio sam račun za maj a verovatno će poslati i račun za jul. Šta da se radi u mojoj situaciji jer mi ni ne radi Irisgo kao jedan od pokazatelja da sam totalno van sistema, nešto kao ,,ti bez ugovora nam nisi bitan, samo nastavi da plaćaš iako ne želiš našu uslugu" ?! Hvala unapred.
Brata su ,,2-3 puta" zvali i odustali. Na mejl nisam dobio ništa vezano za Irisgo korisničko ime i lozinku kao zamenu za EON, samo račune za maj i jun. Mogao je neki mejl da se pošalje u vezi ,,Zahteva" pošto im je poznat. Od 15. aprila nas nisu kontaktirali kao što su kontaktirali druge korisnike ?!U poslovnici si 10 juna potpisao raskid ugovora i do tad ti se niko nije javiop?
Koliko sam razumeo iz ranijih postova, svi koji su imali EON aplikaciju u zamenu su dobili IrisGo bez obzira da li su prešli kod njih ili ne ?!Зашто би ти дали ирис гоу ако нећеш да пређеш код њих?
IrisGo Biz svakako sleduje kao zamena za EON korisnicima Totala, jer je od 15.4. isti faktički postao deo Telekoma. U prevodu niko nije pitan da li hoće da pređe kod njih, već je silom prilika preuzet kao njihov korisnik.Зашто би ти дали ирис гоу ако нећеш да пређеш код њих?
Pa evo ja nemam irisGo samo stari Eon, samo racun stize na email i drugo nista ,Koliko sam razumeo iz ranijih postova, svi koji su imali EON aplikaciju u zamenu su dobili IrisGo bez obzira da li su prešli kod njih ili ne ?!
Ako sam te dobro razumeo, imao si sigurno Total TV sa nečim uz poklon EON na nekoliko uređaja.Pa evo ja nemam irisGo samo stari Eon, samo racun stize na email i drugo nista ,
Nemam nikakve informacije dal uplata legla , neki nalog ama bas nista nisam dobio , dok radi stari eon ne pipam nista
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari