ne neki ekstreman dowhillTreba mi da kazem tako za bro spustanje bo zemljanim stazama sa ovim sto imam sad kad idem po grbavim stzama dosta mi odskace zadnji tocak (ne idem da trke samo rekreativno)
Sve preko 35 je jako opasno. Verovatnoća kolapsa organizma usled dehidriranosti i povećanog napora je velika. Rizici veliki, benefiti nikakvi.
U svakom slučaju čuvaj se...Meni nije problem. Gledam da budem bela majica, bela kaciga, samo mi šorc crn, nisam mogao da nadjem beli. Namažem vrat, izložene delove sa kremom za sunčanje.
Što se tiče hidratacije, vratio sam se na staro a dobro piće a to je limunada sa livadskim medom. Kada nestane, onda uzimam akvu restart.
onaj najjaci faktor za suncanje
i samo tecnosti, sve izadje kroz znoj
Hoću, hvala. Svakako vodim računa da nikad ne ostanem bez vode. Desilo mi se to na trčanju i znam pada mrak usred bela dana.U svakom slučaju čuvaj se...
Pa nije isto da li krećeš u vožnju u podne (što je suludo) ili posle 16-17h. Kao što nije isto da li se vozi kroz delove Vojvodine (ili npr. Pomoravlja) bez vegetacije, ili kroz brda, planine i klisure, gde je mnogo svežije i prijatnije za vožnju. Na kraju najviše zavisi od samog zdravstvenog stanja čoveka.Sve preko 35 je jako opasno. Verovatnoća kolapsa organizma usled dehidriranosti i povećanog napora je velika. Rizici veliki, benefiti nikakvi.
Ne piše, ili ja ne vidim. A ni u prodavnicama nije navedeno u specifikaciji@Bogdan Pročitaj na gumi koliko je max i toliko napumpaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari