Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Mislio je covek kad se iskljuci fast charge u podesavanjima. Tad se telefon puni sa mozda nekih 5W, nisam siguran, sto logično znatno produzi vreme punjenja.
Ja koristim sporo punjenje na s25+ i mislim da ide na oko 10w, ali bitno je i koji je punjac, sa vecim ide brze iako je na iskljuceno brzo. Od oko 20-100 % za oko 2+ h

Na svaki tel obavezno stavljam bar foliju ili staklo.Nema sanse da kupim dobar tel. i da ga ne zastitim.
7 meseci s24+ bez zaštite za ekran, nosim ga u torbici, radnom odelu....naravno uvek je u posebnom džepu. Ni mikro ogrebotine. Stavljao sam dva tri puta zaštitno staklo al nije to to, plus se stalno odlepljivalo po ivicama i batalio sam

Да ли стављате заштитно стакло на Ултру? Видео сам да има веооома издржљив екран, па ме занима да ли је неко стављао заштитно стакло, и има ли потребе.

И колико сам видео, екран има и антирефлексивни слој, па претпостављам да онда нема сврхе стављати стакло.

Ja stavljam godinama na svaki telefon, medjutim posto su svi bili zakrivljeni lepio sam folije i sada sam prvi put uzeo kaljeno staklo i kajem se svakodnevno..

Ok, jeste bolji osecaj nego preko folije, ali em me ubi refleksija em me izludjuje sto otisak prsta nekad radi iz 3,4 pokusaja a vrlo cesto ne radi uopste...

Edit: prvi put kad budem bio u Galeriji zamenicu ga za foliju opet..

Које стакло си ставио? Ја на С23У имам Whitestone, баш сам задовољан. И мени не ради отисак увек, али то је изгледа зато што имам суву кожу. И без стакла ми је исто.

Нешто размишљам да купим С25У ових дана, па размишљам и о заштити. Планирам да купим од мађара телефон. Јел имате неког провереног, а повољног?
А стакло сам мислио да можда и не стављам, по први пут, јер С25У има издржљив екран. Тако барем кажу.

Neko random u trznom centru, ali je na njemu bilo naglaseno da radi sa otiskom prsta.

Msm, mozda je na s25u drugaciji senzor, ali na s23u mi je radilo u 99% slucajeva instant - doduse sa folijom.

Kupio sam ja preko KP od Draga, uzeo sam od njega i s21u i s23u i sad s25u. S tim da oni svi nabavljaju od istog lika/firme/ko god donosi iz madjarske jer kad sam zvao vise ljudi svi su pricali istu pricu da ima samo jedan beli u nabavci jer bele ljudi ne kupuju..

Ja stavljam godinama na svaki telefon, medjutim posto su svi bili zakrivljeni lepio sam folije i sada sam prvi put uzeo kaljeno staklo i kajem se svakodnevno..

Ok, jeste bolji osecaj nego preko folije, ali em me ubi refleksija em me izludjuje sto otisak prsta nekad radi iz 3,4 pokusaja a vrlo cesto ne radi uopste...

Edit: prvi put kad budem bio
7 meseci s24+ bez zaštite za ekran, nosim ga u torbici, radnom odelu....naravno uvek je u posebnom džepu. Ni mikro ogrebotine. Stavljao sam dva tri puta zaštitno staklo al nije to to, plus se stalno odlepljivalo po ivicama i batalio sam
Isto. Uvek je sam u džepu (S23 Ultra).

Ako Corning Gorilla Glass Victus 2 ne može da ga sačuva od mikro ogrebotina onda stvarno...

Pozdrav drugari, zanima me da li na ovim uredjajima mogu da se instaliraju aplikacije van Gugl prodavnice, da li je neko pokusao neku apk, to bi mi puno znacilo, posto mi je Boki poslao sjajnu apk, a imam jos par. Hvala unapred, merkam neki polovan mali s25, jer za novo se nema. :)

Pozdrav drugari, zanima me da li na ovim uredjajima mogu da se instaliraju aplikacije van Gugl prodavnice, da li je neko pokusao neku apk, to bi mi puno znacilo, posto mi je Boki poslao sjajnu apk, a imam jos par. Hvala unapred, merkam neki polovan mali s25, jer za novo se nema. :)
Naravno da mozes. Samo moras omoguciti u podesavanjima. Konkretno ja sam Mediamark instalirao.

Neko random u trznom centru, ali je na njemu bilo naglaseno da radi sa otiskom prsta.

Msm, mozda je na s25u drugaciji senzor, ali na s23u mi je radilo u 99% slucajeva instant - doduse sa folijom.

Kupio sam ja preko KP od Draga, uzeo sam od njega i s21u i s23u i sad s25u. S tim da oni svi nabavljaju od istog lika/firme/ko god donosi iz madjarske jer kad sam zvao vise ljudi svi su pricali istu pricu da ima samo jedan beli u nabavci jer bele ljudi ne kupuju..
Meni sa nilkin staklom , obično iz 2-3 puta

E dobro si mi to rekao, hteo sam da porucim to Nillkin staklo....

Ovo radi dobro posao,ako nabodes dobro mesto za otisak. :ROFLMAO: :ROFLMAO:

1751620886547.png

^ uzmeš sa "Alija" za 2$ i ne sekiraš se i što je zanimljivo na 99% tih "stakala" radi otisak.

Zna li se sudbina onog mučenog S25 Edge uređaja? Vidim da je u prodaji od maja, ali ne vidim ga bilo gde u zvaničnoj ponudi, niti na KP. Da li je prodat jedan primerak bilo gde u svetu?

Kod nas ga koliko vidim nema, a neke price su da ce on da zameni Plus model u s26 seriji, slicno kao sto Apple planira... Ocigledno da im ta ideja sa "tankim" telefonom nije prosla dobro.

Kod nas ga koliko vidim nema, a neke price su da ce on da zameni Plus model u s26 seriji, slicno kao sto Apple planira... Ocigledno da im ta ideja sa "tankim" telefonom nije prosla dobro.
Идеја им је прошла "танко". Ако и после овог фијаска са истим ипак остану при томе онда...

Sudeći po prodaji u Zapadnoj Evropi u prvoj nedelji, ideja im je dobra.
Prodaje se bolje nego bilo koji Plus nakon S21, uključujući i ovaj poslednji. Mada ne znam kako, sa ovom cenom i ničim specijalnim
1751998712572.png

To videh, ali kada bi ga pustili u prodaju uz ultru i vanila S, prodaja bi bila ocajna. Ovo malo prodaje je cista posledica hajpa, bar ja tako mislim.

Pozdrav. Treba mi pomoc posto ne mogu da nadjem gde se gasi ono ekstra osvetljavanje ekrana kada se fotka i kada se udje u gallery da se pogleda ta fotka.

Naprimer, ufotkam nesto, odem na insta, ili FB da je postujem, ili kada je posaljem preko vibera, ili bilo cega, ona je previse tamna u odnosu na ono sto sam fotkao. 2 skroz raclicita brightnessa i ekspozicije. Nadam se da me razumete na sta mislim.

Mislis HDR?

Mislim na automatsko osvetljavanje ekrana pri fotkanju i gledanju fotke u gallery, koje nema veze sa setup-om ekspozicije i brightnessa u samoj camera aplikaciji. Rezultat toga je fotka koja je dosta tamnija u odnosu na ono sto vidim dok fotkam i u odnosu na ono sto vidim kada odem u gallery.

Ako je to HDR onda da, ako nije, onda ne. Poenta je da hocu da iskljucim to automatsko osvetljavanje ekrana pri fotkanju i gledanju te fotke u gallery.

Mislim na automatsko osvetljavanje ekrana pri fotkanju i gledanju fotke u gallery, koje nema veze sa setup-om ekspozicije i brightnessa u samoj camera aplikaciji. Rezultat toga je fotka koja je dosta tamnija u odnosu na ono sto vidim dok fotkam i u odnosu na ono sto vidim kada odem u gallery.

Ako je to HDR onda da, ako nije, onda ne. Poenta je da hocu da iskljucim to automatsko osvetljavanje ekrana pri fotkanju i gledanju te fotke u gallery.
Sto se tice fotkanja, nemam takav slucaj, ne podize se osvetljenje prilikom slikanja/u galeriji. Tokom snimanja, samo iskljuci HDR gore desno i osvetljenje se nece povecavati kad snimas ili gledas snimak.

Nazad
Vrh Dno