Lečenje povreda košta (državu/narod). Kao i pogibija.
Da li si kupio ovaj bicikl i kakva su ti iskustva?Kakvi su stavovi po pitanju ovih MS Energy sklopivih el bajseva?
Konkretno me interesuje ovaj Streetflex i20 što se prodaje u A1.
Ja sam se plašio da će kaciga da mi smeta ali ne, baš suprotno, ne osećam je i što je najvažnije, hladi mi glavu jer ima dosta otvora za ventilaciju.
Ja često vidjam električne trotinete bez kacige, teraju i ne gledaju ništa, kao da su ulice njihove. Na trotoaru su još gori.
da, uvek posle mokrog kolovoza, i dalje nisam rešio problem. mada nisam ni istraživao previše jer ni ne vozim kad je napolju kiša, jedino ako me baš uhvati.@psychofedex ako se ne varam ti si pominjao da ti je prednji točak "škripao" nakon jedne vožnje po kiši? Da li si rešio taj problem i kako? Meni je u poslednje vreme isto počeo da se čuje prednji točak, ali ne bih povezao sa kišom.... Kao da se malo iskrivio. Odokativno bih rekao da šeta 1-2mm i da to proizvodi zvuk. Da li još neko ima sličnih problema i ako imate - gde servisirate vaše trotinete?
To je ono što bih ja isto očekivao. Nažalost, ne nalazim zvaničan izvor koji tako nešto navodi. Ukoliko neko ima zvaničnu informaciju voleo bih da je podeli jer čitajući zakon rekao bih da svako vozilo sa dva točka koje ima motorni pogon (uključujući i električni motor) treba da se registruje.
Ovo sve pričam jer smo videli da su naši zakonodavci za laka električna vozila tj. električne trotinete odabrali nešto restriktivniju regulativu od one u Evropi.
da, uvek posle mokrog kolovoza, i dalje nisam rešio problem. mada nisam ni istraživao previše jer ni ne vozim kad je napolju kiša, jedino ako me baš uhvati.
isto se čuje i sad kao i ranije. servis mi nikad nije odgovorio, slične probleme nisam našao na netu a mene mrzi da se sam bakćem oko toga jer se desi 2 puta godišnje i prođe kad se osuši.
Vozim. Zato i pitam kako se pere? 😆 😆 😆ne vozis po kisi?
Da, ta je okSamo da kazem da sam uzeo ovo, i ruke se pozlatile onom ko ga izmisli.
Kao da se vozim na oblaku, 80% manje neravnina i dzombi osecam, samo one bas velike poprecne planine koje se nalaze na putevima osecam, ali i njih mnogo manje nego bez.
Tako da savetujem ovo kao ultimativni apgrejd za vasa ledja i gujscu.
Ima na KP za oko 45/50e da se nadje.
Sve to je istina, deca voze trotinete bez zaštitne opreme koja je propisana...jedva da svaki peti trotinet koji vidim na ulici ima nalepnicu, matori ljudi ih voze bez prsluka i kacige....i to svuda, pa i u strogom centru grada...niko nikoga zbog toga ne kažnjava. Meni se smeju zbog toga što nosim prsluk i kacigu..."Prema podacima ABS, samo 2,2 odsto vozača trotineta poštuje sva propisana pravila"
![]()
Agencija za bezbednost saobraćaja: Ne kupujte deci električne trotinete
Agencija za bezbednost saobraćaja (ABS) apelovala je na roditelje da ne kupuju električne trotinete deci mlađoj od 14 godina.www.021.rs
edit: Nije me mrzelo da pogledam izvor, uzorak je 139 vozaca iz avgusta 2024.g.
Moj Komentar: Uzorak je mali, 15.6.2024.g. je stupio na snagu deo zjn za laka elektricna vozila pa nije ni validan vise. Ali ok mogu da ponovo angazuju novu firmu da im izradi novi flajer...cijena sitnica.
Popularizam u tekstu, 2.2% bi bilo 3 trotinetiste od 139. Svaki peti koje ti spominjes i sto je mozda sada realnije je 20%.Sve to je istina, deca voze trotinete bez zaštitne opreme koja je propisana...jedva da svaki peti trotinet koji vidim na ulici ima nalepnicu, matori ljudi ih voze bez prsluka i kacige....i to svuda, pa i u strogom centru grada...niko nikoga zbog toga ne kažnjava. Meni se smeju zbog toga što nosim prsluk i kacigu...
Električni trotineti nisu igračke
Nije zanimljivo, jer je to naš novac koji kriminalci koji su uzurpirali vlast trpaju u svoje i džepove drugih kriminalaca nameštanjem tendera.Takodje zanimljivo je kako ta agencija troši pare na te promocije i prospekte... skoro sam video na portalu jn da su imali zalbu ponudjaca posto su trazili kadrovski kapacitet osobe sa licencom pilota civilnog vazduhoplovstva za neku slicnu novu promociju/letak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari