Ovde imaš link:A za registracionu nalepnicu gde bih mogao da nadjem taj list za njega posto je kupljen u inostranatvu a nemam ni racun ni taj list specifikacija, ne znam sta je potrebno a ovde ima previse stranica za citanje za sad sam presao 10😃
A i 20km range je veći problem, jer kad bi se modovao da ide brže, morao bi se puniti od nule poslije svake osrednje vožnje.25km/h u vrh glave.Ogranicen je na 20km/H,kao Xiaomi Esential.
A sada 30k za Black Friday. Nikad jeftiniji.Evo je Xiaomi četvorka obična opet 40k u zvaničnoj radnji.
Hvala lepo, poručeno.A sada 30k za Black Friday. Nikad jeftiniji.
Za mene 30+ (a kamoli tinejdzera od 14 godina) je ta brzina i vise nego odgovarajuca. Nije isto 25kmh u kolima, na biciklu ili na trotinetu. Ljudi su se lomili i sa 10kmh daleko bilo, trotinet je dosta specifican za voznju, pogotovo za pocetnika tako da po mom misljenju na prvom mestu treba razmisljati o bezbednosti, a na poslednjem o brzini.Hvala na informaciji i ja sam porucila xiaomi 4 tinejdzeru, 14 godina.
Imam pitanje, da li ovaj trotinet moze da se hakuje, tj da razvije vecu nrzinu od 25km/h? Da li je brzina koju može da postugne bez hakovanja odgovarajuća? Nikada nismo imali trotinet, pa nemam osećaj.
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari