Šta je novo?

Mail.ru - 1TB Free and Lifetime 1024GB Cloud Storage

Nije problem da se placa, ako se zeli prosiriti. Ako se dobio 1TB besplatno, onda doslovno nikad ne treba platiti za nesto na sta si "navucen" besplatnim nalogom. Kao sto Youtube u zivotu ne bih platio, tako ne bih ni ovo - platicu i vise drugi servis, ali nece me praviti budalom.

Nisam dobio mail, ali ako dobijem, ni rublje od mene videti nece.

Dobra cena ali nece da prihvti placanje karticom na sajtu.
U android aplikaciji su 5 puta vece cene....
Ja nisam uhvatio taj promo od 1TB ja sam imao 100gb ali otvorio sam mail.ru bas davno.

Nije ni 100GB malo, ti si malo zakasnio za 1TB, jer se ni 100GB nije dugo delilo nakon te pocetne promocije.

90 dana se mogu preuzeti fajlovi od dana gubljenja beneficija.
Meni su 3 oktobra poslali ovu poruku ali nije zamrznut, upload radi, na nalogu piše da imam slobodno toliko i toliko od terabajta a i u logovima piše isto to. Tako da i dalje mislim da im je ovo neki bug sa softverom.
Videćemo već, ako čiste redom samo je pitanje vremena i javiće se neko ko je sledeći došao na red.
1000005267.png

@Poolmaker nadaj se. :D

Isto sam mislio, sa kompa ne radi, sa telefona radilo, ponašalo se kao bug u klijentskoj aplikaciji.

Do jednog momenta, onda stabilno crveni i čeka kintu.

edit: sa mob mogu sve da vidim i da skidam, sa web GUI ne. Upload ne radi.

Poslednja izmena:
Kod mene radi upload i sa kompa i sa mobilnog. I upload i download, kao što sam već rekao doslovno sve je kao i ranije.
Otiđi u mobilnu app, imaš opciju write to support koja će generisati logove za support. Kod mene piše između ostalih stvari ovo donje, tako da videćemo. Možda piju votku i bacaju kockice :)
biz NO
paid NO
frost NO

Jel neko dobio obavestenje o vracanju prostora na 8gb?

Ja. Trenutno sam na 2.1 giga preko tih 8. Što je skroz bezveze, s obzirom na to da nalog imam preko 20 godina i da sam 100 giga imao... iskreno se i ne sećam koliko dugo.

Takođe je stiglo da će blokirati pristup 18. Decembra, a 19. Februara obrisati sve fajlove ukoliko ne očistim fajlove na <8GB.

Uopšte se nisam nadao ovome od njih.

Ništa, tražićemo neki novi, možda kineski oblak. :giggle:

I meni su poslali čestitku... Imao sam 100gb godinama.

Prilozi

• Screenshot_20241127_124431_Cloud Mailru.png
    Screenshot_20241127_124431_Cloud Mailru.png
    202.3 KB · Pregleda: 107
Ja i dalje na 1tb, ali ga aktivno koristim za backup fajlova. Koristim godisnje pretplatu na jos 64gb, kako bi bilo jos aktivnije koriscenje.

I ja isto svoj aktivno koristim na telefonu za backup slika ,za sve ove godine nisam ni pola TB uspeo da napunim .Znači rešili su da koriste metlu za nas koji ne plaćamo mesečno ...nisam nikakav mail dobio od njih za sad.

Zanimljivo, mail.ru ponuda za 1TB je oko 80din mesecno (ako se uzima godisnja pretplata) nije mnogo da se ne lazemo

Da li postoji nacin da se plati iz Srbije?

Pisao sam - support kaze da je jedino moguce da mi neko kupi u Rusiji ili preko Apple App Stor, gde su cene nenormalno vece...

Ja sam prošle godine uspeo, posle dosta eksperimenta, da platim u kirgistanskoj valuti (mislim dinar) sa naše Intesa Visa kartice. Oni su sami kovertovali nekako. Meni skinuto u dinarima. I bilo je vrlo povoljno, nekih 15 ili 17€ za godinu dana 512MB.

Ove godine nisam uspeo nikako, ni posle 3-4 dana isprobavanja svega što mi je palo na pamet.
Ako neko nađe način neka objasni ovde?!

Danas da udjem u mejl, pristup blokiran, cak ni vec primljene mejlove ne mogu da otvorim, ajd rekoh da platim 1tb izaslo mi nesto na godinu dana oko 10e kad ono ne mogu, imam Visa karticu postanske, jel placao neko, ili je to zbog ove situacije s Ukrajinom i sankcija prema Rusiji.... ne znam sta da radim racuni mi stizu na ovaj mejl

Kad si prethodni put ulazio, nemoguće bez najave da se desilo? Ja sam ušao skoro na nalog koji dugo nije korišćen - nema fajlova (nalog je bio promo sa 1TB), smanjen kapacitet ali može da se uđe.

Ma ulazim skoro svaki dan, izgleda da su pre neki dan poslali upozorenje koje nisam obratio paznju.... u medjuvremenu sam procitao post od @zmanic i kupio preko apple store ali su cene zaista mnogo skuplje, ja sam uzeo na jedan mesec dok izvadim podatke posle otkazujem pretplatu

Kod mene sve ok, na dva naloga, ulazim 1 nedeljno.

Ja ulazim jednom u pola godine i za sad sve stabilno ,redovno se uploaduju slike .Isto promo 1TB .

Nazad
Vrh Dno