Šta je novo?

Mail.ru - 1TB Free and Lifetime 1024GB Cloud Storage

imate apk za android- yandex disk na 4pda....neogranicen upload videa i fotki sa telefona u originalnom kvalitetu. u tu kvotu su uracunati i raw fajlovi.....

Kako neograničen? Daj link ako ima?
Link koji sam ja našao na 4pda vodi na playstore i tamo piše 10 GB free što mi je ništa, na ovome imam par naloga sa po terabajt prostora. I ima sigurno dosta drugih koji nude 50 GB samo nisam isprobavao. Treba mi nešto za bekap galerije, poželjno bilo kog foldera, pošto sam jesenas izgubio telefon i sve sa njim. Nisam koristio bekap apps jer su sve jako glupave komplikovane i bagovite pa sam samo povremeno ručno spajao na komp preko usb-a i bekapovao na hdd ali i to retko.
Za app mi je najbitnije da je što jednostavnija i što više automatizovana, poželjno da može da se podesi da radi kada je telefon na wifi i punjaču dakle noću. U stvari apsolutno najbitnija stavka je da je storage što veći i garantovan, zauvek, znači suguran a da su fajlovi u punom kvalitetu. A ne kao što šugavi imgur kompresuje, što sam naknadno otkrio.

nisam siguran koja tacno verzija yandex diska, ali nije najnovija jer su u novoj public sa playstore onemogucili unlimited storage.....u ovoj sam uploadovo preko 50GB bez problema....jedino sto mi se ne svidja je sto nema face recognition da sortiram po ljudima slike/albume ko na google photos i to sto sam spomenuo da mora sa telefona upload.... mislim da je obavezna registracija na yandex, u opcijama apk se podesi unlimited video and photos.....ja sam kopiro galeriju u dcim folder telefona jer njega automatski uploaduje, na primer sa dslr nef i sonijevog arw formata=raw mi nisu ulazile u kvotu, preview raw fajlova radi normalno i sa sajta i aplikacije.....ostalo mi svih je 10gb od 10 free prostora tj 0 bajtova potroseno :p da pise na sajtu iako sam uploadovao više materijala....samo da proverim tacno verziju dal je imam negde na kompu i aploadovacu na gdrive ili megu ako nije protiv pravila foruma?

U mobilnoj aplikaciji postoji face recognition opcija

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da ne bude zabune, zvanična cloud mail.ru aplikacija za android, poslednja verzija
2314bc063523b50b5753bd785d3e31e1.jpg
cf109ea1dcbe339c6bd71bf8c731e0d9.jpg

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Tako je, i dalje radi. Uplatim i najjeftiniji premium paket kad bude crni paket i dobije se i webdav opcija.

webdav.mail.ru radi samo treba umjesto lozinke generisati posebnu lozinku samo za webdav.

webdav.mail.ru radi samo treba umjesto lozinke generisati posebnu lozinku samo za webdav.
Moze li , molim te, malo detaljnije objasnjenje kolega ?
Imam 2 naloga sa filmovima , serijama i fotkama, pa bih da im pristupam i pustam direktno sa clouda.
Hvala.

Radi ! Hvala.
Evo da javim sta sam uradio: U pitanju je android box, apk je X-plore file manager.
Dodao kao sherovani drajv, uneo webdav podatke ( username clouda, lozinku i generisanu lozinku za webdav ) i pustam video sadrzaj direktno.
Cak i titlovi rade.

Stiglo nekom ovo, adresa pošiljaoca ([email protected])?
18. avgusta tekuće godine dobio upozorenje da više od godinu dana nisam pristupao cloudu, a danas da nisam više od 6 meseci???
Aplikacija na telefonu je aktivna i funkcioniše auto bekap galerije, a ulogovao sam se za svaki slučaj danas i kroz browser i brisao par fajlova, ostaje da vidimo šta se dešava.
1000004119.png

Stiglo je meni skoro, s tim da stvarno nisam koristio servis dosta dugo.

Ladno i dalje radi, mislim da se nisam ulogovao bukvalno od otvaranja naloga pre sigurno 10 godina :D

Vidim da zbog ne koriscenja imas upozorenje ali nije isto kao moje.
Sta se desilo po isteku 10 dana?
Kad se ulogujem na sam klaud nema nikakvih upozorenja.

Screenshot_2024-10-22-19-30-46-972_ru.mail.mailapp.jpgevo i kod mene slicna poruka.... izgleda da zaista krecu u rasterivanje korisnika....

Ma, sobzirom koliko godina sam koristio za dz platicu godisnju pretplatu, zasluzili su.

Ne znam, već trazim alternativu, dosta jeftiniji je gmail cloud nego ovo

Meni je stizalo ovakvo obaveštenje pre pola godine, i skoro da sam se pomirio da će mi ukunuti ceo paket, ali seposle redovnog logovanja i bilo kakvog prometa sve vratilo na staro i tako radi i dalje. Logujte se se bar 3 puta u toku nedelje i ne bi trebalo da bude problema.

Ja sam nalog uvjek koristio za neke gluposti samo jer sam pretpostavljao da će kad tad ukinuti benificije... :)

Sporo radi duže vreme, bar meni. Isekli su mi pristup već ali nisu obrisali ništa, imam neko vreme da se pretplatim, ali ne treba mi pored Gugla. Bilo je lepo dok je trajalo.

Ako imate nešto bitno, sklanjajte ako nećete da plaćate. Ima boljih rešenja.

Pa s ove cene više mi se isplati da kupim externi hdd od 2,5" i da ga nosim samnom

Nazad
Vrh Dno