Ma ja prosto nemam opciju otkaži, ima još vremena do termina ali nema te opcije... samo podsetnik isl.
naravno da ćeš dobiti obaveštenje
Pa da, cela suština je u obaveštenju. Iz prethodnih poruka se činilo da se sugeriše da se zbog tog otkazivanja dešava da ljudi poljube vrata, tj. da nema obaveštenja. Dobro je ako ipak nije tako. Ali evo vam jedne povezane situacije u kojoj ovakav sistem lako fejluje, da se tako izrazim. Nije striktno eUprava, već IZIS, ali i njemu može da se pristupi preko eUprave, odnosno eZdravlja.Ok je ako dobiješ obaveštenje 😃
e-ćaci.gov.edu.rsKvalitet e-uprave je u drasticnom padu, kao da su angazovali neke informaticki polupismene balvane koji veze sa vezom nemaju. Ja vise od pola godine cekam da rese problem loseg povlacenja adrese nepokretnosti, bezbroj mejlova sa genericki glupavim odgovorima...
Sto je najgore nemas kome da uputis prigovor, zalbe, stagod.
Termini se upravo vezuju za JMBG onih na čije ime glase, tako da nije važno ko je zakazao.
Super, hvala. Nisam još generisao uplatnice, nisam ni znao da treba.Мислим да не, да ли сте генерисали уплатнице?
Оне би требало да гласе на чланове породице појединачно, матични број је позив на број.
Za porez za stan su promenili poziv na broj za 2025., bar je tako na mom rešenju, niđe veze sa matičnim brojem.Мислим да не, да ли сте генерисали уплатнице?
Оне би требало да гласе на чланове породице појединачно, матични број је позив на број.
Vozdovac i Zvezdara nisu promenili, bar na mojim rešenjima, poziv na broj. Deo tog broja je moj jmbg kao i ranije...Za porez za stan su promenili poziv na broj za 2025., bar je tako na mom rešenju, niđe veze sa matičnim brojem.
Ma da pisao sam i podršci ispalo je da sam ja nekako uspeo da koristim stari interfejs koji ne podržava otkazivanje... ostavio sam njima da se bakću time, a ja sam zakazao drugi termin...Nemam pojma. Ranije je sigurno moglo pošto sam ja uspeo da dođem na red pre zakazanog termina pa sam otkazao na sajtu. Možda su zeznuli nešto.
Ja sam na Voždovcu i promenjeno mi je.Vozdovac i Zvezdara nisu promenili, bar na mojim rešenjima, poziv na broj. Deo tog broja je moj jmbg kao i ranije...
Ja sam preko banka Intese stigao do aktiviranja kvalifikovanog elektronskog sertifikata i sa portala eid.gov.rs stalno izlazi sledeće:"Дошло је до грешке током поступка аутентикације. Покушајте поново да се пријавите". Da li možda znata u čemu je problem?Ja Intesu svaki dan blagosiljam što mi je omogućila otvaranje ConsentID i Kvalifikovani elektronski sertifikat bez odlaska. Sada svaki dan gledam asfalt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari