Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Sad sam narucio nvme ssd i vise nikad , 6 juna sam narucio sad mu treba 100 godina da prodje carinu a nedelju dana im je trebalo da ga spakuju. Zadnji rok za isporuku je 1 jul. Keva trenerku 5 dana posle mene narucila eno sutra stize
To zavisi od toga u koji kontejner zapadneš, nekad se desi da kontejner poleti za dan, dva onda ti stigne paket kroz 10 dana. Ponekad treba pet, šest dana da pošalju kontejner.
Iz recinzija deluje da nem 20k mAh, već oko 15k.

Da li je neko poručivao GameSir Cyclone 2 gamepad ? Ceo komplet sa sve postoljem izađe oko 6400 dinara. Da li se to može poručivati obzirom da malo prelazi vrednost od 50 evra ili će na to biti nekih dodatnih troškova?

Da li je neko poručivao GameSir Cyclone 2 gamepad ? Ceo komplet sa sve postoljem izađe oko 6400 dinara. Da li se to može poručivati obzirom da malo prelazi vrednost od 50 evra ili će na to biti nekih dodatnih troškova?
Nema dodatnih troškova, može i 50k da košta to je dogovor temua i transfere.

Drugari,

Vaša porudžbina se bira u skladištu vec cetvrti dan. Dosta porudzbina sam imao, uvek se pakovalo u roku od 24h. Okej, ovo je malo masivnija porudzbina/skuplja, ali do sada sam isto imao skupljih porudzbina pa je islo odmah. Jel ima neko iskustva koliko moze da im traje ovo biranje?

I meni kasne evo 5 dana u odnosu na dosadasnji tempo. Uvek je stizalo za koliko pise da ce stici, sad jos ni na carini nije. Ocigledno su im slabe klime tamo

Da nemate možda neki custom artikal koji se radi po porudžbini, zbog njih hoće da kasni slanje paketa i po nekoliko dana...?!

Meni danas oko 13h doneo City, juče je bio u njihovom distributivnom centru a danas sam dobio na Viber obaveštenje da očekujem pošiljku izmedju 10 i 13h. Nikada nisu kasnili kada je Posta njima dodelila da donesu. Pošiljka PTxxxxxx Rs.

To je na njima da odluce, tj mislim da zavisi o kakvom se proizvodu radi ili mozda zavisi do cene. Ja sam do sada za dva trazio refund i ni jedan nisam morao da vracam, ali to ti oni kazu da ne mora.

• Like
Reagovanja: uji
Meni Pagani sat poslali u pogrešnoj boji, bio sam spreman da ga vratim, oni mi vratili ceo iznos u vidu kredita. Sad mi se ne poručuje drugi, jer je u medjuvremenu poskupeo.

Kupio si proizvod, hoćeš novac nazad, a nemaš nameru da vratiš nazad proizvod. Ako to smatraš normalnim rezonom, nisam iznenađen što si napisao "objasni?".

Ali ne gledaj mene, ja na AE kada dobijem proizvod za koji sam primio refund, jer je istekao rok za isporuku, javim Kinezu i vratim mu pare nazad. Jeste paket negde zaglavio, ali nije njegova greška, a ja sam proizvod dobio, pa ako mi je još uvek potreban, smatram da je OK i da ga platim.

Kupio si proizvod, hoćeš novac nazad, a nemaš nameru da vratiš nazad proizvod. Ako to smatraš normalnim rezonom, nisam iznenađen što si napisao "objasni?".

Ali ne gledaj mene, ja na AE kada dobijem proizvod za koji sam primio refund, jer je istekao rok za isporuku, javim Kinezu i vratim mu pare nazad. Jeste paket negde zaglavio, ali nije njegova greška, a ja sam proizvod dobio, pa ako mi je još uvek potreban, smatram da je OK i da ga platim.
Logično je da pričam o oštećenom proizvodu, ne?

Pitanje je nebulozno bez obzira da li je ispravan proizvod ili ne, prodavčevo je da li će tražiti povraćaj ili ne.
To bi neko rečeno po naški i jare i pare.

Ako je do prodavca, onda ima smisla, pitao sam da vidim kakva su iskustva drugih. Sad bi mnogi ovde da se prave pametni.. A bespotrebno se zatrpava tema

Nije problem ni vratiti, odštampaš povratnicu i odneseš u poštu. Ne plaćaš ništa.

Meni se desilo da sam tek par dana pred stizanje porudzbine primetio predmet u porudzbini koji nisam porucio ! Pre toga ga nije bilo nekoliko dana kako sam proveravao porudzbinu a kasnije nisam ni gledao vise detalje stare porudzbine. Navodno kako pise dodato posle kupovine i placanja, kada nije potrebna potvrda placanja iz korpe, vec samo na jedan klik ?
Pisao sam im i da kazem da su ispali fer, jer sam porucio do sada previse puta ;)
Ali kao sto je neko pisao ranije sa slicnim problemom, ukinuli su mi bukvalno sve popuste ! Sada mi iskljucivo nude robu po cenama 100% cesto i vise nego sto je inace bila 100%, dok sam ranije preko onih izbora i slicnih budalastina dobijao bas dobre popuste kao stalna musterija.
Tako da nigde nema besplatnog rucka, pa ako vam Temu i vrati novac, naplatice vec. U sustini sam trebao da trazim novac na karticu, a ne na Temu nalog jer najverovatnije nista po tim cenama ne bih ni kupio.
Ovako sam nakupio toliko koliko je bio vraceni kredit i najverovatnije se rastajem sa Temu-om ! Sto i nije tako lose jer sam poceo da postajem Kupoholicar :oops:

Nazad
Vrh Dno