To zavisi od toga u koji kontejner zapadneš, nekad se desi da kontejner poleti za dan, dva onda ti stigne paket kroz 10 dana. Ponekad treba pet, šest dana da pošalju kontejner.Sad sam narucio nvme ssd i vise nikad , 6 juna sam narucio sad mu treba 100 godina da prodje carinu a nedelju dana im je trebalo da ga spakuju. Zadnji rok za isporuku je 1 jul. Keva trenerku 5 dana posle mene narucila eno sutra stize
Iz recinzija deluje da nem 20k mAh, već oko 15k.
Nema dodatnih troškova, može i 50k da košta to je dogovor temua i transfere.Da li je neko poručivao GameSir Cyclone 2 gamepad ? Ceo komplet sa sve postoljem izađe oko 6400 dinara. Da li se to može poručivati obzirom da malo prelazi vrednost od 50 evra ili će na to biti nekih dodatnih troškova?
Ovaj sam ja uzo za 800 din sa onim popustom 60%,5 punih punjenja za ajfon 15 pro max to mu je kapacitet realni.
Ako ti se ne sviđa možeš svakako da vratiš
Ovo sam narucio, dvoumio sam se. Nema recenzija nekih... valjda se nisam zeznuo.... videcemoI ovo mora da je veliki i tezak paket, do sada nisam narucivao takve pakete.
Koji Pagani?Meni Pagani sat poslali u pogrešnoj boji, bio sam spreman da ga vratim, oni mi vratili ceo iznos u vidu kredita. Sad mi se ne poručuje drugi, jer je u medjuvremenu poskupeo.
Ja kontam da samo u Srbiji moze nekome ovo da padne na pamet...Da li se moze refundirati proizvod bez da se vraća, i kako?
Objasni? Tamo jasno stoji samo opcija kada se bira da se proizvod vrati, a prethodno piše "povraćaj robe/novca". Na kraju su vratili u kreditu, bez da se proizvod vrati.Ja kontam da samo u Srbiji moze nekome ovo da padne na pamet...
Logično je da pričam o oštećenom proizvodu, ne?Kupio si proizvod, hoćeš novac nazad, a nemaš nameru da vratiš nazad proizvod. Ako to smatraš normalnim rezonom, nisam iznenađen što si napisao "objasni?".
Ali ne gledaj mene, ja na AE kada dobijem proizvod za koji sam primio refund, jer je istekao rok za isporuku, javim Kinezu i vratim mu pare nazad. Jeste paket negde zaglavio, ali nije njegova greška, a ja sam proizvod dobio, pa ako mi je još uvek potreban, smatram da je OK i da ga platim.
To u ovom postu ne pise... ili ja ne vidim...Da li se moze refundirati proizvod bez da se vraća, i kako?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari