Šta je novo?

Kućna multimedija Preporuka za soundbar

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Mare011

Cenjen
Učlanjen(a)
22.11.2012
Poena
180
Moja oprema  
Mobilni telefon
Samaung A52s
Pristup internetu
  1. Optički internet
Vec duze vreme gledam soundbarove ali nikako da se odlucim za neki, pa ako neko moze da preporuci nesto do 250eur?

Znam da ne treba da ocekujem neki vau zvuk ali uglavnom ce se korisiti za filmove mrzi me da ravlacim kablove po celom stanu za 5.1 sistem i bitno mi je da ima hdmi arc da mogu sa daljinskim od tv da kontorlisem soundbar

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Rešenje
Vredi li Samsung HW-B440 uzeti za 130€? trenutno je snižen na nemačkom amazonu, imam mogućnost da mi donesu, verovatno je to ustvari HW-B450 ali nisam siguran, pošto je model kao za nemačko tržište.
Ne mogu da se protegnem više, nažalost, a spram VOXovih zvučnika od 3W ovo će mi biti simfonijski orkestar
Ako ti je ChatGPT rekao i prijatelj koji se razume u akustiku onda valjda verujes njima, a ne sta ce neko ovde da ti kaze?

Ja sam nedavno uzeo AX5120G. Solidan je, malo mi ponekad izgubi SW konekciju na sekundu-dve.
Sto se gramofona tice, imam neki jeftin Denver, spojio sam ga samo da vidim da li bi radilo. Radi, toliko mogu da kazem :D
Da se nadovezem na gubljenje signala SW. Izgleda da su imali neki bug u firmware-u. Ako jos neko ima taj problem, da mu se SW na kratko diskonektuje i konektuje ponovo uz poruku SW IN, neka proba da uradi update FW. Moze i da me kontaktira za fajlove (posto ih nema na sajtu)

Juced stigo sound bar LG S70TR.Bolje da nije?Uparili se zvucnici zakacio HDMI ARC i tu je kraj??Nema displeja vec samo trepere neke diodice.Nije moguce preko daljinca bilo sta uraditi sem volume+,-.Ima li pomoci ili sutra da ga vracam?

Sta kaze ChatGPT i prijatelj iz akustike?

Cute,zaprepasceni prevarom.Kaze drugar pa ko je taj ludak koji ce da bulji u led diodice i da pamti koja je kombinacija??Po svim revijama i testovima nigde se ne navode diodice i kombinacije vec displej sa osnovnim funkcijama.Sutra ga pakujem i vracam,definitivno.

Treba mi jedan savet, pošto izgleda da nigde više nema da se nađe LG G4 OLED, postoji opcija da uzmem G5, međutim odsustvo DTS-a kod njega ne poprilično odbija, jer i trenutni Samsung ima isti problem i svaki put moram da radim konverziju audio fajla na filmovima.

Koliko bi koštao neki solidan soundbar koji podržava DTS?

Čisto aproksimativno, da znam koliko para će mi u tom slučaju biti potrebno.

Obrati paznju da ako nema podrske za DTS - onda ne radi ni DTS pass-through, a ne samo dekodiranje.

Obrati paznju da ako nema podrske za DTS - onda ne radi ni DTS pass-through, a ne samo dekodiranje.
Uh, možda sam ja nešto pogrešno razumeo, bio sam ubeđen da bi nedostatak DTS podrške na samom uređaju, mogao da se reši uz soundbar.

Pazi ni bose soundbarovi (svi modeli) nemaju display. Meni uopšte ne smeta, jedna stvar manje da sija. Ima aplikacija a ni nju nešto ne koristim
Vratio LG.Iz kompanije kazu da je on pre svega predvidjen za LG tv,serije Q jer uz sound bar idu i nosaci za tv i meni je vidljiv na tv.Gledam neki bolji Hisense jer je moj tv Hisense.

Vratio LG.Iz kompanije kazu da je on pre svega predvidjen za LG tv,serije Q jer uz sound bar idu i nosaci za tv i meni je vidljiv na tv.Gledam neki bolji Hisense jer je moj tv Hisense.
O kakvom tacno displeju pricamo i za sta planiras da koristis displej na Soundbaru. To je Soundbar, iz njega je predvidjeno da izlazi zvuk a ne slika. Eventualno da se pojavi na njemu broj kad pojacas ili smanjujes na par sekundi i to je to. Sve ostalo svakako radis preko aplikacije za telefon ( u 99% slucajeva jednom i nikad vise ). Na mom q800d takodje nema "display", ima par vecih diodica koje zajedno daju oblik nekog broja jednom kad kliknes da promenis volume, i za 6 meseci nisam pogledao u to nikad.

Ti ne kapiraš da uopšte nema veze koji tv imaš. Uzmi kvalitetan soundbar koji odgovara tvom budžetu.

Ja vec imam sound bar na drugom tv (Sony HT-CT80) .Za ovaj drugi tv hocu da kupim malo kvalitetniji i napredniji sound.Ispada da je bolje upariti ga sa tv.I onda ti ne treba displej na sound kada imas na tv.Lg nisam uspeo da uparim sa tv Hisense sem da pojacavam i smanjujem jacinu zvuka.

Nazad
Vrh Dno