Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Jel uzimao neko sat kod A1? Da li se može iskoristi reciklaža za njegovu kupovinu?
Majka ima neo 5 tarifu sa 50% popusta pa bi da nakalemim ovaj novi Huawei watch 5 sa reciklažom i još nekim kešom da bude rata 1500din ali da joj ne diraju cenu tarife koja je sada.
Šta mislite jel to izvodljivo?

Pitaj slobodno u call centar da li bi moglo to, posto je sat mozda bi i dopustili dok za telefon skoro da nema sanse da bi dopustili

Jel uzimao neko sat kod A1? Da li se može iskoristi reciklaža za njegovu kupovinu?
Majka ima neo 5 tarifu sa 50% popusta pa bi da nakalemim ovaj novi Huawei watch 5 sa reciklažom i još nekim kešom da bude rata 1500din ali da joj ne diraju cenu tarife koja je sada.
Šta mislite jel to izvodljivo?

Popust na tarifu se zadržava jer se ne uzima telefon, dok reciklaža ne može osim za telefone.
Multi Sim promocija je važila do 19.06.više ne važi i ako je ima na sajtu.

Da li neko mozda ima info da li se ovih 6 meseci za 1 din (ili 12 koji su neki dobili) mogu dobiti samo kada se podnese zahtev za odlazak iz A1, ili je tako nesto moguce dogovoriti sa agentom za prelazak iz druge mreze u A1?
Ili za prelazak iz druge mreze jedino sto se moze izvuci je standardnih 24x50%.

… da ki je neko dobio ovakvu ponudu prilikom podnetog zahteva za prenos prepaid broja iz A1…?!

Lepo

Prilozi

• Screenshot_2025-06-23-15-16-23-858_com.lidl.eci.lidlplus.jpg
    Screenshot_2025-06-23-15-16-23-858_com.lidl.eci.lidlplus.jpg
    80.4 KB · Pregleda: 179
Pa da. Mesto da kao Yettel svima nude 50%,oni to nude samo novim korisnicima a starima popust od 300 ili 500 din.

Kad istekne ugovor podneseš zahtev za prelaz u drugu mrežu i dobiješ opet, možda i bolje. Yettel u startu ima mnogo skuplje pakete.

U cemu je stvar sa ovom stavkom:
50 GB za hotspot
Uz NEO Super tarifu 50 GB možeš da koristiš na drugim uređajima koje imaš, a možeš i da podeliš gigabajte sa svojim prijateljima u Srbiji. Nakon što potrošiš tih 50 GB za deljenje, više ne možeš da deliš svoj internet sa drugim uređajima do narednog obračunskog ciklusa, kada ponovo imaš 50 GB za hotspot. U svakom trenutku možeš da proveriš koliko ti je preostalo interneta za hotspot putem Moj A1 aplikacije ili slanjem SMS poruke sa znakom ? na broj 1260.
Trenutno sam u MTS-u, istice ugovorna obaveza pa merim opcije, ali ovako nesto prvi put vidim.
Koristio sam hotspot bez da sam ikada obracao paznju na protok, i nikada nikakav problem imao nisam.
Ovo mi zvuci apsurdno iskreno.

U cemu je stvar sa ovom stavkom:

Trenutno sam u MTS-u, istice ugovorna obaveza pa merim opcije, ali ovako nesto prvi put vidim.
Koristio sam hotspot bez da sam ikada obracao paznju na protok, i nikada nikakav problem imao nisam.
Ovo mi zvuci apsurdno iskreno.
Da nažalost većina novih androida izuzev onih sa root opcijom je u obavezi da koristi tih 50GB. Stariji androidi mogu i bez roota da se setuju da ne troše. Kompjuteri ne bi trebalo da prave probleme da se podesi da ne koristi hot spot. Ali svakako za 99 odsto korisnika je bol da ne kazem gde... A glupost je totalna. Jer cak i ako koristim Android ne moras me blokirati. I android ima bateriju ne moras me mrežno ogranicavati. Ako sam sa androidom ne znaci ako mogu da i hocu zlostavljati mrežu... A 0.1 posto sto zlostavlja bi mogli kontaktirati za raskid ugovora sa njihove strane... Jer ne mogu da pruže uslugu.... I da rese problem

Zato su i dalje A0 sibicari, sreca setili su se roaming da ubace...
Inace, najvise daju rominga uz pakete.
Ne znam odakle da počnem ali je ovaj dodatak ograničen samo na Evropu ne za svet. Jedan problem je zamenjen drugim.
Nije zamenjen. Jedan problem je resen, drugi stoji i dalje. Inace, posteno su obuhvatili celu evropu, dakle rusija, turska, grenland, mikro drzave, ovaj put je konacno uradjeno na pravi nacin, i to treba pozdraviti, a ne hejtovati po defaultu sve.

I ja sam resio da okusam srecu sa prenosom broja u drugu mrezu. Trenutno sam u A1 na Int tarifi, oko 1200 dinara je racun. U lokalnoj mts poslovnici sam podneo zahtev za prenos broja kod njih. Dobio sam Omorika S 12 meseci po 1000 dinara i 12 meseci 1300. Ako A1 ne ponudi nesto znatno bolje, ja sam zadovoljan ovim sto mi jemts ponudi.

Pozdrav, potreban mi je internet kući i kada sam na putu, e sad razmišljao sam da uzmem NEO Super 50% 24 meseca što mu dođe 1500 mesečno..preneo bih kod njih broj iz MTS-a (dopuna) preko onog kupona iz Lidl-a..ne znam da li bih mogao da izvučem još bolje uslove vidim da su neki prvi godinu za dinar a drugu 50%..mada ja nisam u A1 pa da idem na foru prelaska u MTS pa da me zadrže, ili tipa za kućni net trenutno koristim mts od 500GB, mislio sam da pređem kod njih za 2 meseca kad mi i ističie kod mts..da uzmem kod njih 100/10 kućni ne znam da li bih dali tu 50% na 24 meseca, trenutno je 1999. A neko mi je iz podrške rekao na IG. da ne može da se prenese kućni net broj jedino da uzmem novi broj? Malo mi nerealno da za NEO Super mogu da se zovu svi brojevi zapadnog Balkana...? Ako je neko bio u sličnoj situaciji značila bi mi pomoć.

Pozdrav, potreban mi je internet kući i kada sam na putu, e sad razmišljao sam da uzmem NEO Super 50% 24 meseca što mu dođe 1500 mesečno..preneo bih kod njih broj iz MTS-a (dopuna) preko onog kupona iz Lidl-a..ne znam da li bih mogao da izvučem još bolje uslove vidim da su neki prvi godinu za dinar a drugu 50%..mada ja nisam u A1 pa da idem na foru prelaska u MTS pa da me zadrže, ili tipa za kućni net trenutno koristim mts od 500GB, mislio sam da pređem kod njih za 2 meseca kad mi i ističie kod mts..da uzmem kod njih 100/10 kućni ne znam da li bih dali tu 50% na 24 meseca, trenutno je 1999. A neko mi je iz podrške rekao na IG. da ne može da se prenese kućni net broj jedino da uzmem novi broj? Malo mi nerealno da za NEO Super mogu da se zovu svi brojevi zapadnog Balkana...? Ako je neko bio u sličnoj situaciji značila bi mi pomoć.
Moja supruga je podnela zahtev da pređe iz MTSa u A1. Ponudili su 50% na bilo koji neo paket, ali bez uređaja. Sa uređajem to nije moglo, ali su dali fin popust na uređaj. E sad... Zvali su iz MTSa i ponudili prvih 6 meseci po 980, a posle sa 50% popusta. Plus su za telefon dali dobar popust.

• Like
Reagovanja: G17
Moja supruga je podnela zahtev da pređe iz MTSa u A1. Ponudili su 50% na bilo koji neo paket, ali bez uređaja. Sa uređajem to nije moglo, ali su dali fin popust na uređaj. E sad... Zvali su iz MTSa i ponudili prvih 6 meseci po 980, a posle sa 50% popusta. Plus su za telefon dali dobar popust.
Pa sad...gledam mts pakete.. izgledaju mi daleko bolji uslovi za internet i pozive u A1 plus sto oni imaju veću agregaciju..ja imam sigurnih 50% na 2 godine preko Lidl kupona..pa sam mislio da li bi izvukao više..čitam jedino daju više ko je već u A1 pa da ne predje kod njih pa sad ne znam..jedino možda za kućni net ponude nešto bolje... a od mts tarifa jedino ona najskuplja bi mogla da parira NEO a da ne pričam koliko je skuplja u mts... vidim u NEO Super imaju pozivi ka svima na Balkanu dok u mts većinom MTEL grupa.

voice i data sim je razlika, imao sam online net/ ponesi net sada jos 2020, nisu mi dozvolili da predjem na voice tarife vec sam uzeo drugu karticu

… da ki ih tangira prenos(zahtev za prenos) prepaid broja u drugu mrezu…?!

Koju si tarifu imao i da li ti je istekao ugovor pa si hteo da preneses br ili su ti ponudili oni sami?
Imao sam Int tarifu, ona je bila bez ugovorne obaveze. Nju sam placao nesto sitno manje od 1200 dinara. Podneo sam zahtev za prenos broja u MTS, cisto da vidim da li ce A1 nesto bolje ponuditi. Ispalo je ekstra, dobio sam daleko vise od ocekivanog.

1750946734620.png
1750946811009.png
1750946844709.png
ne primecujem da pise da mogu da se koriste medjunarodni pozivi u a1 besplatno dok u mtel zoni moze

Nazad
Vrh Dno