banexbanex
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.11.2012
- Poena
- 305
Jedinstvena serija po - "drži pa pusti" utisku. Koliko god imala osrednjh epizoda u sezoni (pa čak i sezona), ipak je fino zaokružena serija. A Biro je @emaremare tata nad tatama 
Outdoor je uvek boljiSerije su precenjene, iz cistog razloga sto raja ne vidi vise uzivanje u outdooru, nego daj samo indoor i da se ne trzam previse...
Nego, samo daj jos jos jos,
razredi do bola ako treba, ali samo da uzivam. Nesto kao narkomani, ali manje pogubno za celokupni organizam, osim kicme.
DobroZa Dark Winds season 1 je remek-delo 😁
Počeo sam danas , dobra baš, hvala na predloguEvo i još nešto sa temom sedamdesetih. Nakon odgledane tri epizode deluje interesantno i (bar meni) potpuno drugačije od serija koje se poslednjih godina vrte po TV-u
![]()
Jel povezana sa filmom? Ako se ne varam film je australijska produkcija. Tu sam prvi put video Bena Mendelsona.Auuu kakva serijerčina
Ovu sam seriju započeo i odgledao tri sezone( toliko je tada izašlo) i totalno zaboravio na nju.
Završio je konačno celu.
Meni je baš legla.
9/10
![]()
Nema veze sa filmom. Samo su ideju preuzeli. Film je ostavio mnogo jači utisak od serije koju su po meni, nepotrebno razvukli 6 sezona.Jel povezana sa filmom? Ako se ne varam film je australijska produkcija. Tu sam prvi put video Bena Mendelsona.
Razvukli su kao i svaku drugu seriju, ali su je ipak vrhunski završili.Nema veze sa filmom. Samo su ideju preuzeli. Film je ostavio mnogo jači utisak od serije koju su po meni, nepotrebno razvukli 6 sezona.
Uzeta ideja od filma što se tiče same porodice u seriji, ali je totalno drugačija radnja i meni je baš legla serija.Jel povezana sa filmom? Ako se ne varam film je australijska produkcija. Tu sam prvi put video Bena Mendelsona.
U trećoj sezoni idu za Irsku negde od 5 epizode. Da ne spojlam.To mi baš treba ali red bi bio SoA da završim prvo. Koja swzona je kada idu u Irsku? 2 ili 3?
Tek će da bude dobra, kad krene da se raspliće ludilo.Severance prva sezona opasno dobra. Konačno nesto drugačije i kvalitetno. Večeras krećem drugu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari