Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Jedinstvena serija po - "drži pa pusti" utisku. Koliko god imala osrednjh epizoda u sezoni (pa čak i sezona), ipak je fino zaokružena serija. A Biro je @emaremare tata nad tatama :)

Serije su precenjene, iz cistog razloga sto raja ne vidi vise uzivanje u outdooru, nego daj samo indoor i da se ne trzam previse...
Nego, samo daj jos jos jos,
razredi do bola ako treba, ali samo da uzivam. Nesto kao narkomani, ali manje pogubno za celokupni organizam, osim kicme.
Outdoor je uvek bolji :cool:

The Mentalist (2008–2015)
7. (poslednja) sezona
oproštajna i skraćena sezona koja je snimljena kako kraj serije ne bi bio zbrzan u prethodnoj. kad se sve sabere i oduzme, iako je slabija od prethodne, ova sezona nije loša i kraj je dobar. @Martin Mystere tvoja omiljena je ovde u samo jednoj epizodi. inače, možeš da gledaš seriju na Max-u kao što si navikao na TV-u da gleaš: epizoda noću dodao bih nešto u vezi čuvene Ajkule: nije to to bez nje, ne može kamper da je zameni nikako

Chicago P.D. (2014-)
11. sezona
čudna neka sezona. em skraćena em se svodi na to da se epizoda vrti oko jednog lika iz glavne postave a ostali su praktično epizodisti, a slučaj je u drugom planu. i tako po liku ili paru po 2 epizode do poslednje dve u kojima je slučaj u prvom planu, kako i treba da bude. probali su i epizodu bez Vojta. čak su ubacili i uveliko pokojnog lika u poslednju :D juče je počela 12. (poslednja snimljena, za sada) sezona na Star Crime-u

The Irrational (2023–2025)
2. (poslednja) sezona
počela dobro, nije upala u zamku da ima glavnu priču kao prethodna sezona. no, kako idu epizode to je dosadnija. konsultant rešava slučajeve, upada u svet špijunaže, FBI bukvalno je tu samo da nosi oružje.
nije ni čudo što je otkazana serija. još se žale a praktično su snimili 3 sezone (prva ima 11 a druga 18 epizoda)

Grey's Anatomy (2005-)
21. sezona
očekivao sam da je ovo poslednja sezona, posle onakvog kraja prethodne. kad ono: puj pike ne važi. bilo je dobrih epizoda, u pravom duhu serije. poslednja, iako je držala pažnju i bila veoma dobra, se nestvarno završila. najmanje dva lika su napustili seriju, a bilo je i preteranih scena istopolnog seksa preteruju sa ceđenjem suve drenovine

Gledam Mobland, za sad nije lose.. Ali ona babetina mi je tako iritantna 😂

Odgledao 3 sezone horor serije From. Jedva sam se odlucio da pogledam i trecu sezonu, jer su poceli da gnjave vec u drugoj. Neverovatno kakav potencijal serije su protracili razvlacenjem i debilnim sinopsisom.
The Studio serija je bas dobra, kida. Ludilo holivuda preslikano u 10 epizoda. Savrsena za bindz.

Poslednja izmena:
Završio Line Of Duty

Prve 4 sezone odlične
5 sezona meh
6 sezona krš

Ipak generalni utisak je 8/10.

I neverovatno je koliko su uspeli u seriji da naprave da svaki ženski lik bude toliko iritantan da mu želite što sporiju i što bolniju smrt :ROFLMAO:

Nema veze sa filmom. Samo su ideju preuzeli. Film je ostavio mnogo jači utisak od serije koju su po meni, nepotrebno razvukli 6 sezona.
Razvukli su kao i svaku drugu seriju, ali su je ipak vrhunski završili.
Nije mi dosadila.
Nešto na foru Sons of Anarchy samo bez motora 🤜🤛
Jel povezana sa filmom? Ako se ne varam film je australijska produkcija. Tu sam prvi put video Bena Mendelsona.
Uzeta ideja od filma što se tiče same porodice u seriji, ali je totalno drugačija radnja i meni je baš legla serija.
Volim te coming-age momente i kako se razvio jedan od glavnih likova.
Mada i ostala ekipa je odradila odličan posao.
Prava porodična krimi drama, sa puno adrenalina i brzog tempa.

Severance prva sezona opasno dobra. Konačno nesto drugačije i kvalitetno. Večeras krećem drugu.

Severance - Друга сезона огроман пад у квалитету. Још су правили паузу 3 година ако се не варам са снимањем. Такав пад квалитета не памтним још од Game of Thronesa.

Kod svih tih mystery serija, uvek je lako zamutiti i navuci publiku na pocetku, ali jako tesko je razmutiti nakon par sezona.
Meni je severance S01 dao sasvim dovoljno da kazem, eh to je to, serija je super i daje neku vrstu pomirenja sa besmislom na kraju prve sezone.
Kada sam cuo da prave i S02, vec mi je bilo jasno da jure samo gledanost. Daj boze da zastanu na S03.

Nesto kao From.

Poslednja izmena:
Ја С03 мислим да нећу ни гледати. Рецимо прва сезона ми је 9 друга ми је 3. Тако да мислим да је то то што се те серије тиче. Штета, прва сезона је стварно била одлична.

Znači još jedna serija koja oosle.1 sezone ide u kantu. Po komentarima ovde vidim da nema smisla gledati S02.

Nikako je ne treba otpisivati!

Jeste da s02 deluje mlao razočaravajuće u odnosu na sve ono viđeno u s01, ali itekako ima smisla, pa čak mislim da je u pojedinim stvarima i nadmašila s01. Ima nekih neizdrživih gluposti ali smatram da se ne treba propustiti.
Mislim da sam negde pročitao da postoji definisan kraj, ali da neće napraviti pauzu od tri godine, kao sa drugom.
Obavezno reprizirati s01 pre gledanja s02

Poslednja izmena:
Niste mi ulili poverenje za drugu sezonu, mada pogledao sam jednu ep i deluje loše, makar početak.

I meni je druga sezona bila slabija, ali ne bas toliko slabija. Razvukli su ga, ali se na kraju zavrsilo korektno. Nije bas toliki fejl.

Nazad
Vrh Dno