novi15101987
Poznat
- Učlanjen(a)
- 30.11.2024
- Poena
- 30
Uzeo sam jelkicu za klime fino mirise :S nadam se da je ne remeti nista u radu
Daj sliku i infoUzeo sam jelkicu za klime fino mirise :S nadam se da je ne remeti nista u radu
Ne da mirise nego ubija ceo sprat jos ja celu otvorioDaj sliku i infojel širi miris?
Upada ti u dry jer je tako na daljinskom podeseno verovatno, podesi i na app i na daljinskom na cool. Ostavi je na 26c upaljenu na quiet ili autofan minimalno pola sata pa vidi kako ce se ponasati..sta si uradio sa tom jelkicom?
kkao se ova clivia podesava?
Podesih je na 26 podigo da bije skroz gore, krilca ka prozoru ventilator na tiho i zena kuka ladno će se prehlade deca, pa uzme i ugasi je.
ja preko app palim i gasm ona preko daljinca i uvek kad je palim on aumesto u cool mode startuje sa dry i moram usmerenje ponovo da podesavam
Kada ona upada u modulaciju?
Sta u danasnje vreme nijeHemija...
o grijanju ti nama pisi!Gree Airy Premium owner ovde
Mada ne uzdajte se u mene za info tokom grejne sezone, verovatno ću i ove godine na drva
Sad za hlađenje mi super radi posao, samo ne znam da li je neko upućen u info povodom opcije "Fresh air", gde u upustvu kaže da tako unosi svež vazduh od spolja, međutim negde na netu videh oprečna mišljenja, da ta opcija samo "čisti" već postojeći vazduh dok neke klime imaju scavenging mode koje zapravo unose spoljašnji 🤔
I da li krcka plastika..o grijanju ti nama pisi!to je ono sto je bitno i sta nas sve interesuje! i defrosti;naravno!
![]()
I da li krcka plastika..
Moramo da sačekamo "malo" za grejanje...mada nešto sam čitao da je ona hardverski gotovo ista sa Amber pro. Razlikuje se najviše softverski i po dizajnu unutrašnje jedinice. Zato me i kopka da vidim po čemu se razlikuje od moje Amber pro. Da vidim šta sam propustio...😀o grijanju ti nama pisi!to je ono sto je bitno i sta nas sve interesuje! i defrosti;naravno!
![]()
Jedino ako spusta nize od 500wDa vidim šta sam propustio...😀
Pa daaaa...obavezno da nam kažeš Ainure kako modulira!??! 😀Jedino ako spusta nize od 500w![]()
Ti je upali tokom noci da greje, ipak su sveze noci i jutraE da, ja skoro nešto kupio te pametne utičnice. Bile nešto jeftine oko 1300 čini mi se. Prosto. Ali prošla grejna sezona...
Tako je, zašto da se deca pokrivaju noću....Ti je upali tokom noci da greje, ipak su sveze noci i jutra![]()
Ja mislim za tu delatnost samo posle moras da posaljes da produzis na 5 godDa li za ugradnju Gree klima mora neki ovasceni servis, ili je dovoljno samo da je registrovan za tu delatnost?
Mora ovlašćen servis.Da li za ugradnju Gree klima mora neki ovasceni servis, ili je dovoljno samo da je registrovan za tu delatnost?
Eto, vidi ti to... Zato treba sve napismeno pa se ti posle upravljaj po pravim informacijma.Ne mora ovlašćeni servis za Gree, samo da bude registrovan servis za tu delatnost.
U Energy netu bi mogli da se dogovore šta pričaju ljudima. I meni su prvo rekli telefonskim putem da mora, pa sam poslao mejl i tamo dobio odgovor da ne mora isključivo ovlašćeni servis za Gree.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari