Šta je novo?

ONN 4K Pro

milirad

Čuven
Učlanjen(a)
06.04.2005
Poena
630
Imam već par meseci ovaj Android box i do sada nisam imao primedbe na njegov rad. Međutim juče sam hteo da instaliram rts-ovu aplikaciju rts Planeta i kada sam otvorio Play Store ispisala mi se poruka da ta aplikacija nije dostupna za ovaj uređaj. Nigde je nisam pronašao ni za sideload. Na Yettel-ovom box-u je instalirana, ali na ovom neće. Šta sad?

Mora laptop da ima "žicani" net da bi ga podelio preko hotspot-a. E sad neki telefoni imaju mogućnost deljenja VPN konekcije klijentima preko hotspot-a (ako tvoj ima tu mogućnost, onda može hotspot na telefonu). Mada uvek možeš da zakačiš telefon preko usb-a na laptop, VPN na laptopu i onda hotspot kao boxu (tako sam ja).

Ја и даље покушавам да скапирам о чему је реч. Шта треба да се активира? За шта треба хотспот?

Колико сам успео да видим - надоградњом на ATV14, коди је престао да ради. Имам 2 верзије кодија: monsoon 21 и регуларну 21.2. Покрећу се нормално, али када се одабере жељени филм, једноставно при учитавању избаци из кодија на почетни екран.

ИЗМЕНА: Да ли је реално да сам погодио 2 наслова који дефинитивно не раде :ROFLMAO: . А имам RealDebrid, Easynews и AllDebrid.

Poslednja izmena:
Ја и даље покушавам да скапирам о чему је реч. Шта треба да се активира? За шта треба хотспот?

Колико сам успео да видим - надоградњом на ATV14, коди је престао да ради. Имам 2 верзије кодија: monsoon 21 и регуларну 21.2. Покрећу се нормално, али када се одабере жељени филм, једноставно при учитавању избаци из кодија на почетни екран.
Da uprostim stiže mi onn4K i treba da ga aktiviram u Srbiji eto najkraće moguće ne mogu preko lap topa da napravim vpn vezu do us i da na wi fi prikačim onn 4k il sad jasno

Изгледа да сам нешто преспавао на часу.
ONN 4K pro имам већ 11 месеци, никакво активирање није тражио. Покренут као и сваки други бокс/стик који ми је прошао кроз руке. Инсталирано све и ради све.

Poslednja izmena:
ONN 4K pro имам већ 11 месеци, никакво активирање није тражио. Покренут као и сваки други бокс/стик који ми је прошао кроз руке. Инсталирано све и ради све.
Promenili odavno sad mora akrobacija 😂

ИЗМЕНА: Да ли је реално да сам погодио 2 наслова који дефинитивно не раде :ROFLMAO: . А имам RealDebrid, Easynews и AllDebrid.
Дефинитивно је до надоградње на андроид ТВ 14. Па ништа, док се проблем не реши, прелази се на RockTec GX1. Изгледа да ипак није коме је речено, него коме је суђено.

To su naknadno dodali kroz firmware update (pre update na Android 14). Ako uradiš factory reset nekad moraćeš da se setiš ove priče sa US VPN :D

Realno je, kodi (regularna verzija) + fen + RD i sve radi kako treba.

Умеју боксеви да се заглупе после неког времена, сигурно би враћање на фабричка подешавања решило проблем. Али ми је, искрено, мало и досадио, тако да је идеалан тренутак да се пар месеци хлади у фиоци а да функцију главног бокса обавља GX1. ONN 4K pro се до сада најдуже користио. 11 месеци је (за моје појмове) дуг период.

Ја мој бокс вратио на фабричка подешавања и захваљујући @masamunea оживео га, тј. прошао је активацију.

Ja ga još nisam ažurirao na Android 14, jer mi se pokvario tv na koji je prikačen. Da li se vama sam, automatski ažurirao na A14? Meni bi odgovaralo da taj upgrade ne ide automatski. Video sam ovaj YT video pre par dana

Treba pročitati i upozorenje (koje je napisao @DouglasCastejon-k3k) koje kaže da pre svega treba proveriti koliko imate kapaciteta u storage. Mora imati najmanje 1,8GB slobodnog prostora inače će da upadne u bootloop, a i pročitao komentare nekih da im ne radi Dolby vision, problemi sa BT povezivanjem sa sound barovima, sa custom launcher-ima itd. I još jedno pitanje da li vam dobro radi Stremio?

Posle 10-ak dana korišćenja, apsolutna preporuka za uređaj. Koristio prvo firetv 4k, pa 4k max, iako je hw skoro isti čist android tv je daleko iznad amazonovog os-a. Juče uzmem da pred odmor malo sredim aplikacije na fireTV-u, iznervirah se u 5minuta količinom bloata i reklama. Katastrofa, zao mi sto nisam poručio i mali onn da imam za odmor/putovanje.

E da, nakon ažuriranja na v14 proradio mi je i google home. Zvezdica na daljinskom i izbaci sve uređaje u kući. Milina.

1000031691.jpg

Jel pose šta je novo? Radi sve bez akrobacije?
Ради нормално. Нисам гледао шта је ново осим оног што пише у оквиру информације да има надоградња.

Jel ima kod nas negde da se kupi ovaj uređaj?

Za Evropu:

Štancuju:

a4396b89-1813-4511-8c38-e4897943102e.fbac182687d14a3133ab1a70c600743c.jpeg

Plus za 30$:
https://www.walmart.com/ip/ONN-4K-PLUS/15557424949

Poslednja izmena:
Vrh Dno