Poručiš sa zvaničnog sajta? Rade dostavu?Ja već par godina kupujem pitaka maske i svaki put ih zamolim da umanje cenu na paketu u napomeni u zadnjem koraku kod plaćanja i uvek to urade. Nikada nisam platio carinu.
Pogledajte prilog 494697
Pozdrav drugari.
Evo i ja da se javim.
Stigao mi je poklon od Sasmusnga.
Tablet i brzi punjač,a slušalice BUDS3 mi je ukrao neko u Dexspress-u .
Paket je otvaran i to baš vidno i slušalice fale.
Sad se dopisujem već 2 nedelje sa Dexspress-om samo me šalju sa službe na službu.
Moraću da dižem sve ovo na viši nivo i da idem do njih lično.
Ista priča ko zar članova ovde,kurir blago stondiran,ne može paket da ostavi kod člana porodice mora lično ili paketomat.
Preusmeren na paketomat i kad odoh da ga pokupim imao sam šta da vidim,paket vidno pocepan i otvaran....
Ne znam kako Samsung može da toleriše sve ovo,jer se i njegovo ime blati s ovim dešavanjima.
Ako nisi pošalji mejl i Samsungu, neće da škodi.
Meni su odobril 29. aprila i jos uvek cekam poklon.
Pa na prethodnoj stranicj valjda neko rekao da mu je odobreno oko 15.4 i da je dobio već. Po kojoj šemi onda idu...Meni su odobrili 15.04 i još nisam dobio, tako da neće biti ubrzo ni kod vas.
Mene jedino kopka, ako ne stigne do mog godisnjeg, a mene budu zvali kada budem bio u inostranstvu, hoće li vratiti ili će sacekati sa isporukom ili cak moze neko drugi umesto mene preuzeti? Da li neko ima slična iskustva? Biću van zemlje nekih desetak dana.Pa na prethodnoj stranicj valjda neko rekao da mu je odobreno oko 15.4 i da je dobio već. Po kojoj šemi onda idu...
Ja sam prethodni update instalirao i za nijansu je lošija baterija, tako da vise nista ne instaliram do daljnjeg.Stiglo ažuriranje..
Pre tog azuriranja telefon kad je bio na punjacu i kad je zakljucan bilo je napisan procenat baterije pored njega mali kao grom,vreme preostalo do full punjenja,vrsta brzo/sporo punjenje,,,Sada toga nema i cini mi se da je manji sad taj broj koliko ima procenata tokom trenutnog punjenjaStiglo ažuriranje..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari