Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Nisam imao nikad tih kasnjenja. Settings>aplikacije>viber>baterija, i tu izabrati 'neograniceno'. To je mahom resavalo probleme ljudima.

Danas je 8 dan kako koristim Pitaka masku..na leđima se vide belicasti tragovi izlizanosti bas onako kako stoje prsti kada koristim telefon...to je jedina zamerka i mislim da je nedopustivo da se to pojavi posle nedelju dana a toliko skupa maska..

Toliko suludo, da nikako da prelomim da li da uzmem posle 2 godina korišćenja iste... Od prvog dana sam na Nillkin-u... Ali čekam Spigen liquid air da izleti...

Ja sam kupio originalnu Samsung kindsuit masku. Na dodiru mi je bila iskreno kao plastika ali kad sam je stavio na telefon bila mi je super. Ja sam iskreno zadovoljan. Dobije se i providna maska ali je uzasna. Plasticna koju nikada ne bih koristio.

Nisam neki ljubitelj zaštitni stakala, vise volim folije, ali sam ovo odlučio da probam.

Prilozi

• 20250606_133512.jpg
    20250606_133512.jpg
    258.3 KB · Pregleda: 207
Ja kupio neku za 1000 din, al ne radi otisak prsta. Pa rekoh da nadjem original samsung, medjutim nema nigde koliko mogu da primetim

Kako vam se cini ovaj poslednji update? Meni je sada baterija skroz ok, SOT oko nekih 7-8h, bez ikakvih optimizacija, osim refreshovanje aplikacija u pozadini. Kamera, kao da za nijansu bolje fotka, mada jos uvek nije savrsena.

Samo da javim da je Samsun ispao fer i da nam šalju nove slušalice.
Preuzeli su na sebe da reše problem sa Dexspress-om

Pozdrav drugari.
Evo i ja da se javim.
Stigao mi je poklon od Sasmusnga.
Tablet i brzi punjač,a slušalice BUDS3 mi je ukrao neko u Dexspress-u .
Paket je otvaran i to baš vidno i slušalice fale.
Sad se dopisujem već 2 nedelje sa Dexspress-om samo me šalju sa službe na službu.
Moraću da dižem sve ovo na viši nivo i da idem do njih lično.
Ista priča ko zar članova ovde,kurir blago stondiran,ne može paket da ostavi kod člana porodice mora lično ili paketomat.
Preusmeren na paketomat i kad odoh da ga pokupim imao sam šta da vidim,paket vidno pocepan i otvaran....
Ne znam kako Samsung može da toleriše sve ovo,jer se i njegovo ime blati s ovim dešavanjima.
Ako nisi pošalji mejl i Samsungu, neće da škodi.

Prilozi

• Screenshot_20250610_101734_Gmail.jpg
    Screenshot_20250610_101734_Gmail.jpg
    63.7 KB · Pregleda: 156
Sad ce da izvade nesto drugo, da upotpune kolekciju 😂

Da li je nekom kome su odobrili oko 27. aprila stigao poklon iz promcije?

Meni su odobril 29. aprila i jos uvek cekam poklon.

Šta ih sprečava da kradu cele pošiljke poklona i sami potpišu? Što ukradu samo 1 item? Jel tablet baš toliko loš

Pa na prethodnoj stranicj valjda neko rekao da mu je odobreno oko 15.4 i da je dobio već. Po kojoj šemi onda idu...
Mene jedino kopka, ako ne stigne do mog godisnjeg, a mene budu zvali kada budem bio u inostranstvu, hoće li vratiti ili će sacekati sa isporukom ili cak moze neko drugi umesto mene preuzeti? Da li neko ima slična iskustva? Biću van zemlje nekih desetak dana.

I dalje prisutan bug sa WhatsApp-om kad su animacije podešene na x0.5, konkretno "animator duration scale"😁

Stiglo ažuriranje..
Pre tog azuriranja telefon kad je bio na punjacu i kad je zakljucan bilo je napisan procenat baterije pored njega mali kao grom,vreme preostalo do full punjenja,vrsta brzo/sporo punjenje,,,Sada toga nema i cini mi se da je manji sad taj broj koliko ima procenata tokom trenutnog punjenja

Zasto na s25 ultra sve deluje mnogo vece nego na s23 ultra ,pod tim mislim na tekst ikone nzm tekst u pretrazivacu a na najvecoj sam rezoluciji i sve je podeseno kao sto je bilo na s23 ultra...

Da li neko od vas imao problem da mu ne stižu notifikacije, ja sam sam sve stavio na unrestricted za bateriju i ulljucio da stizu notifikacije i apsolutno nista ne dolazi.

Meni nekada ne stigne obavestenje na viberu jer koristim i dual app viber.
Mozda je to razlog.
Elem...ne.ide kod nas one ui 8 za s25U ?

Nazad
Vrh Dno