Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Control je meni bio odličan, luda neka atmosfera i priča u fazonu Linčovih filmova, Remedijeve igre su mi medju omiljenima.
Detroit, i ja isto volim taj tip igara, bukvalno sam krojiš celu priču igre.
Deathloop mi je bio prilično dosadan.
Syberiu nisam igrao.

Obozavao sam prve dve Syberije ali ovu se mucim da zavrsim vec godinu dana, tek na dve trecine sam mozda, nije katastrofa ali nije ni taj kalibar

Jos par pitanja :)

Da li kod za igru sa kanadskog stora radi na USA nalogu? Verovatno ne...

I da li je neko probao Just Dance? Planiram cerki da ga uzmem ali bukvalno nemam pojma o cemu se radi... Malo sam sinoc gledao... U fazonu, na mob se instalira neka njihova app koja se poveza sa PS5 preko mreze i snima pokrete dok igra i boduje pravilne pokrete (a pokrete koje treba da napravi su na ekranu). Vidim da ima neka pretplata, ali cemu sluci kad igra kosta 80$?
I da li je uopste to bilo zanimljivo vasoj deci?

Edit:
Upravo sam skontao da se ne snima pokret nego sluzi kao senzor pokreta i mora da se drzi u ruci... Ovo mi je vec bezveze... Mislio sam da radi kao Kinekt...

Poslednja izmena:
I da li je neko probao Just Dance?. Vidim da ima neka pretplata, ali cemu sluci kad igra kosta 80$?
I da li je uopste to bilo zanimljivo vasoj deci?
Kupio ćerki na Switchu. Bilo joj je zanimljivo par puta, jednom je pevala zajedno sa mamom i više nikad nije pokrenula igru. Pretplata služi da imaš pristup većem broju pesama.

Završio sam Indija, baš mi je legao. Prvo nije preterano težak, nisam se nervirao i kidao živce, trebalo mi je ovako nešto opušteno. Priča i gluma super, kao interaktivni film. H. Forda odlično skinuo Troy Baker. Nisam primetio neke bagove i slično, sve je lepo ispeglano.

Definitvno mi je jedna od boljih igara koje sam igrao u poslednje vreme :)
Obrnuo i ja,odlična baš .Pravi vajb Indi trilogije ,ostalo ne računam . Mehanika igre me je podsetila na Far Cry serijal što je pozitivno .Priča je odlična kao i atmosfera , voleo bih da je više Kill them all Rambo still ali igra ima veći fokus na stealth što je ok .Prva igra koju sam obrnuo ove godine , nadam se da nova Mafija neće da razočara i čeka se i Gears isto !

Obrnuo i ja,odlična baš .Pravi vajb Indi trilogije ,ostalo ne računam . Mehanika igre me je podsetila na Far Cry serijal što je pozitivno .Priča je odlična kao i atmosfera , voleo bih da je više Kill them all Rambo still ali igra ima veći fokus na stealth što je ok .Prva igra koju sam obrnuo ove godine , nadam se da nova Mafija neće da razočara i čeka se i Gears isto !
Obrnuo si i to baš brzo 😁

Morao sam jer ne znam kad ću ponovo imati vremena da zasednem za sony 😀 ,možda kad Mafija ili Gears izađu .

Senua's Saga: Hellblade 2 ovog leta stiže na PS5.

GshSShdWwAAPCeA

State of Play returns June 4! Watch live for news and updates on must-play games coming to PS5. The show highlights a selection of great games from creators across the globe.

The 40+ minute show begins June 4 at 2pm PT / 5pm ET / 11pm CEST | June 5 at 6am JST.

Shinobi?

Prilozi

• shinobi.png
    shinobi.png
    4.8 KB · Pregleda: 36
^^
Komentarisali u temi...
Daj Bože da bude tako ali to je tech demo. Ne mora značiti da će tako i biti.

Na obicnom ps5 nema sansi da ovo izgleda ovako...

Slazem se, previse je tu nesto isfolirano ili sakriveno. Da su rekli Pro, pa i nekako, ali realno ovako samo moze na ultra high end PC-ju da izgleda, uz to da igra bude iole slicna, 1/1 nema sanse, jer je skriptovani demo u pitanju, sa Ciri i potencijalnim Witcher svetom. Hype je tu, ali trebamo biti realni.

Pro bi možda i sažvakao ovo, ali kupiti pro samo da bi bilo ful fluidno u 60fps, mnogo me zabole uvo, iskreno. Ne može to na stock petici mnogo loše da izgleda.

Sledeća kupovina mi je šestica (eventualno NS2 ako/kad mu odrade hack) i to tek kad budu slegle emocije, a do tada će šljakati obična petica.

uzeti u obzir da je ps5 cpu nesto kao 3700x koji je iz 2019. tako da ne ocekujem stabilnih 60fps, verovatno uz frame gen i upscale sa 900p/1080p na 4k ce biti 60fps

Ja već 5 godina čekam igru koja ovako vizuelno izgleda iz njihovog endžina, a oni već buncaju o TW4.

Pa mislim da bas ne bi slagali na cemu ide igra. To bi bas bilo blam i mislim da bi se saznalo. Oni koji malo vise znaju o Unreal engine-u bi eventualno mogli da kazu da li je ovo sve moguce na ps5.
Video koji sam postavio je inace na 1080p..

Ovako nesto smo videli i sa Matrix-om, ako se secate, pre 5godina?

Kako je ova generacija u drugoj polovini životnog veka i koliko dugo traje razvoj velikih naslova, red bi bio da nas iznenade optimizacijom.

Pa mislim da bas ne bi slagali na cemu ide igra. To bi bas bilo blam i mislim da bi se saznalo. Oni koji malo vise znaju o Unreal engine-u bi eventualno mogli da kazu da li je ovo sve moguce na ps5.
Video koji sam postavio je inace na 1080p..
Ništa oni nisu slagali. Tačno je da je ono UE5 koji je pokrenut na PS5. Ali... ovo je skriptovani i kontrolisani Tech Demo endžina, ne gejmplej. A to su dva potpuno različita sveta.

Pa da je moguće da igre tako izgledaju neko bi sredio samo taj grafički deo bar. Cenim da je šansa da je ovo naduvano 99% i to bar za 30% količniski u FPS

Evo liste za večeras, based on the leaks and rumors

Niđe veze :)

Par iole zanimljivih naslova, a ostatak...meh.
Čekao se RE9, a dobili smo novi Silent Hill. I deluje creepy as f*ck.
Nioh 3 deluje zanimljivo.
First Light 007 takođe.
Ova ponovna najava za Ghost of Yotei je smešna bez gejmpleja. Kome je palo na pamet to živo me zanima.

Poslednja izmena:

Ovo obecava iskreno.
Verujem da su iskoristili dosta od Hitmana obzirom da je isti studio u pitanju.

Nazad
Vrh Dno