Isti slučaj, rasprodao svu foto opremu 😄 Na Aliju videh neke maske sa zaštitom za kamera modul.Kontam ali iz ugla fotografa, previse para za tako nesto i prilicno nezgrapno, licno mi treba samo maska sa navojem da kad ne fotkam, mogu da ga opusteno stavim u dzep.
Maltene sam batalio foto aparat bas iz razloga kompaktnosti telefona i sad vec odlicnih senzora.
Razmislim pre svakog snimka pre nego sto fotografisem(pejsaz mi je na prvom mestu) tako da mi baterija solidno traje i nemam potrebu za dodatnom iz gripa.
Imam Xiaomi 15, ali društvene mreže nemam na telefonu. Kada sam pored lap topa gvirnem čisto da vidim da li ima neka poruka, neki zahtev, obaveštenje i to je sve. Međutim pre neke dve nedelje odlučim da instaliram fb i inst. da vidim hoće li njihovo korišćenje uticati na trajanje baterije. Tada sam primetio neko zagrevanje, ali ništa strašno. Generalno instagram je smeće od aplikacije. Obrišeš sve to i više zagrevanja nema. Zagreje se telefon jedino kada duže snimaš na 4k/60fps.Jel imao neko problem sa zagrevanjem telefona? Pre nego da ga kupim sam bas detaljno gledao recenzije, i neki su se zalili na zagrevanje koje moze da se desi u normalnoj upotrebi. Imam ga 11 dana, pre 2 sata skrolovao instagram malo i zagrejalo ga na 38 stepena. Gledam i ne verujem ajde da sam upalio neku igru, al covece instagram. Kad koristim YT hoce i on da greje malo, ali nije kao ovo. Sad ne znam da li mu jos vremena treba da se nauci mojim navikama pa ce to da optimizuje ili sta god da radi da ga poboljsa? Na netu sam uspeo jednog lika da nadjem, rekao da je imao dve nedelje problem pa se ispeglalo. Desava se da se zagreje do nekih 35 stepeni 36 nekad, to je bilo do danas, a danas je dostigo novo dostignuce. Jel imao neko slican problem? Kad se puni dostigne maksimum 39 stepeni, pa mi je cudno da kad koristis instagram da koristi toliko? Sad sam razmisljao bloatware da brisem, preko Canta+ Shizuku, ne znam koliko ce to uticati na zagrevanje. Baterija odlicna dan i po drzi sa solidnim koriscenjem, samo me plasi to zagrevanje da ne degradira brze bateriju. Evo trenutno je na 31,4 i ok je ne osecam da je vruc ali samo chrome koristim. A evo je slika od instagrama koliko koristi pa ako neko moze da mi kaze jel normalno ovo? Hvala unapred
kakav si fanboy 😁Moram da pohvalim signal (domet) i kvalitet poziva na ovom telefonu. Gde god nisam imao signal sa S23 (liftovi, podzemne garaže, neki delovi na putu ka selu i slično) ovde imam bez problema. Yettel mreža sve vreme
Da li je neko ko je radio debloat sa Cantom išao redom i ubijao sve one zelene procese ili samo po neke? Zanima me da li su ti zeleni skroz bezbedni da se obrišu, ne moraju svi, ali oni koje procenim da mi ne trebaju
Za vivo ne mogu nista da ti kazem, bice svadje. 😂
Oppo za više nego za nijansu, ali zavisi kako se koristi.Koji ti je za nijansu bolji, fx8 ultra ili 15u?
plot twist, sestra ga vraća 😁15u je otisla sestri, a on je uzeo fx8 ultra.
Ne mogu da podnesem više....plot twist, sestra ga vraća 😁
šta tek ja da kažem 😂Ne mogu da podnesem više....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari