hahah ladno dolazi kao preinstaliran, samo ga oni drže onemogućenim po difoltu.Uzeh danas preko one aplikacije Canta+Sizuku da malo debloatujem telefon, i nađem u već obrisanim Mi Dialer, pa sam ga aktivirao i ok nije loš, mada mislim da difoltni Guglov ima više opcija
šta ti ne? 🤣 ti jesi na globalu,A gde je snimanje? Ja sam to i onaj voice clear video samo na Google dialeru? I ima i spam detection
@antec ja ne, global
Alal vera, uspelo je. A ne znam šta sam obrisao 😁. I obrisao sam dosta nekih gluposti. Dobra stvar ova CantaMožda bi dobio kad bi koristeći Canta aplikaciju obrisao com.android.phone.cust.overlay.miui
Konačno zanimljiva trka još da vidimo to poređenje.. 😄...ako se nateram sutra da odradim neko lepo poredjenje Oppo Master vs Xiaomi Pro mod pre nego sto ga predam sestri, kad se zavrsi F1 i ako bude dobro vreme da izadjem napolje. ako ne, onda nista od poredjenja![]()
Meni ipak bolji Xiaomi, posebno fotografije slikena u sumrak, takodje, tamni delovi na dnevnim slikama vidljivi na Xiaomi, jedina prednost Viva je makro, vise detalja na cvecu.@ATI` evo tina brzinu izasao malo jer sam obecao, par fotki pa bez' nazad kad je krenula oluja da se sprema
edit - i flickr ubija kvaliter, pa ako vas bas zanima, da uploadujem na postimage, mada je valjda i ovo dovoljno
![]()
Nemoj mi Vivo molim te 😂Meni ipak bolji Xiaomi, posebno fotografije slikena u sumrak, takodje, tamni delovi na dnevnim slikama vidljivi na Xiaomi, jedina prednost Viva je makro, vise detalja na cvecu.
Tacno se vidi diferencijacija u odredjenim uslovima.Nemoj mi Vivo molim te 😂
Xiaomi jeste svetliji i ima malo jaci HDR u pro modu nego Oppo u Masteru ali je Master mnogo prirodniji, realniji.
Najbolji primer razlike jeste na kraju, oblacno nebo, gde sa Xiaomijem uopste nisam mogao da prikazem kako se naoblacilo i kako su tamni oblaci dok je Oppo to odlicno uslikao.
Mogu senke da podignem tonalitetom na Oppu a verovatno mogu i da iscackam Xiaomi da bude malo realniji ali se nisam previse zanimao, vise sam isao na point and shoot, doduse Xiaomi -30 sharpness i contrast warm na +6, dok sam Masteru dodao samo vinjetu.
Master iz nekog razloga ima vise taj Leica authentic look nego Xiaomiodlicni oba svakako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari