Zašto si se odlučio za SMV6ECX93E? Jesi malo detaljnije proučio ili si je odabrao na osnovu specifikacija?Ako moze pomoc.
Narucio sam u gigatronu
Bosch SMV6ECX93E za 91k, sad mi javljaju da je jedini preostali model ostecen. Da mi izadju u susret nude mi ovaj model za 95k(na sajtu je 144k) BOSCH Serija 6 SMV6ZCX03E. E sad vidim da nema automatsko otvaranje vrata a ima zeolith susenje. Je l pametno da uzmem nju? Iskreno ne vidim neku drugu razliku u odnosu na nacin susenja? Sumnjivo mi je da je toliko skuplja zbog toga samo
Najjeftiniji model serije 6, plus ima sve sto zelim da ima. Auto otvaranje vrata, ovaj projektor vremena na podu, 3 pregrade, wifi...Zašto si se odlučio za SMV6ECX93E? Jesi malo detaljnije proučio ili si je odabrao na osnovu specifikacija?
Interesuje me jer i ja već dugo gledam da zamenim svoju, a nikako da se nakanim.
Dvoumim se između skupljeg rešenja - bosch serija 6 ii jeftinijeg - electrolux ees48200l
Ta ima, ova sto su oonudili u zamenu nema.Kako nema kad piše na sajtu da ima automatsko otvaranje vrata?
![]()
SMV6ECX93E Potpuno ugradna mašina za pranje sudova | BOSCH RS
SMV6ECX93E Potpuno ugradna mašina za pranje sudova | BOSCH RSwww.bosch-home.rs
To imaju mašine i od 250e,tako da ne vidim zašto ne bi imao ni taj boš Nije to nešto sad inovativno,napredno,pa da ga nema.
Možda baš zato što ima sušenje zeolitom nema otvaranje vrataTo imaju mašine i od 250e,tako da ne vidim zašto ne bi imao ni taj boš Nije to nešto sad inovativno,napredno,pa da ga nema.
@Pe11e
Možda je bila mokra ta posudica u koju se stavlja tableta pa se zalepila i nije ispala iz nje. Tableta mora da ispadne i slobodnim padom ode na dno mašine. Meni se to ranije dešavalo na mojoj mašini pa sada zatvaramo tu posudicu dok stavljamo posuđe da je ne bi nakvasili
+ Auto program ne zvuči uopšte kao dobra kombinacija.Posto ja posudje dobro provucem kroz vrucu vodu pre pranja i izbegavam da ubacujem sa ostacima hrane
Tako i meni deluje. Verovatno je masina prepoznala "ciste" sudove i maksimalno skratila program i spustila temp.+ Auto program ne zvuči uopšte kao dobra kombinacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari