Šta je novo?

Jotel

Kakva je procedura oko raskida ugovora?
Одеш у представништво, експозитуру, поднесеш захтев за раскид уговора, вратиш опрему и то је то, наравно они ће да те зову после да ти буде разне погодности да останеш њихов корисник, ако ти одговарају услови или се добро договориш са њима оно што теби треба останеш и то је то, треба мало да се цимаш око тога, али се исплати свакако на крају!!!
… upravo tako - to je to i deluje ok… dovoljan ti je net, raspitaj se po gradu kakav je lokalno i ako je stabilan, ne razmišljaj… naravno, ako ne postoji jeftinija-bolja alternativa…
Распитивао сам се код људи у граду и крају њихов интернет у овом делу где мени треба је одличан, сви су задовољни, кога сам год питао за јотел!!!

Valjda ce nam nešto javiti

Moj poznanik ih je pitao i rekli su mu da ostaju Sportklubovi za sada, a da pregovaraju za Arena paket ali da traže 800 dinara po korisniku pa im se ne isplati tako da ostaje vam tako za sada, mada je to malo sumnjivo sa Jotelove, a i sa United Medijine strane jer emituju mečeve za koje je Arena kupila prava u Srbiji 😅.

Moj poznanik ih je pitao i rekli su mu da ostaju Sportklubovi za sada, a da pregovaraju za Arena paket ali da traže 800 dinara po korisniku pa im se ne isplati tako da ostaje vam tako za sada, mada je to malo sumnjivo sa Jotelove, a i sa United Medijine strane jer emituju mečeve za koje je Arena kupila prava u Srbiji 😅.
Ja ne verujem da će im ponovo dati Arene nakon onog dugovanja i blokade računa...

Deblokirali su račun, znači da su ili isplatili telekom ili su se nekako nagodili.

Sta se desava sa Jotelom i Arenama? Da li postoji mogucnost da uvedu Arene? Sinoc su bile utakmice Evroligena SK bez komentatora?

Jel jos nekom ceo dan ne radi jotel,i da li ima nesto novo oko arena?

Radi normalno ceo dan, Bubanj.
Za arene ko bi znao, zadnje obaveštenje na sajtu je od 28. januara
:poop:

I kod mene nije radio ceo dan, negde do 8-9pm.

Za vikend radili, gledao motoGP. Sada ne znam.

Pa to je ono, meni danas prestali. Na sajtu naravno nikakvih informacija nema.

Da li ima neko info zasto seku Jotelu kablove sa bandere, u Vr su isekli iz Epsa valjda ,ostala ulica bez usluge. :)

.. upravo isto rade i po Zaječaru, seku kablove sa EPS bandera…

Izgleda Telekom krenuo u jaku kampanju protiv Jotela... Kad već ne mogu da ih kupe, može EPS da im seče kablove... Strašni su.

Evo sada i niški mediji javljaju da EPS seče kablove po gradu

U kojim gradova jotel više ne funkcioniše?
mislim da su totalno pauzirali n1 i ostale, i gde su sekli sekli su, ovako je stanje okej, po pitanju interneta okej za prosecnog korisnika, ali meni se desilo da u igrici imam problem sa pingom i packet lossom i jos neke zackoljice ali u principu okej je proslo jer je bilo kratko i sada radi kako treba, vrlo retko da se desi nekakva smetnja, ali u ovoj situaciji je logicno da ce imati problema infrastruktura jotela.

Jel ima danas neko prekida u optici u Vranju?

Nazad
Vrh Dno