Verovatno ti je stigla, zovi kontakt centar i pitaj da provere da li je došla u ekspozituri. Ne šalju obaveštenje kada kartica dođe u ekspozituru…Meni kartica istekla 30.04. i još uvek nisam dobio novu. Odgovor podrške da ću dobiti sms kada bude gotova...
Ide.Da li ide održavanje ako se izvrši transakcija između internih računa?
Pa da li se time vrši promena stanja na računu? Održavanje računa se naplaćuje ako je bila promena na računu. Nema nikakve veze kakva je promena u pitanju.Da li ide održavanje ako se izvrši transakcija između internih računa?
Ako te interesuje idalje, ni nakon mesec dana(skoro) od ove tvoje konstatacije nisu to resili, verujem niti ce.Još nisu rešili ovo?Majke mi, gori su od Yettel banke.
Ako ce ti biti lakse, kriminal je i u Intesi juce zena kupila neku robu u Maxi-ju za 700+ dinara i kaze aj vidi koji je ovo Q..c skidose mi 6+€ , samo se nasmejah i reko i PS to radi.Pa oni su u potpunom rasulu. Transakcije u dinarima zadužuju u evrima, a transakcije u evrima zadužuju u dinarima...😲
Naravno, nakon knjiženja će biti sve zaduženo kako treba, ali tih par dana od trenutka transakcije do trenutka knjiženja imaš zarobljen novac u obe valute jer jedna valuta mora da ti stoji na računu do trenutka knjiženja (ne znaš kad će proknjižiti) dok ti je druga oduzeta do trenutka knjiženja. Ne znam kako drugačije ovo tretirati nego direktan kriminal, odnosno privremeno neodobreno prisvajanje novca klijenata.
To je direktno kršenje OUP banke.
Da, rade full vec neko vreme. I sms i push i mail sve top.Posle skoro 3 meseca od promene softvera, da li su vam obaveštenja za kartična plaćanja postala stabilna? Meni na račun plus jesu, mada samo SMS, što mi je dovoljno.
Meni za 15 dana istice, niko nista ne obavestava. Sta je potrebno da radim, sedim i cekam ili da idem u poslovnicu i pitam? I u koju kad sam ja jos davno kuci potpisao za mts banku racun plus i ova mi je njihova jos dok su postojali MC, sad neku stedionicinu MC dobijam ili....?Meni kartica istekla 30.04. i još uvek nisam dobio novu. Odgovor podrške da ću dobiti sms kada bude gotova...
Meni Dina ističe ovog meseca. Poslao sam im upit preko kontakt forme da li će mi novu poslati automatski, ili moram do poslovnice... Odgovorili da mora na šalter, a ispred se čeka u red toliko da bih morao slobodan dan da uzmem.Meni kartica istekla 30.04. i još uvek nisam dobio novu. Odgovor podrške da ću dobiti sms kada bude gotova...
Meni se u aplikaciji pojavila nova kartica, piše da je u procesu kreiranja..Meni za 15 dana istice, niko nista ne obavestava. Sta je potrebno da radim, sedim i cekam ili da idem u poslovnicu i pitam? I u koju kad sam ja jos davno kuci potpisao za mts banku racun plus i ova mi je njihova jos dok su postojali MC, sad neku stedionicinu MC dobijam ili....?
Zna li se nesto od ovoga?
Nema nista da pise igde da je uradjena, samo dan isteka 31.05.2025.@ekoguard Ne, nego da proveriš na nalogu da li je kartica urađena, i onda da ideš u ekspozituru da je podigneš. Ako si u većem gradu gde ih ima više, zoveš centralu da provere gde su je poslali, najčešće je to najbliža tvom mestu stanovanja, ali i ne mora da bude.
Nema u app nijedna druga kartica sem MC koja istice za 15 dana i Dina koja istice za tacno 2 god 31.05.2027@ekoguard Pa ne tu karticu koja ističe. Na nalogu pored postojećih moraš da vidiš i novu karticu. Ako je krenula izrada na njoj kao status piše "U procesu izrade", ako je urađena stoji "Čeka aktivaciju". Ako je ne vidiš na nalogu, onda nije izrađena iz nekog razloga.
Banke obično zadržavaju pravo da ne reizdaju karticu ako račun nije aktivan duži period.
Pa ako je nema na nalogu ili nije urađena ili je neka sistemska greška. Kartica mora da se vidi na nalogu. Zovi ih da provere.Nema u app nijedna druga kartica sem MC koja istice za 15 dana i Dina koja istice za tacno 2 god 31.05.2027
Nemoguce da nije ni izradjna i gotova. Uvek su mi kartice bile na adresi u mesecu kad isticu.
Pa nije PŠ jedina banka, evo Rajfajzen, OTP i ProCredit su samo neke od njih gde je moguće mnogo toga završiti onlajn, a čak i besplatno održavanje određeni vremenski period (osim RF iRacuna)…Bio je decembar 2005. kada sam preko EBank sistema PŠ podneo zahtev za gotovinski kredit. Uveče podneo, ujutru odobrili. A sad je to misaona imenica, ne samo za PŠ, nego za 90% naših banaka. Evo ne znam kako smo stigli dovde. Ma kakav kredit, račun ne možeš da otvoriš online. Stvarno ne znam koje banke su tada imale EBank i kakve su usluge nudile. Posle 20 godina, banke uzimaju evro umesto dinara ili dinare umesto evra i ostale gluposti, koje su tako 1994.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari