Ne znam sta ti znaci ta skracenica, ali odgovor je original.Koja je razlika izmedju GaN punjača i običnog, koji uzeti?
Oba su original, samo je ovaj gaN novija tehnologija ali ne znam kako se pokazala, pa pitam ako je neko imao iskustva.Ne znam sta ti znaci ta skracenica, ali odgovor je original.
Znači nema mana, pošto je ista cena.
Pre je Pura nego iPhone, ali ajde..![]()
Honor 400 Pro's full specs leak along with pricing
It's expected to be unveiled alongside the non-Pro 400 very soon. The Honor 400 Pro is getting unveiled alongside the 400 in Malaysia soon, and while the...m.gsmarena.com
Naslednik sramna kopija iPhone-a i navodna preporučena cena od 800e u EU.
Ja koliko čitam teme o honor telefonima (jer gledam šta da kupim) to je boljka honor-a.da li neko ima problema sa viberom..presao sam sa honor 70 na 200 pro i desava mi se da neke poruke ne dobijam dok ne udjem u aplikaciju,a ponekad stizu regularno kako treba
jel ima neko iskustva sa ovim problemom i kako ga resiti
Kod mene na huawei povreno ovaj problem. Ima bedz na ikonici ali nema obavestenje na status tracida li neko ima problema sa viberom..presao sam sa honor 70 na 200 pro i desava mi se da neke poruke ne dobijam dok ne udjem u aplikaciju,a ponekad stizu regularno kako treba
Ja sam to na HM7Pro resio tako sto sam onemogucio automatsko upravljanje, ali sam ostavio sledece stavke sa slike upaljene.da li neko ima problema sa viberom..presao sam sa honor 70 na 200 pro i desava mi se da neke poruke ne dobijam dok ne udjem u aplikaciju,a ponekad stizu regularno kako treba
Ja mogu samo da ga probudim sa 2x tap,ali ne i da ugasim..Gde se nalazi ta opcija?Po meni jedina vredna novina, ostalo kako tako. I naravno security patch
Da,tek sam sad video da imam verziju 144,a ne ovu zadnju.Ništa,čekam apdejt.Stiglo sa danasnjim update -om
Proveri na try out version, meni je stiglo odatleDa,tek sam sad video da imam verziju 144,a ne ovu zadnju.Ništa,čekam apdejt.
Honor Gan punjac od 100W je iskucivo C na C, bez kabla, on se dobija uz telefon.Pitanje za Benchovce koji koriste 100w punjac:
Jel punjac dolazi sa kablom ili ne i jel u pitanju iskljucivo Usb-C na Usb-C kabl ili ima i Usb-a na Usb-C varijanti?
Vidim da nude i ove Honor Gan punjace koji dolaze bez kabla.
Imate li vi problem da neće sms da ode po minut i duže kada je uključen VoLTE?Yettel je u pitanju.Nije da mi je nešto neophodno ali mi je problem kada plaćam parking...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari