Šta je novo?

Honor 200 Pro

Koja je razlika izmedju GaN punjača i običnog, koji uzeti?

da li neko ima problema sa viberom..presao sam sa honor 70 na 200 pro i desava mi se da neke poruke ne dobijam dok ne udjem u aplikaciju,a ponekad stizu regularno kako treba
jel ima neko iskustva sa ovim problemom i kako ga resiti

ne, verovatno si ukljucio neku optimizaciju procesa.

da li neko ima problema sa viberom..presao sam sa honor 70 na 200 pro i desava mi se da neke poruke ne dobijam dok ne udjem u aplikaciju,a ponekad stizu regularno kako treba
Ja koliko čitam teme o honor telefonima (jer gledam šta da kupim) to je boljka honor-a.
Ne samo sa viberom nego sa svim notifikacijama. I koliko vidim nema pravila, neko ima problem neko nema

zato je i meni cudno jer sa honor 70 nisam imao nikakvih problema,a ovde se povremeno javlja

Kod mene na huawei povreno ovaj problem. Ima bedz na ikonici ali nema obavestenje na status traci

Ja sam to na HM7Pro resio tako sto sam onemogucio automatsko upravljanje, ali sam ostavio sledece stavke sa slike upaljene.

Prilozi

• com.hihonor.systemmanager_20250507064541.jpg
    com.hihonor.systemmanager_20250507064541.jpg
    182.7 KB · Pregleda: 114
  • com.hihonor.systemmanager_20250507064438.jpg
    com.hihonor.systemmanager_20250507064438.jpg
    32.5 KB · Pregleda: 59
Honor 200 Pro preko esim-a.

Prilozi

• Screenshot_20250512_155329_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    Screenshot_20250512_155329_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    127.4 KB · Pregleda: 22
  • Screenshot_20250512_155334_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    Screenshot_20250512_155334_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    112.2 KB · Pregleda: 16
  • Screenshot_20250512_155338_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    Screenshot_20250512_155338_com_hihonor_ouc_ChangeLogDetailsActivity.jpg
    110.3 KB · Pregleda: 51
Po meni jedina vredna novina, ostalo kako tako. I naravno security patch

Stiglo sa danasnjim update -om

Prilozi

• Screenshot_20250512_181859_com_hihonor_motionservice_MotionScenesSettings.jpg
    Screenshot_20250512_181859_com_hihonor_motionservice_MotionScenesSettings.jpg
    43 KB · Pregleda: 90
Imate li vi problem da neće sms da ode po minut i duže kada je uključen VoLTE?Yettel je u pitanju.Nije da mi je nešto neophodno ali mi je problem kada plaćam parking...

Opcija AI popunjavanje slike je stvarno lepa.
Prva je originalna random slika, druga nakon korišćenja ove opcije.

Prilozi

• Screenshot_20250512_200830_com_hihonor_photos_SlotAlbumActivity.jpg
    Screenshot_20250512_200830_com_hihonor_photos_SlotAlbumActivity.jpg
    50.5 KB · Pregleda: 73
  • Screenshot_20250512_200835_com_hihonor_photos_SlotAlbumActivity.jpg
    Screenshot_20250512_200835_com_hihonor_photos_SlotAlbumActivity.jpg
    65.6 KB · Pregleda: 62
Poslednja izmena:
Pitanje za Benchovce koji koriste 100w punjac:

Jel punjac dolazi sa kablom ili ne i jel u pitanju iskljucivo Usb-C na Usb-C kabl ili ima i Usb-a na Usb-C varijanti?

Vidim da nude i ove Honor Gan punjace koji dolaze bez kabla.

Pitanje za Benchovce koji koriste 100w punjac:

Jel punjac dolazi sa kablom ili ne i jel u pitanju iskljucivo Usb-C na Usb-C kabl ili ima i Usb-a na Usb-C varijanti?

Vidim da nude i ove Honor Gan punjace koji dolaze bez kabla.
Honor Gan punjac od 100W je iskucivo C na C, bez kabla, on se dobija uz telefon.
Orginal 66W ide A na C sa kablom.
Bio je ranije u prodaji i 100W ali ne Gan, koji je isao sa kablom, mozda ima na domacem sajtu za kupovinu, ja sam kupio 100W Gan u prodavnici u Beogradu, malo ispod 4000 din.
Takodje koristim i Essager punjac od 67W, gde uredjaj prepoznaje punjac i puni ga maksimalnom brzinom.

Imate li vi problem da neće sms da ode po minut i duže kada je uključen VoLTE?Yettel je u pitanju.Nije da mi je nešto neophodno ali mi je problem kada plaćam parking...

Svi iz mog okruženja koji imaju Honor 200 ili Magic 7 lite i Yettel paket (bilo pripejd ili postpejd) imaju problem sa odlaznim sms porukama kada je VoLTE uključen.
Samo Yettel korisnici - mts i A1 korisnici nemaju taj problem.

Savet je da što više korisnika to prijavi:

pa se možda i potrude da urade rekonfiguraciju VoLTE usluge u nekom prihvatljivom roku.

Poslednja izmena:
Evo odgovora od Yettela,znao sam da će biti ovakav odgovor ali ne košta me ništa da pokušam.

Izvršili smo neophodne provere kada je u pitanju funkcionalnost SMS-a na Vašem broju i utvrdili smo da su svi parametri ispravno podešeni i da nema prepreka za korišćenje usluga, te smo prigovor pod DB-12/135/25 odbili.

Verujemo da ćete razumeti da ne možemo da utičemo na podešavanja telefona koji je u Vašem privatnom vlasništvu. Uključena VoLTE opcija na telefonu u određenim slučajevima može uticati na usporeno slanje ili prijem SMS poruka. Ono što možemo da preporučimo, jeste da privremeno isključite VoLTE uslugu i testirate da li se SMS poruke šalju brže, tj. odmah. Takođe, savetujemo da redovno pratite dostupnost softverskih ažuriranja na Vašem telefonu i blagovremeno ih instalirate, kako bi uređaj radio optimalno.

Nadamo se da smo pružili informacije koje će Vam značiti.

Srdačan pozdrav,

Yettel d.o.o.

Nazad
Vrh Dno