Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Zaista hocu na prepaid ali bolje sto pre jer se tarifira novi obracunski period bez 50% popusta.

@machak99 Ovo od 1h do 15 dana ne obecava :)
Ali bukvalno je tako, nema pravila kad ce da zovu, ja nisam ni stigao do kuce iz poslovnice kad sam podneo zahtev oni me vec zvali, dok su suprugu zvali posle 15ak dana. *******o je sto ti stvarno hoces na pripejd, ali mislim da ce te do 05.05. zvati, uvek pozovu pre isteka UO...

Da da, mozda zadnjih meseca dana, ali koliko sam ispratio to su izvukli samo oni koji podnesu zahtev za prelazak u drugu mrezu...

… to je odlična ponuda, sigurno da su precenili svoje isluge onolikim dizanjem cena… sa 50% i nekako, sa 6 meseci po din i ostalo 50% - great deal!

Kakva su ostala 2 operatera po tom pitanju,jel su spustili gas kao i Yettel?
mts i yettel kad trazis prenos u a1 i a1 kad trazim prenos u mts a za yettel nisam sig krenuli su da nude isto 6 meseci al kako koji slucaj

Koliko ranije se podnosi zahtev za prelezak kod drugog operatera. Ugovor mi ističe 15.juna, da li moram da sačekam taj rok ili može ranije?

Ako se ne varam 30 dana.

vidim da na yettel sajtu iz nekog razlpga nisu prikazani svi tarifni paketi. da li se negde mogu videti svi aktuelni paketi, ustvari interesuje me koji je najmanji sa neogranicenim minutima?

na sajtu je prikazan paket yettel 20, dok na aplikaciji imam i yettel 6. da li postoji i neki manji paket sa neogranicenim minutima?

ne mogu da vam opisem koliko su mi iritantne ove personalizovane ponude, kada na svakom broju imam drugaciju ponudu i drugu cenu za ponude koje su iste...

vidim da na yettel sajtu iz nekog razlpga nisu prikazani svi tarifni paketi. da li se negde mogu videti svi aktuelni paketi, ustvari interesuje me koji je najmanji sa neogranicenim minutima?

na sajtu je prikazan paket yettel 20, dok na aplikaciji imam i yettel 6. da li postoji i neki manji paket sa neogranicenim minutima?

ne mogu da vam opisem koliko su mi iritantne ove personalizovane ponude, kada na svakom broju imam drugaciju ponudu i drugu cenu za ponude koje su iste...

Ja ne znam na kojoj si ti pijaci video da postoji ažuriran cenovnik... 😁

nema tu nista ne jasno, yettel 6 samo sa 50% se vidi ovako ne, go data+ isto bio u app sada vise ne a manji paket ne a i ima tih personalizovanih ponuda koje su obicno naznacene da su perosnalizovane u poruci

mts i yettel kad trazis prenos u a1 i a1 kad trazim prenos u mts a za yettel nisam sig krenuli su da nude isto 6 meseci al kako koji slucaj

Kakva su ostala 2 operatera po tom pitanju,jel su spustili gas kao i Yettel?
Jedan agent mi je rekao da MTS i Yettel ne daju mnogo kada podneseš zahtev da preneseš broj kod jednog od ova dva operatera iz jedne od te dve mreže, ali ako dolaziš iz a1 ili odlaziš u a1 dobiješ bolje uslove. Zašto je to tako samo oni znaju, verovatno su napravili neki dil, tako da imajte to u vidi kada prenosite broj zarad ostvarivanja prava...

bio sam na total 10, raskinuo par dana pred istek, zvali me da obnovim za još jadniji paket za 800 din (300min i sms), ja batalio, ostao na prepaid
posle dva meseca odem u poslovnicu dobio sam popust 50% na sve pakete, koji god da odaberem.

Jedan agent mi je rekao da MTS i Yettel ne daju mnogo kada podneseš zahtev da preneseš broj kod jednog od ova dva operatera iz jedne od te dve mreže, ali ako dolaziš iz a1 ili odlaziš u a1 dobiješ bolje uslove. Zašto je to tako samo oni znaju, verovatno su napravili neki dil, tako da imajte to u vidi kada prenosite broj zarad ostvarivanja prava...
Znas sto je tako,jedna firma od "glavnog" burazera a druga od ovog drugog..Pa pretacu oko klijenata a sve ostaje u prorodici..💪😀

Znas sto je tako,jedna firma od "glavnog" burazera a druga od ovog drugog..Pa pretacu oko klijenata a sve ostaje u prorodici..💪😀
Verujem da je tako neki dill. Verujem da će uskoro i SBB i MTS da krenu sa istom praksom i da će polako to da bude duopol kako je nekad bilo, pa nije bilo ovih 50% akcija...

Istice mi ugovor u MTS 17.maja. Hteo bih da ostanem u MTS.
Da bih dobio 50% od MTS-a na ugovorenu obavezu zahtev za prenos broja trazim u A1 ili u MTS-u, nisam bas shvatio?
Hvala

MTS prihvati pricu, ja dobijem 50% a zahtev se kao ponisti? Ne moram ja nista da obavestavam operatera kod koga sam trazio prenos da odustajem od zahteva?
To oni resavaju izmedju sebe?

@dvla

Само пази да након подношења захтева не пропустиш позив од МТС-а у којем ћете се договорити о условима останка, у супротном прелазиш код оператера где си поднео захтев.

Istice mi ugovor u MTS 17.maja. Hteo bih da ostanem u MTS.
Da bih dobio 50% od MTS-a na ugovorenu obavezu zahtev za prenos broja trazim u A1 ili u MTS-u, nisam bas shvatio?
Hvala
mts i a1 su se bili zaratili, pitaj za prenos u a1 dal bi ti nesto sredili ako preneses broj kod njih i sta bi sredili cisto ako te mts pusti ali vrlo verotano da ce te zvati iz mts-a, za yettel uvek imas 50% u app al meni se desilo kad sam trazio prenos iz a1 u yettel prosle godine da radnica u yettelu htela da mi odmah aktivira 50% po prenosu nije se pravila glupa al ciljao sam na 50% na neo neo tad

… tako je, često pri zahtevu za prenos broja iz A1 u Yettel, nude da ti odrade 50% na bilo koju tarifu na postpaidu… bez da prvo ideš na prepaid i čekaš ponudu u aplikaciji…

… tako je, često pri zahtevu za prenos broja iz A1 u Yettel, nude da ti odrade 50% na bilo koju tarifu na postpaidu… bez da prvo ideš na prepaid i čekaš ponudu u aplikaciji…
al cudno mi bilo ocekivao sam da ce ono klasika da probaju da me navataju na tarifu po punoj ceni

… možds imaju slobodu da ponude - kako bi te, ako taktiziras u A1 sa prenosom zbog bolje ponude, ubedili da ipak predjes u A1…

ma inicirao sam prenos iz a1 u yettel, da mi nisu dali na neo neo 50% otisao bi tada na total 40 sa 50%

Kada daju 50% popusta na tarifni paket da li se gleda ona precrtana cena ili cena sa popustom uz aktivirani e-racun?

Nazad
Vrh Dno