Imas p.p.ljudi moze li neki invite za domace serije
nisam sto godina koristio torent trackere, planiram da boostujem uplatom ratio tako da ce biti ok. hvala puno
svakako cu seedovati
Ako moze na PP, bio bih zahvalan.Treba li nekom pozivnice za www.torrentday.com
Ima li onda neko invite za BTN/PTP ? Ja mogu da prosledim za crnuberzu pozivnice
Imas na ovom linku put kako doci do bilo kog trackera i zahteve za iste. Ja sam napravio gresku izgleda da preko BTN-a mora na PTP, nece moci preko RED-aKako ide ta procedura za ptp preko red-a? Jel uspelo nekome?
Nije bilo smesno pitanje. Ali tražio si BTN/PTP, a nudio Crnu berzu. Kao da si nudio Juga, ako neko ima da menja za Poršea/Ferarija. Otprilike. Pozivnice za te trakere se prodaju i po 500e. Neće niko da ih da, a retko ko ima da ih da. Zato su ti se smejali.
Postoji li invite za MAM ili se ide preko ovog invite application?BTN ti ni brat nece dati verovatno, nemam ga ni ja, jurim jos (tj cekam posto svaki tracker zahteva odredjeno vreme starosti akaunta
), put kojim mozes ici je MAM (2 god account) -> OPS (1 mesec) -> RED (3 meseca) -> BTN
Mozes da preskocis MAM i OPS i da ides direktno na interview na RED (ako te ne mrzi da ucis)
Za PTP isto preko OPS-a ili RED-a
Hvala puno za ovo, nisam ni znao da postoji. Prihvatili su me odmah. Super stvari ima i skoro za sve ima REMUX-a.
Sve je to ok, samo smatram da je lepo objasniti ako neko ne razume. Kako god da ne idem dalje u offtopic, objasnio je čovek sve.Nije bilo smesno pitanje. Ali tražio si BTN/PTP, a nudio Crnu berzu. Kao da si nudio Juga, ako neko ima da menja za Poršea/Ferarija. Otprilike. Pozivnice za te trakere se prodaju i po 500e. Neće niko da ih da, a retko ko ima da ih da. Zato su ti se smejali.
Ma jok, par recnika samo mozda i to je.. Ima audiobookov-a (ne na srpskom) meni je to interesantno, ponekad dok radim pustim u pozadini da ide.. A generalno mi tracker sluzi kao ulaz za druge.Jel ima naših knjiga na Mam-u?
Evo ja da javim da sam i previse lako upao na MAM, 11 pitanja od kojih na 3 odgovarate sa "da"Preko interview-a, prosto je, procitas pravila jednom i prolazi se, cak mozes da drzis i pravila otvorena.. Kada upadnes, fora je da ti treba 6 meseci akaunt i 1tb uploada da bi otkljucao invite forum. Kada otkljucas, svaki tracker ima svoj neki zahtev (vremenski ili upload ili oba). Upload se pravi tako sto se kupuje bonus poenima (posto su knjige male i nemoguce je sakupiti stvaran upload? A bonus poeni se dobijaju seedovanjem (sto vise torrenta to bolje). Ja npr seedujem oko 1000 komada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari