Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

ljudi moze li neki invite za domace serije

nisam sto godina koristio torent trackere, planiram da boostujem uplatom ratio tako da ce biti ok. hvala puno

svakako cu seedovati

dobio sam invite za crnu berzu, ali ne da mi da se registrujem, vraca me na blank polja

Gde ima da se nadju filmovi i serije sa netflixa u pretezno 4k kvalitetu? Na FL najcesce ima u 1080p

BTN - serije
PTP, HDB - filmovi

Ima li onda neko invite za BTN/PTP ? Ja mogu da prosledim za crnuberzu pozivnice

BTN ti ni brat nece dati verovatno :), nemam ga ni ja, jurim jos (tj cekam posto svaki tracker zahteva odredjeno vreme starosti akaunta :)), put kojim mozes ici je MAM (2 god account) -> OPS (1 mesec) -> RED (3 meseca) -> BTN
Mozes da preskocis MAM i OPS i da ides direktno na interview na RED (ako te ne mrzi da ucis)

Za PTP isto preko OPS-a ili RED-a

Pozdrav svima, old toons ima otvorenu prijavu trenutno. :)
https://oldtoons.world/application

Hvala puno za ovo, nisam ni znao da postoji. Prihvatili su me odmah. Super stvari ima i skoro za sve ima REMUX-a.

Hvala na objašnjenju, ostalim poznavaocima materije je samo smešno pitanje bilo 🙂

Nije bilo smesno pitanje. Ali tražio si BTN/PTP, a nudio Crnu berzu. Kao da si nudio Juga, ako neko ima da menja za Poršea/Ferarija. Otprilike. Pozivnice za te trakere se prodaju i po 500e. Neće niko da ih da, a retko ko ima da ih da. Zato su ti se smejali.

Nije bilo smesno pitanje. Ali tražio si BTN/PTP, a nudio Crnu berzu. Kao da si nudio Juga, ako neko ima da menja za Poršea/Ferarija. Otprilike. Pozivnice za te trakere se prodaju i po 500e. Neće niko da ih da, a retko ko ima da ih da. Zato su ti se smejali.

Nije problem u parama nego ljudi grade akaunt godinama i daju pozivnice i taj neko skine jednu seriju, izbrise torrent i bude banovan i dovede u problem onoga ko ga je pozvao ili jos gore koriste ratio cheat. Razumem to, trazio sam i ja jednom za btn, niko se cak nije ni nasmejao :) .. u principu ne znam ni da li bih ja dao nekome koga ne poznajem, da imam.

BTN ti ni brat nece dati verovatno :), nemam ga ni ja, jurim jos (tj cekam posto svaki tracker zahteva odredjeno vreme starosti akaunta :)), put kojim mozes ici je MAM (2 god account) -> OPS (1 mesec) -> RED (3 meseca) -> BTN
Mozes da preskocis MAM i OPS i da ides direktno na interview na RED (ako te ne mrzi da ucis)

Za PTP isto preko OPS-a ili RED-a

Hvala puno za ovo, nisam ni znao da postoji. Prihvatili su me odmah. Super stvari ima i skoro za sve ima REMUX-a.
Postoji li invite za MAM ili se ide preko ovog invite application?

Preko interview-a, prosto je, procitas pravila jednom i prolazi se, cak mozes da drzis i pravila otvorena.. Kada upadnes, fora je da ti treba 6 meseci akaunt i 1tb uploada da bi otkljucao invite forum. Kada otkljucas, svaki tracker ima svoj neki zahtev (vremenski ili upload ili oba). Upload se pravi tako sto se kupuje bonus poenima (posto su knjige male i nemoguce je sakupiti stvaran upload? A bonus poeni se dobijaju seedovanjem (sto vise torrenta to bolje). Ja npr seedujem oko 1000 komada.

Sve je to ok, samo smatram da je lepo objasniti ako neko ne razume. Kako god da ne idem dalje u offtopic, objasnio je čovek sve.

Sto se tiče pozivnice za crnu berzu, svakako nudim dve ako neko želi.

Svakako svima treba nešto vremena da povezu osnovne stvari…nije bas sve tako jednostavno kako mnogima izgleda na prvu. Torent zajednica ima dugu istoriju a privatni trekeri su čitavoj priči dali poseban pečat.
Dobronamjeran savjet svima koji započinju svoje torent putovanje, krenite sa jednostavnim trekerima, na koje nije teško upasti, dosta ljudi na forumu nesebično pomaže, na primer IPT kao generalni treker ili MAM za ljubitelje knjiga… tu možete upoznati osnovna pravila ponašanja, održavanje racija, gradjenje bufera, otkljucavanja forumskih sekcija za pozivnice, tek onda se možete uputiti na malo ozbiljnije igrače (npr. OPS-solidan muzički treker ili MTV za serije, prilično lagano se dobijaju kada se stekne vremenski uslov na MAM-u).

Kada se savlada i ovaj “srednji” nivo može se poceti razmišljati o top igračima (PTP, BTN, HDB). Između ostalog, zbog ovih razloga iskusnije kolege reaguju na način koji nekima izgleda neprikladan. Mislim da 80% korisnika realno i ne treba juriti naprednije trekere.

U svakom slučaju treba se edukovati, potruditi, biti strpljiv i spreman pomoći…tad se svaki cilj može ispuniti.

Da ne bude prazna priča, ko god ispunjava osnovni uslov teme i želi IPT nek se javi privatnom porukom, mislim da imam 2-3 pozivnice raspoložive.

Jel ima naših knjiga na Mam-u?
Ma jok, par recnika samo mozda i to je.. Ima audiobookov-a (ne na srpskom) meni je to interesantno, ponekad dok radim pustim u pozadini da ide.. A generalno mi tracker sluzi kao ulaz za druge.

Desetak postova iznad imas link za sve trakere tj za uslove :D
A evo i jedan dodatni od pre mesec-dva, neko je postovao https://invite.icu/

Evo npr, mozes sa AB na BTN:
Requirements: TM, 1 year
Class for invite forum: PU: 2 weeks, upload 25GB, 10 torrents, ratio>=0.7
Last checked: Nov 2024

Nisam video, sorry :D
Odaberes u prvom redu BTN, a u drugom ides redom i gledas sta ti je zanimljivo :D

Sa BTN-a može da se upadne na brdo trackera, poduži je spisak.

Preko interview-a, prosto je, procitas pravila jednom i prolazi se, cak mozes da drzis i pravila otvorena.. Kada upadnes, fora je da ti treba 6 meseci akaunt i 1tb uploada da bi otkljucao invite forum. Kada otkljucas, svaki tracker ima svoj neki zahtev (vremenski ili upload ili oba). Upload se pravi tako sto se kupuje bonus poenima (posto su knjige male i nemoguce je sakupiti stvaran upload? A bonus poeni se dobijaju seedovanjem (sto vise torrenta to bolje). Ja npr seedujem oko 1000 komada.
Evo ja da javim da sam i previse lako upao na MAM, 11 pitanja od kojih na 3 odgovarate sa "da" :D
Imaju 2 puta nedeljno intervjue koji traju po 25h, preporuka je da udjete na njihov IRC 1h sad pred kraj - to je po nasem vremenu 10h svakog cetvrtka i svake nedelje.
Sinoc sam pokusao dva puta i izgubio volju, prvi put ih je bilo ispred mene preko 30, oko ponoci njih 8, a malopre u pola 11h bio sam prvi :D

Nazad
Vrh Dno