Šta je novo?

Supernova (2024)

Izmene u zoni emitovanja - TV Zona Plus​

Obaveštavamo sve korisnike SupernovaTV paketa da je od danas 30. 4. 2025. kanal TV Zona Plus dostupan na celoj teritoriji Republike Srbije.
Kanal TV Zona Plus je dostupan na poziciji 612.

Posle ove izmene Zona Plus preko dvb-c skymaster risivera nema zvuka, da li neko moze da potvrdi?

Da li neko moze da postavi link za preuzimanje poslednje verzije move apk fajla?

Народе једно питање, да ли wlan лампица треба да трепери или да буде зелена константно да не трепери??? У питању је супернова модем, тачније мтс рутер је у питању??? На слици се не види због блица на телефону, то ме занима да ли треба да трепери или да буде константно зелена???1000004875.jpg

Народе једно питање, да ли wlan лампица треба да трепери или да буде зелена константно да не трепери??? У питању је супернова модем, тачније мтс рутер је у питању??? На слици се не види због блица на телефону, то ме занима да ли треба да трепери или да буде константно зелена???Pogledajte prilog 490498
Zelena je kad je aktivan WLAN a treperi kada je u toku prenos podataka

Када се користи вајфај тако друже??? На другим уређајима??? Да ли може и како да се одреди на колико уређаја да буду преноси података, на пример на 2 или 3 уређаја и како се то ради, ако може да се одради, на колико уређаја??? Хвала лепо на одговору!!!

Када се користи вајфај тако друже??? На другим уређајима??? Да ли може и како да се одреди на колико уређаја да буду преноси података, на пример на 2 или 3 уређаја и како се то ради, ако може да се одради, на колико уређаја??? Хвала лепо на одговору!!!
Ne razumem pitanje, zelena lampica konstantno svetli kada je Wi-Fi samo aktivan sa ili bez povezanih uređaja a treperi kada se vrši prenos podataka između rutera i povezanog uređaja (kada se nešto downloaduje ili uploaduje preko Wi-Fi-ja)

Pretpostavljam da želiš da ograničiš neke korisnike da ne mogu da koriste Wi-Fi... ako sam te uopšte dobro shvatio?

Jel rešio neko problem na boxu vezano za hdmi cec? Pali TV i risiver, prebaci hdmi ulaz sve ok ali neće da ugasi. Kada odem u podešavanja sa DEL1042DEL nema nigde nekih dodatnih opcija vezanih za to

Jel rešio neko problem na boxu vezano za hdmi cec? Pali TV i risiver, prebaci hdmi ulaz sve ok ali neće da ugasi. Kada odem u podešavanja sa DEL1042DEL nema nigde nekih dodatnih opcija vezanih za to
Ja jesam, treba da uđeš u Aplikacije > Droid Settings > Otvoreno i tu imaš podešavanja za CEC

Za pohvalu je što su uspeli da dva uzastopna prethodna računa tačno izračunaju, ali evo, za april nisu uspeli.
Naplatili su mi 134, 70 dinara za korišćenje "Apollon SVOD" dodatne usluge, koju sam dobio gratis na korišćenje.
Naravno, odmah sam poslao prigovor.

Ipak, ostaje velika misterija kako su došli da te cifre.

Koliko je vama, nekome ko je kao ja na Super Planu 2 S racun stigao, a da ima aktivnu promociju od 50% na racun?
Nekom prostom matematikom treba da bude 2000 racun a meni stigao 2629, kaze u detaljima naknadan 2191 a pdv 438. Mislim da naknada treba da bude 1600 plus 400 pdv...

Koliko je vama, nekome ko je kao ja na Super Planu 2 S racun stigao, a da ima aktivnu promociju od 50% na racun?
Nekom prostom matematikom treba da bude 2000 racun a meni stigao 2629, kaze u detaljima naknadan 2191 a pdv 438. Mislim da naknada treba da bude 1600 plus 400 pdv...
Skini ceo račun imaš na tri tačke pa preuzmi iz Moj Mts app pa proveri šta su ti naplatili. Meni poslali 1550 jer su mi prošlog meseca naplatili 2150 umesto 1850 jer računaju namerno ove kombo pakete pa kod kog im prođe im prođe.

Ja prošli mesec platio 4100rsd(trebalo 3100rsd) i uvažili žalbu ali mi sad nisu umanjili nego stiglo 3100rsd.

Skini ceo račun imaš na tri tačke pa preuzmi iz Moj Mts app pa proveri šta su ti naplatili. Meni poslali 1550 jer su mi prošlog meseca naplatili 2150 umesto 1850 jer računaju namerno ove kombo pakete pa kod kog im prođe im prođe.
Otvorio, pise samo naknada (polje gde je usluga): iznos 2276, popust 83, osnovica 2191, pdv 438...ukupno 2629. Zanimljivo..

Kad se raskida ugovor kod supernove, bez penala, jel teoretski nesto treba dodatno da se plati? Tipa montaza, oprema (ugovor star 10 godina, to smo verovatno otplatili vec)...ili oni automatski obracunavaju penale pa ko se upeca, upecao se? :)

Da li neko zna kako moze da se uzmu Super EXE NET paketi . Da li je to samo za pojedina podrucja ili mozemo svi da uzmemo gde ima optike . Ja licno bih uzeo jedan paket iz Super EXE NETa ako je to moguce , posto mi za mesec i po istice ugovor , pa razmisljam sta da radim . I jos nesto da li neko zna koliko se maksimalno dobija za nove korisnike besplatnih meseci ili 50%?

Da li neko zna kako moze da se uzmu Super EXE NET paketi . Da li je to samo za pojedina podrucja ili mozemo svi da uzmemo gde ima optike . Ja licno bih uzeo jedan paket iz Super EXE NETa ako je to moguce , posto mi za mesec i po istice ugovor , pa razmisljam sta da radim . I jos nesto da li neko zna koliko se maksimalno dobija za nove korisnike besplatnih meseci ili 50%?
Ja sam bio korisnik tog paketa ali od marta kada mi je istekao ugovor ubeđuju me da više nema tog paketa u ponudi. Sada koristim taj paket bez UO, bez ikakvih problema i čekam račun da vidim koja mu je cena bez UO(da li je ona sa sajta ili neka druga)

I da, ti paketi su bili za mesta gde je postojao ExeNet ranije, nije bilo moguće van toga.

Ja sam bio korisnik tog paketa ali od marta kada mi je istekao ugovor ubeđuju me da više nema tog paketa u ponudi. Sada koristim taj paket bez UO, bez ikakvih problema i čekam račun da vidim koja mu je cena bez UO(da li je ona sa sajta ili neka druga)

I da, ti paketi su bili za mesta gde je postojao ExeNet ranije, nije bilo moguće van toga.
Moguće da ti se pojavio račun već proveri ovde pomoću imena i šifre korisnika https://mojasupernova.mts.rs/oec/payment.

To je samo za jug Srbije, ali ne mogu novi korisnici da ih uzmu, samo ih koriste oni koji su i dalje pod ugovorom ili evo kao što kolega iznad reče kome je istekao ugovor dok ih ne migriraju... Ja sam imao Super exe par 2 12 meseci free, i posle 6 meseca plaćanja me zvali i dali Super Plan 2L (sadašnji 2M) za 1850 (upola cene) ceo ugovor pa sam prešao, da mi nisu tako ponudili ne bih prešao sa exe paketa na SN paket po ovim nenormalnim cenama ni u ludilu. :D

Ponudili su mi za super plan 3l 50% šest meseci u pola cene. Da li je neko dobio neki bolji popust? Da li može uopšte da se dobije?

1746513589481.png

Opet sam dobio uvecan racun. Morao sam opet da idem do poslovnice. Da vidimo koliko ce biti brzi ova put.

Ovo je sve meni stiglo na naplatu za april 2025:

za februar je bilo stiglo samo za paket + dodatni STB 50, za mart još plus za tv uslugu "TV gledaj unazad", a za april imam umanjenje od -116,12 din jer sam uložio prigovor. A tokom meseca Aprila sam aktivirao tri paketa, koji su mi u martu nestali a koje sam imao godinama na tv-u. Prema mom cenovniku za paket koji plaćam imam pravo na 3 paketa, a za ostale ako hoću moram da ih aktiviram. Od paketa koji su preostali su Elita (njega nisam imao ni ranije), Radio S Music (ti kanali su već aktivirani u sklopu drugog paketa) i Mađarski...tako na kraju ja sam "moje" kanale vratio.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno