Jedina mana po meni je integrisan kabl, ako prsne komplikacija ...
Evo probao sam, definitivno jeste dvosmerni, tako da nije problem iako se integrisani zezne.^Ne znam da li mu je ovaj usb-c port samo za ulaz ili može da se puni njime. Probaću.
I to sam razmišljao da uzmem... Ne znam sta ce mi i kako ga nisam ranije video, a već imam onaj magsafeZna li neko da li u ovoj novootvorenoj Anker radnji ima onaj Nano powerbank model od 5000 mAh što ide direktno u telefon?
Bio u radnji i imaju taj od 5000 mAh ali košta 6.000din. Jeste da još danas imaju popust 15% povodom otvaranja radnje ali opet je skuplje nego u nekim drugim radnjama budući da isti u bc group košta 4.500 din. Generalni utisak je da su cene i za ostale proizvode previsoke.Zna li neko da li u ovoj novootvorenoj Anker radnji ima onaj Nano powerbank model od 5000 mAh što ide direktno u telefon?
@mlax37, nikako ga ne nalazim na bc sajtu. Ne znam da li mislimo na isti model.
Nisam znao da su baš ovako rešili dizajn, zaista sjajno. Njega jedino i kupiti direktno u radnji možda na nekoj akciji ako tako nešto postoji je varijanta sa Alija otpada po pitanju baterija.Zna li neko da li u ovoj novootvorenoj Anker radnji ima onaj Nano powerbank model od 5000 mAh što ide direktno u telefon?
Sačekaću u nadi da će možda na nekoj akciji biti niža cifra.Nisam znao da su baš ovako rešili dizajn, zaista sjajno. Njega jedino i kupiti direktno u radnji možda na nekoj akciji ako tako nešto postoji je varijanta sa Alija otpada po pitanju baterija.
Niko ne zna ništa za ovaj Havit? Odlična cena i specifikacijeEvo još jednog kompaktnog od 5000 mAh i po znatno nižoj ceni. Nikad nisam čuo za ovaj brend ali po specifikacijama je dobar, bežično punjenje 15w, na kabl 20w, maltene kao i anker. Da li neko ima iskustva sa ovim brendom:
![]()
Havit PB5202 power bank 5000mah sivi ( HA0245 )
Uporedite cene iz više prodavnica odjednom i uštedite. Smanjite vreme čekanja uz mogućnost brzog punjenja; ovaj prenosivi punjač podržava visoku snagu izlawww.eponuda.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari