Gde je proverena?Ne, za istok ide slabija ali za Srbiju i jos par drzava (tipa Albanija, Makedonija) ide jos losiji kvalitet.
Proverena informacija. 😂
Koji lanac je u pitanju?Isto tako piše u pravilima da učestvuju sve prodavnice izuzev Aman marketa navedene na sajtu P&G Promos (taj link tu), tako da to „i mnogi drugi“ može zapravo da znači da niko osim navedenih ne učestvuje. Da je malo određenije, nakupovao bih se Ariela od 5kg za po 750 dinara u lokalnom diskontnom lancu, ali znam da bih na kraju balade dobio cvonjak.
Metla DiskontKoji lanac je u pitanju?
Mi ćemo odmah obraditi nadoknadu u iznosu od 1000.00 RSD na račun koji ste naveli. Imajte na umu da transfer može da potraje do 6 nedelja. Stoga vas molimo za strpljenje.
U odredbama i uslovima nanižeBolje ista nego nista.. A ne vidim nigde spisak prodavnica koje ucestvuju u kampanji? Zna li neko?
Jao, baš su vickasti... Do 1400 ali samo za jedan proizvod i to najskuplji hedel šoder pa je u prevodu isplativo da se uzme od 800ml.
![]()
Bolje ista nego nista.. A ne vidim nigde spisak prodavnica koje ucestvuju u kampanji? Zna li neko?
Ako su u paketu, da, to zbirno čini jedan artikal. Kao što je već navedeno, jedinstveni mejl, broj tekućeg i fiskalni su jedno učešće. Na primer, ja imam 4 tekuća pa ću iskombinovati meni prihvatljive opcije.Da, najbolje je najveci od 800ml, ima i varijanta 2x400ml, 625ml+250ml, dva ili vise naloga...
Učestvuju sve radnje u Srbiji, s tim što imaš pravo na povraćaj ako kupiš jedan od proizvoda sa spiska. U slučaju da si kupio dva head and shouldersa pojedinačno (ne pakovanje od 2x400ml na primer), vraća ti se samo za onaj skuplji.Da li je neko iskoristio ovu akciju? Ako sam dobro razumeo pravila, jedan artikal ako je placen do 1400 din uz registraciju na njihovom sajtu na racun vracaju ceo iznos?
Lili, Dm takve radnje su ok za kupovinu?
Recimo da ne plaćaju direktno oglašavanje na nacionalnoj frekvenciji i umesto što bi pukli od 20-100k po sekundi, finansiraju šampone. U suštini, sam proizvod je ponekad najbolja reklama za krajnjeg kupca.Kako se njima tačno isplati ovakva akcija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari