Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Kad se kuca u pretrazi, izađe, ali kad se klikne na proizvod, pise da nije vise u ponudi
Ako dodajes preko appikacije, proveri da te nije izlogovala. Imaju taj bag da ako te izloguje nakon updatea ili ako postoji update takodje izloguje, onda se ponasa tako kako si opisao.

Da li je ta ponuda dostupna za sve ili personalizovana o_O, kod mene niceg nema, moguce da su svi vec otisli...

Na eponudi jos uvek stoji tv sa tom cenom, ali link vodi ka kategoriji 'televizori'

слика_2025-04-26_171829003.png

nisam do sada kupovao preko ananasa, pre neki dan sam porucio Xiaomi Mi Box S. nisam obracao paznju da li je negde pisalo kada ce biti dostavljen, mislio sam standardno za 2-3 dana. sada sam usao da pogledam, kad pise

Pošiljalac

BIG BANG by BC Group

Rok isporuke

09. - 14.maj

Dostavljač

City Express

pa kakva je ovo glupost, pre bi stigao sa temu-a

nisam do sada kupovao preko ananasa, pre neki dan sam porucio Xiaomi Mi Box S. nisam obracao paznju da li je negde pisalo kada ce biti dostavljen, mislio sam standardno za 2-3 dana. sada sam usao da pogledam, kad pise

Pošiljalac

BIG BANG by BC Group

Rok isporuke

09. - 14.maj

Dostavljač

City Express

Da, u pravu si, ja kupio pre 3 dana nešto i isto mi piše, a placeno karticom.
Ako otkazem sada jel odmah vracaju pare?

Pošiljalac

BIG BANG by BC Group

Rok isporuke

09. - 14.maj

Dostavljač

City Express

Ja sam od istog prodavca preko ananasa poručio nešto i stiglo je kroz 2,3 dana, a isto je bio tako neki (sumanuti) rok od 14 dana.

I danas sam nešto poručio i sad gledam na stranici proizvoda piše da paket stiže od 30. 4 do 5. 5, a meni nakon poručivanja i plaćanja u istoriji porudžbina za isti proizvod rok isporuke od 12-15. 5.
Svakako mi nije nešto hitno, ali nadam se da će biti kao sa onom porudžbinom iz prve rečenice.

I za otkazivanje porudžbine ovih dana sam otkazao neku porudžbinu (doduše dvadesetak minuta nakon poručivanja) koju sam platio karticom i sredstva su bila nazad na računu maltene istog momenta.

Poslednja izmena:
Ananas postaje Tehnomanija, juče sam stavio jedan artikal u korpu, kome je već danima ista cena. Malopre probam da primenim MasterCard kupon, i ustanovim da su podigli cenu baš danas za 1.000 dinara.
Pritom je u korpi ostala stara cena, ali umanjena je 1.000 dinara veća nego što bi trebala biti :)

1745914724919.png

Prvi put za dve godine da su probijeni svi rokovi dostave.
Porudžbina je kreirana 20.04, prodavac Matis. Rok isporuke 24-28.
Ono šta me zbunjuje je to da već 21.04 stoji da je paket spakovan i kurir je City. Danas je 30. pa idu praznici a meni je od ponedeljka baš nezgodno organizovati prijem paketa.
Bez veze totalno

Prvi put za dve godine da su probijeni svi rokovi dostave.
Porudžbina je kreirana 20.04, prodavac Matis. Rok isporuke 24-28.
Ono šta me zbunjuje je to da već 21.04 stoji da je paket spakovan i kurir je City. Danas je 30. pa idu praznici a meni je od ponedeljka baš nezgodno organizovati prijem paketa.
Bez veze totalno
I meni se nedavno desilo isto i onda sam im napisao mejl i posle sat vremena se promenio status da je paket preuzet i posiljka stigla sutradan. Kao da je nesto bilo zaglavljeno kod njih...

Pošiljalac

BIG BANG by BC Group

Rok isporuke

09. - 14.maj

Dostavljač

City Express

stiglo juce..

Da kad ukucas npr. 100 kolicinu izbacuje 1 sto znaci da je jedan komad na stanju 😎

Verovatno su limitirali da moze 1 TV po nalogu. Inace, aktuelan je i ajaje1000, na 8000+, iskombinujte sa TV-om

/edit rasprodato :D

Poslednja izmena:
Sve sto je lepo kratko traje 🤠 🍻

Probao sam da ga dodam i prilikom finalnog koraka "Dogodila se promena u vašoj korpi" i traži da ga izbacim. Navlakuša...

Da podelim i ovaj biser sa vama, još iz doba Intesa vaučera...

Prilozi

• Screenshot_2025-05-03-14-03-54-324_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-05-03-14-03-54-324_com.android.chrome-edit.jpg
    103.9 KB · Pregleda: 108
Screenshot_2025-05-04-13-12-39-054_com.android.chrome-edit.jpg
Najpovoljnija, a i Hisense je dobra marka. Jos je i "abrzo" pa stize za dan.

Često bude kupon od 5000 na 35000+ pa sačekaj to, ako se ne rasproda, i to je odlična ponuda

Nazad
Vrh Dno