Kad se kuca u pretrazi, izađe, ali kad se klikne na proizvod, pise da nije vise u ponudiNestalo između dodavanja u korpu i sledećeg koraka... 😑
Kad se kuca u pretrazi, izađe, ali kad se klikne na proizvod, pise da nije vise u ponudiNestalo između dodavanja u korpu i sledećeg koraka... 😑
Ako dodajes preko appikacije, proveri da te nije izlogovala. Imaju taj bag da ako te izloguje nakon updatea ili ako postoji update takodje izloguje, onda se ponasa tako kako si opisao.Kad se kuca u pretrazi, izađe, ali kad se klikne na proizvod, pise da nije vise u ponudi
Nije, sada je skroz uklonjena ponudaAko dodajes preko appikacije, proveri da te nije izlogovala. Imaju taj bag da ako te izloguje nakon updatea ili ako postoji update takodje izloguje, onda se ponasa tako kako si opisao.
Rasprodato (ili se zeznuli sa cenom)Da li je ta ponuda dostupna za sve ili personalizovana, kod mene niceg nema, moguce da su svi vec otisli...
Toliko je bio i prethodnih par meseci 17990, pratila sam duže vreme par neka tv-a i ovaj među njimaPogledajte prilog 489921
Današnja ponuda tog TV-a
Da, u pravu si, ja kupio pre 3 dana nešto i isto mi piše, a placeno karticom.nisam do sada kupovao preko ananasa, pre neki dan sam porucio Xiaomi Mi Box S. nisam obracao paznju da li je negde pisalo kada ce biti dostavljen, mislio sam standardno za 2-3 dana. sada sam usao da pogledam, kad pise
Pošiljalac
BIG BANG by BC Group
Rok isporuke
09. - 14.maj
Dostavljač
City Express
pa kakva je ovo glupost, pre bi stigao sa temu-a
Ja sam od istog prodavca preko ananasa poručio nešto i stiglo je kroz 2,3 dana, a isto je bio tako neki (sumanuti) rok od 14 dana.nisam do sada kupovao preko ananasa, pre neki dan sam porucio Xiaomi Mi Box S. nisam obracao paznju da li je negde pisalo kada ce biti dostavljen, mislio sam standardno za 2-3 dana. sada sam usao da pogledam, kad pise
Pošiljalac
BIG BANG by BC Group
Rok isporuke
09. - 14.maj
Dostavljač
City Express
I meni se nedavno desilo isto i onda sam im napisao mejl i posle sat vremena se promenio status da je paket preuzet i posiljka stigla sutradan. Kao da je nesto bilo zaglavljeno kod njih...Prvi put za dve godine da su probijeni svi rokovi dostave.
Porudžbina je kreirana 20.04, prodavac Matis. Rok isporuke 24-28.
Ono šta me zbunjuje je to da već 21.04 stoji da je paket spakovan i kurir je City. Danas je 30. pa idu praznici a meni je od ponedeljka baš nezgodno organizovati prijem paketa.
Bez veze totalno
stiglo juce..nisam do sada kupovao preko ananasa, pre neki dan sam porucio Xiaomi Mi Box S. nisam obracao paznju da li je negde pisalo kada ce biti dostavljen, mislio sam standardno za 2-3 dana. sada sam usao da pogledam, kad pise
Pošiljalac
BIG BANG by BC Group
Rok isporuke
09. - 14.maj
Dostavljač
City Express
Ne znam šta i kako ako ti treba poruči možda ti stigne, nema šta da izgubiš, ja nisam gledao i nisam poručio, video sam samo baner na sajtu.Da kad ukucas npr. 100 kolicinu izbacuje 1 sto znaci da je jedan komad na stanju 😎
Moze samo jedan tv, po porudžbini. Tako je bilo i sa 42' prošle nedelje. A po nalogu može koliko hoćeš puta, dok ima na stanju.Verovatno su limitirali da moze 1 TV po nalogu. Inace, aktuelan je i ajaje1000, na 8000+, iskombinujte sa TV-om
/edit rasprodato![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari