Nikad ne bi optiku menjao za bilo šta bežično!Kakva su iskustva sa Kucnim netom u kombinaciji sa Xplore TV? Uskoro mi istice ugovorna obaveza sa MTS pa gledam sta mi je najbezbolnije.
Oko -1, inace slicna prica.Kakav je SINR signal kod vas? Kod mene konstantno SINR -5 u toku dana od kada su pustili flat, bas lose radi, na paketu od 50/10 ne izvlacim vise od 15Mbps, jedino uvece posle 23h izvuce 30ak Mbps nekako
Došao u Vr. Banju na par dana i ajde da svratim do a1, da se raspitam za kućni net taman. Dobio sam odmah paket, nisu proveravali ništa. Samo koliko im je trebalo da odštampaju ugovor sam se zadržao u poslovnici. Jedino što je ugovor na ženu, jer ja već imam 4 ugovora i to je kao max pa sam ovo na nju. U Banji radi super, a i kući bi trebalo da bude dobro. Uzeo sam paket 50/10 speedtest meri 68/13Bilo mi dosadno pa sam se mlatio da vidim jer je komšija hteo da uzme. Ja nekada koristio ovaj što guta GB.Odgovor je ovako glasio na messengeru.
"Prilikom zasnivanja nove ugovorne obaveze kolege proveravaju pokrivenost i mogućnost pružanja usluge na tvojoj adresi. Ako ne možemo da garantujemo protok, ne zasnivamo ugovornu obavezu.
Proverili smo sa kolegama još jednom dostavljenu adresu, nažalost, trenutno ne možemo da garantujemo protok za aktuelne Kućni Net tarife. /Miloš"
Što mislim da dosta vas takođe ima da izvisi...
Ima nekih podesavanja ali nisu bitna jer je sve 4gKako vi pristupate nekim dodatnim podesavanjima na ovom ZTE modemu,ja kad se ulogujem tu nema nista sem osnovnog.Wifi naziv i sifra,
Sa njihovim ruterom - ne bas.Ona brzinu koju izmerim na telefonu sa a1 karticom. Da li je to brzina koju ću dobiti sa A1 kućnim netom?
Manje - više?
Da postoji taj problem, uglavnom ide se na 192.168.0.1 ukuca se lozinka sa donje strane rutera, user name ne traži. Odeš na podešavanja wifi mreže, pa zaštita wifi mreže - prebaciš na 2.opciju (nisam sada u mogućnosti da vidim koja je) ali mislim da je wpa2/psk... Uglavnom sve 3 sam probao, na 2.opciji android box nadje wifi i poveže se.ZTE MF296R pravi probleme sa odredjenim kineskim boksovima tipa Vontar W2, kolega @yugokoral i ja imamo isti problem i nece nikako da se nakaci na njega ni posle eksperimentisanja sa podesavanjima vremena, zona, frekvencijom, kanalima i slicno.
Tako da ko koristi kineske smart box-ove za gledanje IPTV listi, YT i slicno, ako odjednom krene da odbija da se poveze na WiFi - do rutera je.
Je l' ZTE MF296R noviji od ZTE MF286R?
Oba su CAT6, a da li su 2CA, 4CA ili?
I meni gubi signal i restartuje se na svakih 15-20 minuta. Zvao podršku, kažu da treba da prođe 24 sata dok se "stabilizuje", šta god to značilo. Elem, rekla mi je ako se nastavi da ubacim karticu u telefon i vidim da li na telefonu radi normalno, što sam upravo i uradio jer se i dalje restartuje, i na telefonu radi bez problema...Da li vam se desava da se u nekom periodu modem sam ugasi tj restartuje, ugase se sve lampice, to traje nekih minut - minut ipo
Rekoh ti huactrl 1.0.32 zadnja free verzija gde je moguće lockovati.Hocu, samo mi treba huactrl koja moze, ako neko ima, javite na pm![]()
To je tačno. Ali uporeredi u nekim delovima kuće/stana gde je bolji signal wifi pa javi.Definitivno Huawei B535 bolje radi, stanje bez huaCtrl. Par rezultata.
Pogledajte prilog 488071Pogledajte prilog 488072Pogledajte prilog 488073
Nadjoh u medjuvremenu, radi, sad cu da isprobam koja kombinacija najbolje radi.Rekoh ti huactrl 1.0.32 zadnja free verzija gde je moguće lockovati.
Ako ti je nešto sigurnije, poslaću ti na pm moj "primerak".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari