Uvek je bolje prvo probati sa boljim ruterom pa tek onda ako nije bolje onda neki WIFI repeater staviš između.Da li neko zna postoji li mogucnost da se na TV koji je povezan na kablovsku putem wirelles pojaca signal bez da se razvlače mrezni kablovi.
Neki dodatni ruter ne znam ni na sta.
Samo da se ne razvlači mrezni kabl?
Ne znam, i kod mene je modifikovan box, ali zaista radi bez problema. Doduše meni su pustili novi Move dosta ranije nego ostalima, još krajem prošle godine (da ne objašnjavam@fusion_ Eon smart apk na starom Move boxu prosto leti... Kao i stara Move Smart apk.
A ovaj novi Move launcher ništa ne valja.
Nije li zbog toga što je box modifikovan?
Doduše meni su pustili novi Move dosta ranije nego ostalima, još krajem prošle godine (da ne objašnjavam). Prvih nekoliko dana je bilo baš puno bugova ali su ispravili.
Ne taj onaj drugi move n”go,jos me nisu migrirali na taj 😂
Da skinuli su ga,ne postoji više,pametnjakovići,na novi jos nisu sve migrirali,oni stari izbacili sa svih prodavnica,mislim da više ne postoji ni za android verzije.Pa taj je verovatno "unpublished" sa App store?
Pa, zato je i bolje skrenuti pažnju na neke stvari na vreme, dok je još sveže pušteno tako da, biću uporan.Upravo tako, lepo sam gore napisao šta i kako mi je čovek rekao, šta i kako će biti u valjda bliskoj budućnosti, i upravu ste i vi, AP jeste da postoji već dve godine... Ali sve to dok se "SLEGNE", za svakog korisnika, sve je to doprinela ova MIGRACIJA i "UNAPREĐENJE"....
Verujem da će u neko skorije vreme
(kad sve korisnike koje treba prebace u MTS) biti to sve sasvim ok, kao što i sam kažeš. A sad, na našu štetu je to što smo sa novom AP u manjku sa slotovima.. 😥Ali, šta je tu je, vreme će pokazati, šta će i kako će biti? Ostaje nam samo da se "NADAMO", da će biti sve ok. A kako oni "RADE", svašta možemo očekivati. 🤔😔
Jesu, ostali novini kanali jesu radili, samo nova s nije.Oni su i radili bez geoblocka.
Jel pisao neko za vise slota? ili samo ih ja smaramkazu da nema prijave za to, nisu znali da je tako sada
![]()
Jel su oni uopste izveli neko unapredjenje usluga od onog januara? Koliko vidim samo su upropastili funkcionalnost MOVE-a sa tom novom verzijom (neko gore predlaze da se koristi i dalje stara), smanjili slotove...koj je razlog za povecanje cene, kako je usluga poboljsana, kad je ustvari nazadovalaSmaraj ih, smaram ih i ja, a mogla bi peticija i da ih svi smaramo. Nista njima ne smeta da bude kao i do sada. Toliko su toga ogranicili i ukinuli da su ovim prevrsili svaku meru.
Smanjili na jedan stb + cam, izbacili kanale, napravili debilne pakete kanala gde ako hoces sve ko nekad trebas ili biti biznis korisnik ili dati 10 000 dinara mesecno za njihovu ocajnu uslugu. Javna adresa (staticka) - najskuplja (kod Yettela znatno niza cena), dinamicka - ne postoji, pa kad vec pravite iste cene i da bude SN izledjacena sa MTS paketom daj i DINAMICKE adrese, ili makar doplata neka za dinamicku simbolicno tipa 50 din, a staticka 400 i ok. Takodje salju treca lica kad treba da se nesto menja - uvodi koja nemaju pojma ni gde su ni sta su, a kamo li da urade posao kako treba. Isto kad ih pozoves cekas ih godinama za nesto sto moze za 2 minuta itd... na na sve to 99% operatera nema pojma ni o uslugama, ma ni o cemu....
Zasulzuju i smaranje i da ostanu bez korisnika, jer sve sto je vredeli su unistili, sem sto je eto odnos 1:1 up/down. To vec skidam kapu.
Koliko znam kablovi sem HDMI ne mora mada ni to ne traže.Prilikom vraćanja opreme po isteku ugovora ,šta se nosi ?Ruter sa boxovima ,daljinski ..?Jel trebaju i kablovi i ono što nam kače na zid ,spliteri kako se već zovu ? A onaj odjavni period od mesec dana sam shvatio da ne mora više ,već se samo odnese oprema na dan isteka ..
Verov je bilo 100x ,al treba naći među svim ovim postovima.
Kablove ne traže to je potrošno...Koliko znam kablovi sem HDMI ne mora mada ni to ne traže.
Edit: nisam video da je tema za SNPrilikom vraćanja opreme po isteku ugovora ,šta se nosi ?Ruter sa boxovima ,daljinski ..?Jel trebaju i kablovi i ono što nam kače na zid ,spliteri kako se već zovu ? A onaj odjavni period od mesec dana sam shvatio da ne mora više ,već se samo odnese oprema na dan isteka ..
Verov je bilo 100x ,al treba naći među svim ovim postovima.
Sto se tice nove Move app za smart tv,Samsung Tv u pretrazi ne pronalazi ovu novu aplikaciju,i dalje mi radi stara.Pozdrav drugari!
Evo ovako, informacija iz "prve ruke"- od čoveka što radi u Supernovoj. On kaže, da se ne dira ništa, to jest, da se koristi stara MOVE Smart aplikacija, sve dok ne bude ugašena i dok radi, preporuka je da se svo vreme ona koristi. Pošto se još uvek ne zna, kada će nova biti totalno uređena i osposobljena sa svim funkcijama, bez bagova i kočenja i sličnih problema? Eto to mi je rekao, u vezi nove MUVE APLIKACIJE, pa rekoh i ja da podelim ovde to sa vama! 🙂👍
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari