Popunio formular. Videcemo sta ce dalje biti.@GogiVs @nstelep @optical Popunite prigovor ovde: https://www.posted.co.rs/prigovori.html
Pretpostavljam da se primenjuje ova tarifa naknada:
Pogledajte prilog 486415
Naravno, podneo sam i pismeni prigovor na sajtu BPŠ, mada je operater sugerisao da nije potrebno podnositi prigovor, kao problem je uočen ..🤔To nije razlog da ih ne zatrpamo prigovorima![]()
Odes u postu sa LK i pitas na salteru, oni ce ti reci da li imas akcije i gde su zavrsile pare ako nemas.I na kraju mali off: Imam li uopšte neke šanse da pronađem te novce od tih akcija, ili je bolje da ne mislim na to? Ne očekujem neke velike novce, ali ako mogu da ih izbunarim, ne bi škodilo.,
Vrlo je moguće, jer svega stotinak dinara po dividendama godišnje je bilo, a druga opcija je da se to plaćalo po eskont računima pa CA je zadržavala na svojim partijama ako su računi bili gašeni, a opštepoznato je da su bili alavi i naplaćivali sve moguće ili nemoguće stvari.Imam jedan otvoren namenski 25. jula 2012 i na njemu je bilo hiljadu osamsto i neki dinar. POvukao sam te novce uspešno na glavni račun. Pitam se samo šta je to. Znam prilično dobro gde sam bio i šta sam radio tog jula te godine. Samo nije mi logično da za 13 godina nemam ni dve hiljade ako su dividende? Nisam ništa prodavao.
I na kraju mali off: Imam li uopšte neke šanse da pronađem te novce od tih akcija, ili je bolje da ne mislim na to? Ne očekujem neke velike novce, ali ako mogu da ih izbunarim, ne bi škodilo.,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari