Ja jesam novi korisnik i instalirao sam tu 8jedinu koja je na Vidaa store-u bila.Nije, nova app Move je samo za skroz nive korisnike i ne važi za postojeće, juče razmatrao sa njina pola sata. Rade prebacivanje klijenata sa MoveSmart app na Move app a kada će biti pojma nemaju!
Našao sam i ja to, da li znaš da li to uopšte može da se instalira na tv i ako može kako?
Ja sam najvise hteo da skinem Move app da vidim kakve ce biti boje zato sto mi je slika na move boxu mnogo bleda, jel imao neko slican problem? (Meni su prilikom ugradnje opreme shvatili da izlaz koaxa iz rutera ne radi pa su to premostili preko nekog malog crnog uredjaja, zab sam kako se zove, u njega ide opticki kabal, a iz njega izlazi koax koji ide u move box, pa sve mislim da je zbog toga problem sa bojama) Probao sam da se igram sa podesavanjima slike, ali nista specijalno nisam uradio. Dok sam npr. imao Iris aplikaciju besplatno 3 meseca i boje su bile top.A jel neko zna mozda da li postoji mogucnost da se move n go aplikacija skine i instalira na Hisense tv nekako? Jer na Vidaa app storu ne postoji nista, sem one Move aplikacije iz Bosne na koju ne mogu da se logujem sa podacima za Move n go.
Probajte na moziluEvo upravo probah ponovo na supernovaoot.rs arene i dalje ne rade.
dakle ni jedna arena ni premier league tv.
Drugar ima moju šifru i mna movengo radi a na sajtu ne.
skroz čudno.
prijavio sam juče na mail.
Poz!@ milancedjukanovic Radi i kod mene. Jel imas neki vpn aktivan?
Koji ti je broj kanala koji nece da se ucita? Pise na linku kad kliknes.
Hvala, uspeo, proradilo.Nemam edge . . sad ga stavih i vidim da nema ni kod mene sa podrazumevanim podesavanjima ..
iskljuci hardversku GPU ubrzanje ..
edge://settings/system
Use graphics acceleration when available: OFF / restart
Зар у филмске пакете не спада и хбо канали??? Мени је то логично, да би требало да спадају, пише да хбо плус кошта 750 динара у то спада и хбо макс, јел тако??? Ако је филмски пакет 400 динара а хбо плус 750, зар не би било логично да се уз доплату од 350 динара може да се има и хбо макс??? То је моја нека логика по којој би требало да иде, то ћу свакако покушати да избоксујем па ћу видети шта ће бити, хвала ти друже на одговору који видео клуб иде уз филмски пакете, да знам!!!Kol'ko sam ja razumeo, HBO MAX ide samo uz paket HBO+ HD, koji košta 849 dinara mesečno.
Uz filmski paket otvoreni su Superstar, Film Box On Demand, Epic Drama i AXN Now.
Naravno da ne. Oduvek i kod svakog provajdera su HBO kanali bili poseban paket.Зар у филмске пакете не спада и хбо канали???
Očekuje se da u toku maja meseca sav sport pređe na Arenu Sport, dakle SportKlub prestaje da postoji, i verovatno će i Arena biti u posebnom doplatnom paketuMrzi me da listam temu. Neka informacija sta i kako u vezi SportKlubova ovo zadnje sto se desila ova prodaja ili kako vec. Kada mozemo da ocekujemo SportKlubove na Supernovi? Zna li se neki datum kada to krece? Kada ce EuroLeague da predje da se emituje na Supernovi? Imam ugovor jos dva meseca pa da bih znao sta i kako da radim dalje...ima li nekih naznaka, zna li neko nesto o tome? Ne mora javno, moze da mi se javi u Inbox na private. Hvala puno.
Nece biti poseban doplatni paket za Arene vise puta je receno. Nece Arena nikad biti u Srbiji poseban paket uz doplatu.Očekuje se da u toku maja meseca sav sport pređe na Arenu Sport, dakle SportKlub prestaje da postoji, i verovatno će i Arena biti u posebnom doplatnom paketu![]()
Samo se ti nadaj 😂Nece biti poseban doplatni paket za Arene vise puta je receno. Nece Arena nikad biti u Srbiji poseban paket uz doplatu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari