Šta je novo?

Supernova (2024)

Pisano je vec, pojavila se app na Vidaa, moze da se skine ali ne moze da se uloguje sa starim podacima zato sto nismo prebaceni na mts, nismo dobili nove sifre...

@vukota Na isti način kao bilo koju drugu aplikaciju: skineš apk fajl na kompu ili telefonu > prebaciš na TV/na box i pomoću koje god file explorer aplikacije nađeš gde si stavio/prebacio apk fajl i otvoriš ga da startuje instalaciju.
Ako to po prvi put radiš tražiće ti da file explorer aplikaciju dodeliš dozvolu / permission za "unknown sources" instalaciju.

Postoji Google i za vas iPhone / Apple korisnike pa sve nejasnoće rešiš tako i tamo...

Nije, nova app Move je samo za skroz nive korisnike i ne važi za postojeće, juče razmatrao sa njina pola sata. Rade prebacivanje klijenata sa MoveSmart app na Move app a kada će biti pojma nemaju!

Našao sam i ja to, da li znaš da li to uopšte može da se instalira na tv i ako može kako?
Ja jesam novi korisnik i instalirao sam tu 8jedinu koja je na Vidaa store-u bila.
Problem je što ja i ne znam koja je nova a koja je stara app... 😅
Sve je identično kao na boxu (koji je onaj standardni, ne novi)

A jel neko zna mozda da li postoji mogucnost da se move n go aplikacija skine i instalira na Hisense tv nekako? Jer na Vidaa app storu ne postoji nista, sem one Move aplikacije iz Bosne na koju ne mogu da se logujem sa podacima za Move n go.
Ja sam najvise hteo da skinem Move app da vidim kakve ce biti boje zato sto mi je slika na move boxu mnogo bleda, jel imao neko slican problem? (Meni su prilikom ugradnje opreme shvatili da izlaz koaxa iz rutera ne radi pa su to premostili preko nekog malog crnog uredjaja, zab sam kako se zove, u njega ide opticki kabal, a iz njega izlazi koax koji ide u move box, pa sve mislim da je zbog toga problem sa bojama) Probao sam da se igram sa podesavanjima slike, ali nista specijalno nisam uradio. Dok sam npr. imao Iris aplikaciju besplatno 3 meseca i boje su bile top.

Evo upravo probah ponovo na supernovaoot.rs arene i dalje ne rade.
dakle ni jedna arena ni premier league tv.
Drugar ima moju šifru i mna movengo radi a na sajtu ne.
skroz čudno.
prijavio sam juče na mail.

Kako ti ne rade arene na sajtu? Sad sam probao i rade sve arene i premier league tv. Da nije to nešto do tvog kompa?

@ milancedjukanovic Radi i kod mene. Jel imas neki vpn aktivan?
Koji ti je broj kanala koji nece da se ucita? Pise na linku kad kliknes.

Poslednja izmena:
@ milancedjukanovic Radi i kod mene. Jel imas neki vpn aktivan?
Koji ti je broj kanala koji nece da se ucita? Pise na linku kad kliknes.
Poz!
Holu koristim kad gledam sadržaje na novaplus.hr, ali ne aktivira se kad ulazim na supernovaoot.
U utorak uveče i pre toga radilo sve kako treba, od srede neće.
Probao sam i inprivate browsing, isto neće.
Microsoft edge koristim.
Probaću i preko telefona.
Na telefonu hoće, i na njemu imam edge.

Poslednja izmena:
Nemam edge . . sad ga stavih i vidim da nema ni kod mene sa podrazumevanim podesavanjima ..
iskljuci hardversku GPU ubrzanje ..
edge://settings/system
Use graphics acceleration when available: OFF / restart

Овако да поделим и ја моје искуство, можда неком помогне, мени сада у марту, тачније 28 марта истиче уговор са мтс на мојој локацији имам могућности супернова оптику и јотел оптику, прво сам им писао на мејл за истек уговора образложио да ми јотел компанија нуди бокс 3 по цени од 3400 динара уз могућност потписивања уговора 24х50, нису наравно ништа одговорили, ја сам их данас звао и рекао сам да ћу да пређем на јотел, јер ми јотел нуди боље повољности од њих и да су јефтинији, уз разговоре и преговоре радница се сложила на нов уговор од 24х50 уз проверу код надлежних наравно, рекла ми је да ће у току недеље идуће да пошаљу колеге за инсталацију супер нове бокс пакета у питању је супер план 3 с, имам једно питање ако неко зна да ми одговори, имам један пакет по избору, ја ћу узети филмски пакет, моје питање је следеће, да ли неко зна или да ли је неко можда имао искуства, да ли уз тај филмски пакет могу да тражим хбо Макс уз доплату од 400 динара и који све видео клуб иде уз филмски пакет, да ли иде суперстар и да ли још неки можда??? Хвала вам на одговору народе!!!

Kol'ko sam ja razumeo, HBO MAX ide samo uz paket HBO+ HD, koji košta 849 dinara mesečno.
Uz filmski paket otvoreni su Superstar, Film Box On Demand, Epic Drama i AXN Now.
Screenshot_20250309_151732_Drive.jpg

Kol'ko sam ja razumeo, HBO MAX ide samo uz paket HBO+ HD, koji košta 849 dinara mesečno.
Uz filmski paket otvoreni su Superstar, Film Box On Demand, Epic Drama i AXN Now.
Зар у филмске пакете не спада и хбо канали??? Мени је то логично, да би требало да спадају, пише да хбо плус кошта 750 динара у то спада и хбо макс, јел тако??? Ако је филмски пакет 400 динара а хбо плус 750, зар не би било логично да се уз доплату од 350 динара може да се има и хбо макс??? То је моја нека логика по којој би требало да иде, то ћу свакако покушати да избоксујем па ћу видети шта ће бити, хвала ти друже на одговору који видео клуб иде уз филмски пакете, да знам!!!

Mrzi me da listam temu. Neka informacija sta i kako u vezi SportKlubova ovo zadnje sto se desila ova prodaja ili kako vec. Kada mozemo da ocekujemo SportKlubove na Supernovi? Zna li se neki datum kada to krece? Kada ce EuroLeague da predje da se emituje na Supernovi? Imam ugovor jos dva meseca pa da bih znao sta i kako da radim dalje...ima li nekih naznaka, zna li neko nesto o tome? Ne mora javno, moze da mi se javi u Inbox na private. Hvala puno.

Mrzi me da listam temu. Neka informacija sta i kako u vezi SportKlubova ovo zadnje sto se desila ova prodaja ili kako vec. Kada mozemo da ocekujemo SportKlubove na Supernovi? Zna li se neki datum kada to krece? Kada ce EuroLeague da predje da se emituje na Supernovi? Imam ugovor jos dva meseca pa da bih znao sta i kako da radim dalje...ima li nekih naznaka, zna li neko nesto o tome? Ne mora javno, moze da mi se javi u Inbox na private. Hvala puno.
Očekuje se da u toku maja meseca sav sport pređe na Arenu Sport, dakle SportKlub prestaje da postoji, i verovatno će i Arena biti u posebnom doplatnom paketu :D

Videćemo šta će i kada biti ali ono što se za sada sigurno zna:
Telekom je kupio sva prava od SK za prenose i ti događaji će preći na Arene, Sk prestaje da postoji. Kada, to niko ne zna. Kad se realizuje transakcuja a to može biti i dva meseca i godinu dana.
Pored toga iz telekoma su rekli da ove godine više neće menjati pakete i cene. Da li će održati reč videćemo ali zato očekujem da će sledeće godine sigurno nešto menjati, najverovatnije će bar Arene premium biti u posebnom paketu. Odavno oni imaju takav plan, zašto bi inače izdvajali Arena premium kanale od običnih Arena.

Gde su to rekli za cene? To nešto čisto sumnjam da neće, neko je pisao da će možda već sredinom godine da menjaju opet i baš tad kad pređe sav sport na Arenu da uvedu ove doplatne pakete za sportske kanale pošto su im oči nezasite, a dugovi sve veći... Jadni ovi korisnici na MTSu na ADSL-u kojima je to jedina opcija, brzine se ne menjaju a cene sve veće..

Pročitao sam negde, ne sećam se sad baš tačno gde, da je neki direktor rekao da je to to za ovu godinu.
Naravno, to ne mora ništa da znači, zato sam i rekao videćemo da li će ispoštovati

@mlax37 ne gasi se Sk, najavili su iz Sbb-a da nastavljaju noramalno da rade cak i najavljuju isti sadrzaj kao i ovi sa Arene...

Ja sam razumeo da će i SBB imati Arene, a SK se gasi.

@machak99
Saopštenje United Media:
"Postojeća prava na sportske prenose Sport kluba prelaze na Arena grupu. Ovaj potez se nametnuo kao jedino održivo poslovno rešenje zbog nemogućnosti da publici pružimo televizijske prenose elitnih sportskih šampionata. S druge strane, sajt sportklub.rs kao i nalozi na društvenim mrežama nastavljaju da rade u okviru United Media"

Znači ukidaju se SK kanali, sajt i hub ostaje

Jel moguce da se primite ponovo na "brutalnog " i njegovog "luču" i da ce te opet jedno te isto dve tri strane il da ostavite prostora pa ce se mozda jave oni koji imaju log za Move da izgleda sada su ispravili i da sada kad se logujes sa weba ubacuje na mobilne slotove a ne zauzima onaj jedan smart slot kao do sada a mooozda ja gresim ( nemam Move 🤣😂🤣)

Ја сам неки дан продужио уговор и распитивао сам се у вези спорт клуба. Оператерка ми је рекла да ће спорт клуб бити додат уз арене. Неће бити 40 арена већ да остаје све исто само се додаје спорт клуб. Наводно је 3 питала колеге и неће бити повећања цена због спорт клуба.

Vrh Dno