markokostic75
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 18.04.2019
- Poena
- 135
Nemam sta da se nadam .Potvrdjeno je vise puta od ljudi iz Telekoma ..Samo se ti nadaj 😂
Nemam sta da se nadam .Potvrdjeno je vise puta od ljudi iz Telekoma ..Samo se ti nadaj 😂
To nije neka ponuda,meni su ponudili 18 meseci po dinar,izboksuj bolju ponudu ne pristaj odma.Dobio neko ponudu za produzetak, da daju 50% na racun vise od 14 meseci? Planiram da ih zovem sutra, jer me zvali i ponudili to, ali zelim 24 meseca ili koji mesec vise od ponudjenih 14. Uspeo neko da izvuce vise i koliko?
Tu ponudu od 18 meseci po dinar su ti dali isključivo kao novom korisniku ili korisniku koji sa SBB-a prelazi u Supernovu/mts, dok je ponuda od 14 meseci od 50% sasvim dobra ponuda za produžetak...!To nije neka ponuda,meni su ponudili 18 meseci po dinar.
U suštini, to neka maksimala za produžetak. Možeš da uključiš Yettel u priču, u smislu da ti nude 24x50% (što i nude)... Pa eventualno da izvučeš 18 meseci po 50%, što je nešto što je možda najviše što mogu da ponude za produžetak... Čak mislim da bi mogao i direktno da im kažeš da bi potpisao produžetak za 18x50%...Dobio neko ponudu za produzetak, da daju 50% na racun vise od 14 meseci? Planiram da ih zovem sutra, jer me zvali i ponudili to, ali zelim 24 meseca ili koji mesec vise od ponudjenih 14. Uspeo neko da izvuce vise i koliko?
Povodom prodaje SBB-a PPF grupi, generalni direktor Telekoma Srbije Vladimir Lučić izjavio je za RTS da će sportski sadržaj koji je bio na Sport klubu biti emitovan na Areni. "To je pobeda ljubitelja sporta, jer će sav sport biti na jednom kanalu", ističe Lučić.
(na 5:57)Mi faktički preuzimamo od SK sav sport na Zapadnom Balkanu i faktički ćemo ga spojiti kroz Arenu i Arenu ćemo dati svim kablovskim operaterima.
Ja nisam jos dobio u Surcinu 😂Za danas je planirana nova MOVE platforma za Jagodinu i Sid, sutra Ruma i Indjija![]()
Da li još neko živi u tome stanu / kući?Dobio neko ponudu za produzetak, da daju 50% na racun vise od 14 meseci? Planiram da ih zovem sutra, jer me zvali i ponudili to, ali zelim 24 meseca ili koji mesec vise od ponudjenih 14. Uspeo neko da izvuce vise i koliko?
Kako bre, sve koje znam iz Surcina su dobili🤣Ja nisam jos dobio u Surcinu 😂
14m 1din moze i za Super Plan 2.Da li još neko živi u tome stanu / kući?
Novi korisnik može dobiti 14 meseci po jedan dinar za sve iznad Super PLAN 3, uključujući i te pakete. Za Supe Plan 2 ide 10 meseci po jedan dinar za nove korisnike.
nisam jos uvek dobio sms za Move log in haha cekam jos uvek kazu bice rekao Lucic XDKako bre, sve koje znam iz Surcina su dobili🤣
14m 1din moze i za Super Plan 2.
S tim sto za nove korisnike moze i 24x50%, zavisi za sta se korisnik opredeli![]()
Pa zivi majka, i supruga. Ali da bi bio novi, moram valjda da otkazem kad istekne i da prodje neko vreme. A ne mogu bez neta i tv-a nazalost.Da li još neko živi u tome stanu / kući?
Novi korisnik može dobiti 14 meseci po jedan dinar za sve iznad Super PLAN 3, uključujući i te pakete. Za Supe Plan 2 ide 10 meseci po jedan dinar za nove korisnike.
radi move smart jos uvekNi move uredjaj ti ne radi?![]()
Čeka se Niš 🙌🏻, biće do kraja nedelje nadam se 😂Za danas je planirana nova MOVE platforma za Jagodinu i Sid, sutra Ruma i Indjija![]()
Teska pricaČeka se Niš 🙌🏻, biće do kraja nedelje nadam se 😂
Opa Šid, skoro komšiluk.Za danas je planirana nova MOVE platforma za Jagodinu i Sid, sutra Ruma i Indjija![]()
Ajde sredi medju tvojima da puste Lazarevac, pa da odradimo review kako treba.Teska prica![]()
Na stare bokseve dolazi novi interfejs a boksevi ostaju glupiNisam dobro prato na casu. Na stare Move boxeve dolazi ATV sa novom Move app ili se samo menja interfejs a boxevi i dalje ostaju ,,glupi..?
Hvala ti na savetima, posle prilično gimnastike sam uspeo da instaliram i vratim Move Smart aplikaciju na TV!@vukota Na isti način kao bilo koju drugu aplikaciju: skineš apk fajl na kompu ili telefonu > prebaciš na TV/na box i pomoću koje god file explorer aplikacije nađeš gde si stavio/prebacio apk fajl i otvoriš ga da startuje instalaciju.
Ako to po prvi put radiš tražiće ti da file explorer aplikaciju dodeliš dozvolu / permission za "unknown sources" instalaciju.
Postoji Google i za vas iPhone / Apple korisnike pa sve nejasnoće rešiš tako i tamo...
Godinu dana^ 6 meseci moras da budes bez usluge kako bi se vodio kao novi korisnik
Ja sam iz Sremske Mitrovice. Kod mene će biti sutra tj 11.03.2025Opa Šid, skoro komšiluk.
Pogresio sam, mislio sam na nesto drugo, mislim da je bilo 3 meseca za to da budes novi korisnikGodinu dana
Produžili su nedavno na 6 meseci. Onda je i dalje tako, ali kakvi su hoštapleri, ništa me više od njih ne može iznenaditi.Pogresio sam, mislio sam na nesto drugo, mislim da je bilo 3 meseca za to da budes novi korisnik
Izvinjavam se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari