Šta je novo?

Prijava kazni koje nikada ne isticu + revizija prava na Male Oglase

@crveni baron Da li je isti moderator ili ne, to nije važno. Niko nema pik na tebe, ako si to mislio, već je samo prvi video prijavu. Reagovano je za dva različita posta koja si postavio. Međutim, kolega nije video da je barem jedan post postavljen još pre nego da se uvede pravilo da nema pisanja pogrdnih naziva za firme. Ne mogu pravila da se primenjuju retroaktivno.
Konsultovali smo se noćas i svi poeni su ti uklonjeni.

Pozdrav

Naravno da ima. Kada neko uoči neku neregularnost, prijavi je i onda administracija sagledava slučaj.
Hvala
Ali taj post je sigurno bio pre kazne
Ali ok

Mogu li dobiti objasnjenje zasto je meni ukinuta sekcija malih oglasa ? I da li se to moze opet omoguciti ili sta vec posto nemam pojma sta sam "zgresio". Hvala na odgovoru

Mogu li dobiti objasnjenje zasto je meni ukinuta sekcija malih oglasa ? I da li se to moze opet omoguciti ili sta vec posto nemam pojma sta sam "zgresio". Hvala na odgovoru
Nasao sam 2 upozorenja i 2x4 poena iz 2019 i 2018, koji su kao istekli 2022. Sta sad ja mogu uraditi ili je to to ? Nemam vise pristup oglasima zauvek ili sta god, samo da znam. Moze li neko odgovoriti. Hvala.

Prilozi

• warnings.png
    warnings.png
    19.9 KB · Pregleda: 43
Nasao sam 2 upozorenja i 2x4 poena iz 2019 i 2018, koji su kao istekli 2022. Sta sad ja mogu uraditi ili je to to ? Nemam vise pristup oglasima zauvek ili sta god, samo da znam. Moze li neko odgovoriti. Hvala.
Ne treba ništa da se radi. Poeni su istekli i to je to.

Ako ne vidis,onda si ga ugasio dozivotno,najverovatnije.

Ok, hvala na odgovoru. A sta dalje, ja i dalje ne vidim sekciju sa oglasima ?
Koliko vidim, jedno vreme si postovao isključivo i samo oglase. Iz tog razloga ti je i ukinuta mogućnost za oglašavanje. To je trajno i nema veze za prikupljenim poenima. Nemaš trajne poene.

Koliko vidim, jedno vreme si postovao isključivo i samo oglase. Iz tog razloga ti je i ukinuta mogućnost za oglašavanje. To je trajno i nema veze za prikupljenim poenima. Nemaš trajne poene.
Ok, hvala. Samo jedna konstatacija : Kao sto vidite clan sam od 2000 god i imam 300 postova, pa da su samo i oglasi bili a nisu (a iskljucivo sam prodavao samo moje licne komponente) mislim da je malo preterana odluka da mi se ne omoguci ta sekcija. Mada ovo oko oglasa sam i pitao da biih mogao opet postaviti oglas :) , tako da je sve ok.

A moze da se shvati i da ste forum koristili iskljucivo za oglase?
Posto za 24 godine imate samo 300 postova (i x broj od njih su oglasi, necu da kazem vecina/manjina/polovina jer ne znam broj).
Odnosno da niste nista doprineli forumu za ove 24 godine (iako sam broj posta nista ne znaci i ne pokazuje pravu sliku).
Ali moze i tako da se shvati.

Ne aludiram ni na sta, samo navodim drugu perspektivu.

PS: "Funny" reakcija na post je zbog recenice: "Mada ovo oko oglasa sam i pitao da biih mogao opet postaviti oglas".

Mislim da se oglasi ne broje u poruke. Mada, misllim da to nije ni bitno, ovde od oglasa profitiraju i oni koji prodaju, ali i oni koji kupuju. Uglavnom sve što sam kupio preko bench oglasa imalo je bolju cenu nego na drugom mestu, tako da sa oglasima ne profitiraju samo prodavci.

Da, oglasi i jesu tako zamisljeni - da svima bude dobro.
Problem je kada pocnes da koristis forum samo za oglase, nebitno da li je samo da se oslobodis nekog svog hw ili je komercijalnog tipa.

Da, oglasi i jesu tako zamisljeni - da svima bude dobro.
Problem je kada pocnes da koristis forum samo za oglase, nebitno da li je samo da se oslobodis nekog svog hw ili je komercijalnog tipa.
Ok,jasno sve sada. Trebao sam malo vise da filozofiram i pravim se pametan izmedju oglasa po temama o kojima konkretno nista ne znam, nego sam negde nesto procitao pa sada znam sve o tome, a ja se ukljucivao samo u teme gde konkretno imam sta reci na osnovu nekog svog licnog iskustva... Ironican sam naravno, ne zamerite, mada mislim da time sto ne prodajem svoj licni hardver na oglasima gube i vasi "stalni posetioci foruma", jer smo svi manje/vise ljubiteljih hardvera koji vole da imaju nesto novo, menja se cesto, proba... Kupci mog hardvera dobijaju sigurnost koju i ja imam kad kupujem neki hardver na benchu od nekog clana koji je na forumu vise od 10 god, bukvalno ne sumnjam u bilo koju rec napisanu na oglasu, brza i laka kupovina bez cimanja/cenkanja. Gubim i ja dosta naravno, ne brinem ja zbog drugih nego zbog sebe, jer svoj hardver moram prodavati na KP ili slicnim sajtovima gde smaraju prepodavci ali eto, cisto da iznesem svoje neko gledanje stvari. Svakako hvala na objasnjenjima, sve jasno i postujem, necu vise smarati oko ovoga.

Trebao sam malo vise da filozofiram i pravim se pametan izmedju oglasa po temama o kojima konkretno nista ne znam, nego sam negde nesto procitao pa sada znam sve o tome, a ja se ukljucivao samo u teme gde konkretno imam sta reci na osnovu nekog svog licnog iskustva... Ironican sam naravno, ne zamerite
Prijatelju, od sredine 2021 do sada si samo oglase postavljao, ne racunajuci postove zalbi na ukinute oglase u ovim temama. Nema tu nikakve ironije...

Ne trebaju nam posetioci koji dolaze samo zbog oglasa, ne trebaju nam clanovi koji su tu samo da postavljaju oglase, ne zanimaju nas problemi prodaje na drugim platformama, ne zanimaju nas oglasi uopste.

Oglasi su tu jer je visa istanca tako odredila, ista je odredila pravila a mi ih samo sprovodimo. Tacka.
Uzalud kritike, armagedon prognoze, masovni odlasci clanova, puj moderacija i ostali umetnicki zahvati - nista se nece promeniti po pitanju oglasa, moze biti samo jos strozije.

Prijatelju, od sredine 2021 do sada si samo oglase postavljao, ne racunajuci postove zalbi na ukinute oglase u ovim temama. Nema tu nikakve ironije...

Ne trebaju nam posetioci koji dolaze samo zbog oglasa, ne trebaju nam clanovi koji su tu samo da postavljaju oglase, ne zanimaju nas problemi prodaje na drugim platformama, ne zanimaju nas oglasi uopste.

Oglasi su tu jer je visa istanca tako odredila, ista je odredila pravila a mi ih samo sprovodimo. Tacka.
Uzalud kritike, armagedon prognoze, masovni odlasci clanova, puj moderacija i ostali umetnicki zahvati - nista se nece promeniti po pitanju oglasa, moze biti samo jos strozije.
Kao sto napisah, prihvatam sve, samo sam izneo svoje misljenje i zasto tako mislim, sve ok, praticu ja bench forum i bez oglasa naravno. A taj stav ne interesuje nas ovo, ne interesuje nas ono, pa o tome vec mozemo u nekoj drugoj temi, nije dobar niti profesionalan i mnoge je velike brendove kostalo puno.

Ok,jasno sve sada. Trebao sam malo vise da filozofiram i pravim se pametan izmedju oglasa po temama o kojima konkretno nista ne znam, nego sam negde nesto procitao pa sada znam sve o tome, a ja se ukljucivao samo u teme gde konkretno imam sta reci na osnovu nekog svog licnog iskustva... Ironican sam naravno, ne zamerite, mada mislim da time sto ne prodajem svoj licni hardver na oglasima gube i vasi "stalni posetioci foruma", jer smo svi manje/vise ljubiteljih hardvera koji vole da imaju nesto novo, menja se cesto, proba... Kupci mog hardvera dobijaju sigurnost koju i ja imam kad kupujem neki hardver na benchu od nekog clana koji je na forumu vise od 10 god, bukvalno ne sumnjam u bilo koju rec napisanu na oglasu, brza i laka kupovina bez cimanja/cenkanja. Gubim i ja dosta naravno, ne brinem ja zbog drugih nego zbog sebe, jer svoj hardver moram prodavati na KP ili slicnim sajtovima gde smaraju prepodavci ali eto, cisto da iznesem svoje neko gledanje stvari. Svakako hvala na objasnjenjima, sve jasno i postujem, necu vise smarati oko ovoga.
Ti si brate jos i dobro prosao, meni su lupili trajan ban, pre par godina zbog nekih poena iz 2011 godine,na stranu hiljade postova i poruka kao i da sam bio clan od 2006.

upravo si prijavio da ti je ovo dupli nalog. dupli nalozi su zabranjeni

Pod duplim nalogom se smatra bilo koji alternativni nalog, bez obzira na to šta se dogodilo sa prvim nalogom. Trajno se banuje individua sa foruma, a ne nalog. Individua je kršila pravila, a ne nalog.
Svakom kome se otkrije da ima više naloga u bilo kom trenutku, banuju se svi nalozi.

Dobar si... Od 2006 tu a ne zna osnovna pravila....
Enivej, daj ime prvog naloga, da vidimo kakva je to nepravda ucinjena nad tobom
Osnovna pravila znam, ali nisam znao da cuvate, poene 10+ godina. Moja krivica slazem se.
Pod duplim nalogom se smatra bilo koji alternativni nalog, bez obzira na to šta se dogodilo sa prvim nalogom. Trajno se banuje individua sa foruma, a ne nalog. Individua je kršila pravila, a ne nalog.
Svakom kome se otkrije da ima više naloga u bilo kom trenutku, banuju se svi nalozi.
Pucajte braco.....
Brisi druze, onda i ovaj da ne kompromitujemo forum

Seča knezova🪓😂

Osnovna pravila znam, ali nisam znao da cuvate, poene 10+ godina. Moja krivica slazem se.

Pucajte braco.....
Brisi druze, onda i ovaj da ne kompromitujemo forum
Koji su to trajni poeni i koji nalog da uradimo reviziju ako je tako ispalo?

Nazad
Vrh Dno