provokator
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.12.2010
- Poena
- 180
koji box je korektan do 50e za gledanje iptv arene i sport klubovi? (imam ponudu za modovan orion box 2gb rama za 4000 dinara)
Retrogaming Retroarch je multiplatforma za stare konzole. Realno genijalna stvar za boks.
Pogledaš neki film seriju tv a kad se smoriš uzmeš da odigraš Crash Bandicoot
Malo smori dok savladaš osnovna podešavanja ali kad jednom sve namestiš imaš konzolu
https://www.retroarch.com/?page=platforms na pleju ima mislim neka starija app bolje je skinuti sa sajta
Ok Emuelec je sistem, ali ja koristim i box za gledanje. Bivši Tanix (Tx92) mi je solidno odrađivao obe funkcije.Ako kupis Box sa Amlogic cipsetom ne treba ti "Retroarch" vec ima "Emuelec" koji je zasnovan na njemu, ali nema nekakvih akrobatskih egzibicija da bi radio. Ima sva podesavanja po zelji, nema zakidanja, ali nije obavezno.
Bolji je svakako ovaj sa Am905X4, nego Am905X3. Samo za igranje i uopste za aplikacije realna razlika je gotovo neprimetna !
Ima novijih i boljih od 6 jezgara ali su i u Kini jako skupi 100+ US$ pa se ne isplati to kupovati.
Inace Boxovi i nisu bas extra za igranje jer se cipovi dosta greju.
Za igranje ce biti najbolji novi RPi 5 koji se ocekuje u prodaji navodno za mesec dana ? Videcemo brzi je od ovih boxova par puta ! Moze da emulira i PS2, Gamecube, Wii i Switch. Ima dovoljno snage. Ovi Boxovi do Dreamcasta max.
Google sertifikovanomNa kom Android box-u zasigurno radi HBO Max?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari