Šta je novo?

Benchmark biciklistička sekcija

• Začetnik teme Začetnik teme mige
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sigurno nije namerno.
A vidjao sam dosta puta tako oštećenje, i mislim da ono nastaje kada spadne lanac pa se u vožnji nabacuje na sajbnu.

Osim što ružno izgleda ne verujem da mu nešto smeta.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Potpisujem!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ne mogu da zamislim koliko je dugo neko morao da vozi dok lanac (ili nesto drugo) grebe ram da bi nastalo toliko ostecenje.

Poznavajuci sebe ovo bi mi zivce pojelo da otkrijem na skoro kupljenom bajsu, mada bas zato ne verujem da bih prevideo prilikom kupovine.
U svakom slucaju sada sta je tu je, ne verujem da je bajs ugrozen za normalnu voznju.

Koliko dugo?

Pa jedno 2-3 okretaja pedala

Aluminijum je mekan i lako se grebe.

Go back !!! 😀

"Ludaka" svuda ima. Nisam samo ukapirao da li je ono celom širinom biciklistička staza. Videh na kraju da je neko vozilo ipak prošlo uprkos policiji.

Nije staza nego traka za suprotan smer

poz ljudi.... pitanje! : ) meni kad okrecem malo jace srednji pogon nesto cakce crkka kako bih rekao.. da li je to patrona?

Ili patrona ili pedala

pedala nije promenio sam je

to zaista ne bih znao.. ova bicikla je u pitanju bikez.webp

koliko sam gledao te partone su oko 1250 din...?

Poslednja izmena:
Ok ovo je tzv četvrtka, on je najjeftiniji za zamenu ali sa njim nemam iskustva.. Mislio sam da je možda pressfit, kod njih se redovno javlja krckanje, ili da je možda neki drugi, ali kojem se lancanici na spajder kače šrafovima koji se lako menjaju za fensi alu šrafove u boji pa i zbog toga hoće da se desi (šraf ne bude dovoljno stegnut ili ne bude baš odgovarajućih dimenzija).

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

videcu u servisu hvala na tome bas cu napomenuti da li je sraf ili se menja celo. (mada mnogo su iskreni u servisu :S)

mozda prednji menjac nije savrseno podesen pa se cuje lanac koji grebucka. Oce lanac da krene da se ljuljuska kada zapnes

verovatno ima negde u temi i diskusija vezana za satove , ali da ne bih jurio , da li neko ima iskustva sa korišćenjem Huawei watch GT i njegove aplikacije za biciklizam i kako se pokazo?

I mene zanima isto pitanje u vezi sa gt?

Poslato uz pomoć Tapatoka

Ukinuta podrska za Huawei watch od biciklisticke svetske asocijacije. 😉

#214s - Ribnica, Pivka, Postojna
Koga zanima da vidi loše puteve u Sloveniji. A i neke ne baš pažljive vozače sa raznih strana. (prednjače bosanske kamiondžije) Ali putevi stvarno u očajnom stanju. Povremeno jeste bio nov asfalt, ali nisam imao utisak da nastavljaju i na drugim mestima. Inače, ovo je prvi/jedini put u Sloveniji na kom sam se zaista osećao kao da mi je život ugrožen. Posebno deo od Pivke do Postojne i blizu same Postojne 8valjda je industrijska zona). Situacija sa biciklističkim stazama nimalo ružičasta (sve iste boljke kao kod nas, ako ne i gore, zbog šahtova), a pritom ne postoje kiosci i ne postoje prodavnice u kojima može da se nađe hladno piće u većem pakovanju od 0,5 l. Uopšte nije bike-friendly i ne bih opet vozio tuda. Možda i postoji neka alternativa, ali niti je na ovom putu bilo znaka da je zabranjeno za bicikliste, niti je bilo znaka koji bicikliste upućuje negde drugde. Btw, da napomenem - u ovom filmu samo stižem do Postojne, odnosno blizu pećine (jedno 100 metara 🙂). Obilazak samog kompleksa pećine (bez same pećine, naravno), kao i Predjame (i uglavnom predivne vožnje okolo) tek u sledećem filmu, odnosno na kraju vožnje.

У 4 минути хахахаха! Супер вожња!
Него коју опрему користиш за вожњу и снимање?

Послато са Mi A2 Lite уз помоћ Тапатока

Види стварно! Погледао целу вожњу на мобилном, на крај памети ми да је написао у опису хахаха

Послато са Mi A2 Lite уз помоћ Тапатока

Nije to pravo crveno, vec uslovno crveno za bicikliste. 😉

A evo i nosača na kome se nalaze garmin i gopro.
fe6400e73bc026b15c43f9f74a233a5b.jpg

Poslato sa VTR-L29 pomoću Tapatoka

Stara izreka kaže: “not all the red lights were created equal”. 🙂

Evo da se malo vratimo na temu lampi.
I ja sam bio u potrazi za savrsenom lampom. Svasta sam video, ali mi je oko zapalo za neke intey lampe. Imaju celu seriju po niovu osvetljenja i cenovnom rangu. Uz malo istrazivanja sam dosao do zakljucka da oni samo rebrendiraju Gaciron lampe na isti nacin na koji to radi i Rockbros.
Dakle, Gaciron=rockbros=intey.
Prvenstveno sam hteo da uzmem gaciron od 800 lumena (V9D-800), ali sam naisao na ovaj oglas za V9D-1600. Ovde je moguce primeniti i kupon od 5$ tako da je cena 44$. Nisam nasao bolju lampu za te pare.

Inace, gaciron ima i seriju istih ovih lampi samo bez baterije i one kostaju dosta manje. Ova od 1600lum kosta 33$, ali je napajanje za nju 12V. Sam gaciron nudi i battery pack upravo za ovo, ali ga nisam nasao, inace bih uzeo tu kombinaciju jer upravo radim na tome da uzmem powerbank za bajs sto bi bile dve muve.

Nazad
Vrh Dno