Šta je novo?

COOLPAD F1

Svuda pođi, kući dođi, probao sam ovaj 310 i previše je ogoljen, jeste KK, ali ima manje f-ja od Jonzalvo AOSP (+ onaj widget sa vestima nikako da se makne), ponovo sam instalirao CoolUi, jer ipak sve radi, i podešavanje za obe kartice, notifikacioni meni, valjda ću i SMS da sredim.

Nova launcher i nema widget sa vestima a i dobiješ sve funkcije, nije valjda da ti ne radi sms beše na 018

Nisam još probao, sad sam na 021 ali nisam imao plaćanja, pa ne znam.
A i tastatura na Coolui je jedna od boljih, je da nema srpski ali niko nije savršen.

Poslednja izmena:
Da li vidiš neku razliku u odnosu na ranije, stavi na avio mod pozovi se sa drugog fona i posle vrati na normalno i vidi da li ćeš dobiti poruku da si nedostupan

Ne radi.

znaci nisi sredio za poruke ,sta ti tu nije jasno resenje postoji ali slaces oruke sa br1 a primaces sa obe
napisi neki utisak sa tog roma da li si nesto primetio bolje ili losije

Jest mi bio izvadio zivce na pocetku al ne kajem se ni sekunde sto sam ga kupio

Ja se nisam pokajao, cak suprotno. Odusevljen sam, odlican odnos cena-kvalitet. Pa ne bih kupio jos dva da nisam zadovoljan.[emoji4]

Telefon je stvarno extra čak je sada skuplji u Kini nego što me je koštao sa sve carinom :cool:

Malo jeftinih telefona ima tv out.
Da se razumemo na ovom telefonu je stedjeno na raznim senzorima da bi hardver bio sto bolji uz malu cenu.

To se uzme neka spravica ezcast, miracast .moze li to na svaki tv s? Meni je sony bravia al nema wifi

Poslednja izmena:
Nisam probao ima aplikacije koje to rade a kako neznam

Jel ima neki cisti rom za ovaj tel, kao cyanogenmod sto je za druge tel ?

Mislim da ne postoji cyanogenmod za MTK cipset.

Poslednja izmena:
Imaš AOSP više komada, radi exposed i gravity box.

wireless display ide preko wifi direct veze, a ne neta. Smart televozori imaju to po difoltu, a za ostale ti trebaju dodaci (wifi dongle, android player…).

moze li ovaj tel da pusta full hd ,procitao sam da moze i 4 k video?

Pa snima 1080p, znaci da ga i pusta... a za 4k
Logicki ako to ne moze telefon sa octa core onda definitivno nece moci ni drugi telefoni.

Druze 720p je rezolucija ekrana. On moze da pusti 1080p, ali gledas snimak na 720p rezoluciji.

Jedno pitanjce. Je l ima neki način da se hdmi kablom pusti sa f1 na tv? Tj, je l može ovaj usb da se koristi i kao hdmi izlaz preko nekog konvertora i kako to ide?

Nazad
Vrh Dno